Nene není moje my jsme jely na Krétu a už bez puberty
jely jsme to hned po otevření hranic .. 5 ledna z Řecka domů a hranice uplně prázdné , opačným směrem jsme před vánocema stratily 8 hodin v kolonách přes Srbsko - ne na hranicích
TivatČlenPřidáno
před 1 rokTak ono se stačí podívat do mapy, kolik kilometrů pobřeží má Montenegro a kolik Řecko...
TivatČlenPřidáno
před 1 rokNo natankuji v Břeclavi za 35-36 Kč, na to dojedu do Makedonie, tam dám plnou za 30-32 Kč. V Řecku v přístavu byla nafta za 38 Kč, tak že nejdražší bylo momentálně Maďarsko a Srbsko, přes 40 Kč. Za 47 jsem naposledy tankoval v Norsku, na Balkáně nikdy.
Jezdíme to to přes RO a BG a dnes je to jevnější jedna cesta o 60eur na poplatcích , nehledě na to že jsem za naftu v Bulharsku platil 27kč......oproti 47 kč všude v okolí
Já jsem to kdysi počítal a jestli se nepletu, tak je to přes RO - BG cca o 200 km delší a o 40 € levnější na poplatcích.
Upravil Tomik Kralu dne 26.02.2025 16:02,
před 1 rok
sipadanČlenPřidáno
před 1 rok@kompresor4
Přiznám se, že finančně jsem to nikdy nepočítal, to je fakt.
Na druhou stranu nejdražší jak časově, tak finančně je zastavit se po cestě někde v kempu.
kompersor4ČlenPřidáno
před 1 rokAno. Ten kto preferuje najrychlesiu trasu do Grecka a nepozera kolko € zacvaka, tak HU-SRB-NMK-GR je jasna volba...
kompersor4 Připojili následující obrazek:
Loni jsme jeli do Řecka přes RO-BG, ale to jen proto, že jsme jeli na Transfagaraš ( doporučuji ). Z Řecka jsme jeli znovu BG-RO, protože jsme se zastavili v Banátu u příbuzných. Musím říct, že cesta přes RO-BG je úplně v pohodě a i kvalita silnic je hodně dobrá. Přes Al je to fakt super, ale je to strašně dlouhé. Nicméně pokud jede cíleně na Peloponés, tak bych doporučil jet SK-HU-SRB-MKD-GR.