Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Mytí karavanu

Poslední aktualizace před 4 roky
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 4 roky

Jsem z TU, takže taky docela blízko, využiji to. Jak tam ale člověk může umýt střechu, kdy je můstek jen 1m nad podlahou myčky?
H
hugo 007Člen
Přidáno před 4 roky

Hujer napsal:

@Hujer - Někam jsem odpověděl, ale nevím kam .... je to ovšem trefa do černého, něco podobného jsem hledal .... můžu poprosit o telefonní číslo ... z Náchoda kousek a budu pravidelným zákazníkem .....

Číslo nevím, ale je to u vjezdu do autokempu Rozkoš místo bývalých motokár.
H
HujerČlen
Přidáno před 4 roky
Tak předpokládám, že když je to myčka pro karavany, že vědí .... fkaždém případě poprvé u toho budu přítomen .... a fšem díky!!!!

Sloučené 18.03.2022 21:39:
Co je to Mysaku střešní okno s nucenou ventilací .....????
Mysak230eMysak230eČlen
Přidáno před 4 roky
Hlavně bacha s wapkou na střešní okna s nucenou ventilací. Ať si nenaženeš vodu dovnitř.
H
HujerČlen
Přidáno před 4 roky
Někam jsem odpověděl, ale nevím kam .... je to ovšem trefa do černého, něco podobného jsem hledal .... můžu poprosit o telefonní číslo ... z Náchoda kousek a budu pravidelným zákazníkem .....
H
hugo 007Člen
Přidáno před 4 roky
H
HujerČlen
Přidáno před 4 roky
Tak děkuji, až se oteplí, začnu to řešit. Jsem z Náchoda, tak zapojím nějakou "myčku".... z Polska nebo UK. Napoprvé to zkusím sám, ale jak se znám, tak si naposled .... tak fšem hezkou sezonu!!!
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 4 roky
No ona někde možná bude myčka, kde to za úplatu udělají, ale to musíš někde po okolí hledat. Jinak je možnost zajet do myčky pro nákladní auta, ale to zase riskuješ, že přijdeš o střešní okna, nemluvě o tom, jestli tam máš nějakou anténu na TV nebo třeba na zadku nosič na kola. Jinak vapkou to samozřejmě můžeš mýt, ale ne horkou vodou velkým tlakem z blízka, abys nesmyl i barvu a kolem oken to jen opatrně oplachovat z větší vzdálenosti aby se voda "neprotlačila" dovnitř nebo neodtrhla okno. Ono to zase nic tak strašně namáhavého není a za hodinku to máš hotové, tedy pokud máš kde.
H
HujerČlen
Přidáno před 4 roky
Tak děkuji za odpověď a hned chytám "depku". To fakt fšichni caravanisti mejou svého bydlíka ručně, jako na štaflích s domácí wapkou a hadrem, na střeše s hadrem na koštěti atd. ap. A neexistují někde v tomto státě (tedy kromě prodejního centra, které mám ale daleko) mycí centra, která to provádějí za úplatu a vědí jak na to??? Tak díky, ale už tuším odpověď.....
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 4 roky
Jo jo, ručo fučo nebo zkus zajet do ruční myčky, ale s vapkou kolem oken opatrně, ať si nenastříkáš pod oknem domů.
H
HujerČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj fšichni, jsem tu nový .... po 30-ti letech "keců" jsem si koupil autokaravan. Mám ho asi měsíc a fšechny problémy jsem tak nějak vyřešil, ale teď řeším (resp. má partnerka) otázku, jak a kde umýt karavan. Máte někdo řešení, krom toho, že to budu muset umývat ručně??? Do myčky prý ne, tlakovou vodou okna také ne, tak jak, fakt jenom růčo fůčo???
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Hujer, Lubos a Dasa, hugo 007, Mysak230e, pbxpbx
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 17
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025