Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Koberec na míru.

Poslední aktualizace před 4 roky
H
HonzaDNováček
Přidáno před 4 roky
ted koukam do faktury, ze priplatek za obytnak byl 150CZK
HonzaD Připojili následující obrazek:
2833c822-9f19-400f-a32f-d7d31014785e.png
H
HonzaDNováček
Přidáno před 4 roky
Objednal jsem z Autokoberce-online.cz dle typu vozu. U C Jumper se dalo i zaskrtnout polozka obytny vuz. Nevim jaky je rozdil, v cene nebyl. Nadefinovat se da i text, sila koberce, barva obsiti. Za dva dny byl doma a sedi paradne. V pripade zajmu pridam fotku.
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 4 roky
Podívej se tady:
https://www.autok.../kontakty/
Nedělal jsem šablonu, přistavil jsem auto a maximální spokojenost
M
maserČlen
Přidáno před 4 roky
Máme od vopi.cz a spokojenost. Poslal jsme papírové šablony, napsal typ koberce, barvu obšití a do týdne bylo zpět. Koberce i šablony.
2
2cndnameČlen
Přidáno před 4 roky
Tak nevím, asi koukám na jiné stránky VOPI. Já vidím tabulku s vyhledáváním - vyberte značku, vyberte model, vyberte materiál, vyberte fixaci, o šabloně není řeč. Sám jsem koberec do kabiny kupoval a sedí.
librilibriČlen
Přidáno před 4 roky
Většina specializovaných prodejen koberců to umí, jen budou chtít šablony, nebo si to nastrihate sami a oni vám to obsijou. Záleží na domluvě. Já bych si to napasoval sám s pak nechal obsit.
krizik1krizik1Člen
Přidáno před 4 roky
Na stránkách vopi.cz se píše: "Pošlete nám šablonu a my Vám vyrobíme tvar, jaký si bude přát. Pro orientační výpočet ceny zadejte rozměry - rozpětí šířky a rozpětí výšky požadovaného tvaru koberce. Budeme Vás kontaktovat ohledně poslání šablony."
Ale jinak super odkaz, děkujeme.
2
2cndnameČlen
Přidáno před 4 roky
https://vopi.cz obrovský výběr, perfektní zpracování, kabinové koberce dle typů aut dodávají bez požadavku na šablonu - viz stránky
BartBartČlen
Přidáno před 4 roky
Kdokoliv, kdo pokládá koberce a dokáže obšívat koberce.... Dal jsem jim šablony z papíru a do týdne bylo hotovo. Nepíšeš, odkud jsi, tak se těžko konkrétně radí.
P
Patrik1Nováček
Přidáno před 4 roky
Ahoj všem. Neporadí někdo nebo neví někdo o někom kdo by zvládl vyrobit koberec do obytky s obšitými kraji. Hlavně do přední části pod palubní desku a mezi sedadla. Děkuji za případné info
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Patrik1, Bart, 2cndname, krizik1, libri, maser, Vlasta49, HonzaD
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025