Neumím najít jestli na C24 již téma bezdrátových couvacích kamer je, či nikoliv. Pokud je, prosím o link.
Zachytil jsem informaci, že existují bezdrátové couvací kamery, které se dají propojit s mobilním telefonem nebo tabletem. Snad jdou použít i na přívěsy.
Prosím, jestli máte někdo bližší informace nebo nejlépe zkušenost.
Děkuji.
Jarda
Jarda, Hana,
Laika Kosmo 6.0 nebo
Opel Zafira, Bürstner 435 Premio
PetrDubiČlenPřidáno
před 4 rokyTy reklamy "nováčků" na e-shop 2din jsou už fakt trapný , a opakuje se to pořád dokola.. To je na tom ten e-shop tak špatně, že už mu nezbývá nic jiného než takovéhle "doporučení" a další podobné reklamy? Nebo je to spíš ukázka férovosti jednání tohoto e-shopu, kdy účel světí prostředky a výdělek je bůh, kterému podřídíme všechno ?
Psal jsem Ti soukromou zprávu ,pošli email -pošlu fotky....něco mám.
Jirka VospalekČlenPřidáno
před 4 rokyAhoj, z tvého popisu, kde není typ či fotka zařízení, Ti ani zdejší odborníci nepomohou. Bohužel. Jirka
Ahoj,
měl jsem v obytné vestavbě Fiat Ducato monitor k couvací kameře(dvojčeti) TFT LCD color. Byl výklopný z "šuplíku " umístěného ve středu palubní desky v jednou z otvorů pro rádio. standardně byl zasunuty(takže nebyl vidět), za jízdy se dal vysunout a ukazoval buď prostor za vozem nebo pří couvání se zapojila druhá kamera.
Bohužel se porouchal(nejde opravit) a hledám náhradu. Ideálně stejný(kvůli napojení na zabudované kabely) nebo podobný.
Poradíte prosím někdo?
Díky
Ponka
Upravil Ponka dne 16.12.2021 14:15,
před 4 roky