Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Jak dopadne krásná ,široká, rohová lišta když ji přilepí tele ,rozuměj zaměstnanec ve výrobě.

Poslední aktualizace před 4 roky
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 4 roky
To mě vůbec nepřekvapuje. Když jsem přetěsňoval rohové lišty na našem starém Ducatu, tak tam kde zatékalo (kromě vyrezlých šroubků) bylo málo tmelu z výroby. To samé velké boční okno, které začalo zatékat v místě, kde byla z výroby jenom milimetr široký proužek tmelu, zbytek okna měl kolem centimetru tmelu a tam to bylo ok. Letos přetěsnění čelního okna v alkovně a to samé - místo kde začalo zatékat okolo těsnící gumy nemělo skoro žádný tmel. To samé střešní okna..
Takže jak se říká, že elektronika má v sobě kurvítka (většinou to je špatný - možná záměrně špatný návrh rozložení součástek nebo použití nevhodných součástek), tak úplně stejný kurvítka v sobě mají karavany a obytky - málo tmelu na určitých místech už z výroby. Věřím tomu, že kdyby tam bylo tmelu dostatek, tak nebude nic zatékat ani po 30 letech (samozřejmě pokud nevyreznou šroubky).
G
gutČlen
Přidáno před 4 roky
Tady je celkový pohled na lištu, všimněte si že horní část lepidla je špinavá jak pod ním zatékalo. Ve středu je část kde je hrouda lepidla ,to se leknul že překročí normu a tak začal šetřit.
Upravil gut dne 17.11.2021 20:16, před 4 roky
gut Připojili následující obrazek:
20211114_103532.jpg
G
gutČlen
Přidáno před 4 roky
Tady je ta krásná lišta a to co mělo těsnit aby nezateklo.
Upravil gut dne 17.11.2021 20:11, před 4 roky
gut Připojili následující obrazek:
20211114_103706.jpg
G
gutČlen
Přidáno před 4 roky
Tak jsem si vždy říkal, že těmi novými krásnými širokými lištami nemůže zatéct. No a zateklo, a úplně nahoře na alkovně. Tak jsem řezal dolů tu krásnou lištu ,no šlo mi to pěkně, už jsem si říkal jak jsem šikovný. Škoda že jak jsem ji sundal tak jsem zjistil že to ,,tele ,, ve výrobě tam dalo jen úzký proužek lepidla. To je fakt paráda, auto za balík a k tomu nejdůležitějšímu pustí nějakého pitomce co neumí zacházet s pistolí na tmelení. Všimněte si že kousek dole mu to vytlačilo moc lepidla až se leknul a tak aby nepřekročil normu tak nahoru dal jen trochu. Být tepleji tak se zeptám majitele jestli nechce sundat všechny lišty a přetěsnit celé auto. Což je skoro nerealizovatelné protože přes rohy na alkovně, a celý zadek je nalepeno hromada zbytečných krytů aby auto vypadalo luxusně. Zlaté časy a zlaté auta co z pod lišty vytéká lepidlo.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: gut, PetrDubi
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 15
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025