Ahoj, díky za tip, ale ventily na lednici a sporák jsem vypnula poté, co jsem vyzkoušela, že lednice na plyn běží. Na fotce jsem tedy nechala zapnutý pouze ventil pro topení.
Takže poloha ventilu je OK. Jak jsem psala dříve, problém bude zřejmě v ovládacím panelu topení, kontrolka nesvítí vůbec. Takže je spíš čas s tím zajet k elektrikáři...
Každopádně díky všem a mějte se fajn!
E.
Ahoj, dle mého názoru je ten ventil topení zavřený.... Pokud vařič funguje, tak by oba ventily měly být ve stejné poloze pro "otevřeno". Ale mohu se mýlit. Navíc pokud nesvítí žádná kontrolka, není to dobře...
VasuČlenPřidáno
před 5 letJestli ti nesvítí při startu zelená a oranžová LED, je topení bez napětí, zatlač pojistku na jistícím panelu, pro topení.
Jestli i to nepomůže, je vadná pojistka pro panel, nebo nemáš zapnutý hlavní vypínač na panelu.
Ovšem vzít na pomoc znalého elektrikáře pro karavany, je nejvhodnější.
Jak píše a upozorňuje Vasu,máš puštěný ventil určený pro topení.Já měl trojici ventilů ve skřínce u vchodu.Ty zde píšeš jenom o ventilu u plynové bomby.
No, předně díky, kontrolka se právě nerozsvítí vůbec. Nafotila jsem pozice. Nějaký tip na to, kde stáhnout manuál. Tady to spíš ale vypadá na nefunkční panel ovládání:-(.
Díky!
Flammas Připojili následující obrazek:
VasuČlenPřidáno
před 5 letNejprve si stáhni z internetu návod na použití a nemusíš řešit, tento problém !
Tak jestli máš otevřený kohout plynu, pro topení, tak už ti nezbývá, než na ovládači přesunout spínač, buď na ohřev vody, nebo na topení a ohřev vody a nastavit patřičnou požadovanou teplotu.
Pak se ti rozsvítí zelená kontrolka, že topení jede, žlutá kontrolka, že voda není ještě nahřátá, nebo červená kontrolka, že topení nemá dostatek plynu.