Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Šířka 2500mm

Poslední aktualizace před 5 let

Anketa: Šířka karavanu

2500mm je OK [2/7]29 %
    2500mm není OK [3/7]43 %
    Je to jedno [2/7]29 %
Mysak230eMysak230eČlen
Přidáno před 5 let
Jde o zvyk. Máme 2,3 a jízda v pohodě. U 2,5 nebude velký rozdíl. Taháno MB E320 T.
MontyMontyČlen
Přidáno před 5 let
Vystřídal jsem postupem času a rozrůstáním rodiny všechny šířky. První 2,10 m 1200 kg, potom 2,30 m 1600 kg. V roce 2016 přišel úplně nový 2,50 m 1750 kg, který nám zezadu zrušil nepozorný řidič. Letos jsme koupili nový, náš čtvrtý karavan. Vrátil jsem se k šířce 2,30 m 1800 kg. Upozorňuji, že je mi jedno, co zapřáhnu. Jezdím s čímkoli. Šířku zrcátek jsem vyřešil kamerou, na jízdu je to jedno, ale při šířce 2,50 m a délce soupravy 14 metrů už můžeš mít problém v některých kempech, projíždění měst v úzkých uličkách. V tunelu a ve zúžení na dálnici si víc hlídáš strany, zvlášť když jsou na jedné straně svodidla a zleva tě předjíždí dodávka, která přece nepojede 90 nebo za nějakým karavanem. Za mě 2,30 je dobrá cestovní šířka karavanu a při dobrém vnitřním uspořádání ani nepoznáš vnitřní rozdíl ve velikosti.
R
radekstopkaNováček
Přidáno před 5 let
No, my 2,5m máme a nějaký problém v tom nevidím. Tahám ho Pajerem a občas nepoužívám ani přídavné zrcátka. Holt se člověk musí smířit s tím, že nevidí hned za sebe. To ovšem řeším zadní kamerou. Jo a letos na slovinske celnici jsem díky jeho šířce nedosáhl z do okýnka celníkovi podat pasy. Musel jsem vylézt z auta, to byla prča jak na mě ten člověk hleděl, jako na úplného amatéra Shock)
Mimochodem, karavan jde do světa, kdyby někdo měl zájem...
Smile
D
DDTČlen
Přidáno před 5 let
Slyšel jsem, že je při řízení velký rozdíl mezi přívesem o šířce 2300mm nebo 2500mm.
Je to pravda?

Záleží i na tahači? Například Škoda Octavia III má šířku 1814 mm, kdežto Volvo XC90 1958mm.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete upravit anketu v tomto vlákně.
Vy nemůžete hlasovat v anketě v tomto vlákně
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DDT, radekstopka, Monty, Mysak230e
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 30
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025