dynviČlenPřidáno
před 5 letTenhle vikend Sardinie - Livorno - Villach - Dolni Dvoriste a nikde ani noha. Jen na trajekt nam merili teplotu.
dynviČlenPřidáno
před 5 letPřed týdnem Dolní Dvořiště do AT sveden provoz kolem kontrolní budky, kde rakouský celník jen koukal do počítače. Ani jsme nezastavovali. Poté u Villachu přechod do Itálie úplně bez kontroly.
Petr ZČlenPřidáno
před 5 letZdravím, byli jsme minulý týden, na hranicích jsem ukázal z okýnka formulář a nechtěl ani pasy:-) Takže v poho. Zpět už vůbec nic. Petr
sipadanČlenPřidáno
před 5 letpotvrzuji, hranice do HR jsme přejížděli včera a na formulář se celník ani nepodíval.
Začátkem prázdnin jsme jeli Německo, Francie, Španělsko, Itálie, Švýcarsko, Rakousko a nikde na hranicích ani noha, nikde po nás nic nechtěli. Kdyby nenosili roušky, tak jako za starých časů.
hombredavidČlenPřidáno
před 5 letJel jsem minulou stredu do jizni Italie, Nemecko, kousek Rakousko a jasne Italie. Bez problemu . A v nasi destinaci, kdo chce nosi , kdo nechce nenosi. Vlastne je tu opravdova pohoda. Preji vsem stastnou cestu bez problemu....
Projeto Litva Lotyšsko,Estonsko,Polsko, Skovensko, vše v pohodě
TivatČlenPřidáno
před 5 letPředminulý týden projeto Rakousko, Slovinsko, Itálie, Rakousko, Německo....vše jak za starých dobrých časů bez omezení.
"my dva cestováním zrajeme jako naše víno "
www.winex.cz ...°bydlotoulky
Ondra T2ČlenPřidáno
před 5 letRozvadov D5, jen namatkove strezi hranice celnici a cajti. Jako pred covidem. Ja projizdim 2tydne v osobaku nebo vestavbou, a jeste mi nikda nestaveli. Jo a pred tydnem smer Cheb Beyruth take ok.
Upravil Ondra T2 dne 20.07.2021 19:23,
před 5 letPište prosím aktuální zkušenosti z průjezdů hranicemi. Kontroly, kolony, problémy atd.