Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

plastový podběh

Poslední aktualizace před 5 let
F
framesČlen
Přidáno před 5 let
Myslím, že spolehlivé řešení by bylo podběh sundat, hustě provrtat vrtákem tak 15-20mm a olaminovat sklem z obou stran. Rohož 300g/m2, max 2 vrstvy z každé strany. V dírách se lamináty propojí a nehrozí pozdější separace. Zároveň se vyhneš ztrátě materiálu při tradiční výrobě formy. Jen to dost ztloustne. Počítej tak kolem 0,6 mm na 1 vrstvu z 300g/m2.
Tak hodně štěstí...
Petr a HanaPetr a HanaČlen
Přidáno před 5 let
Pánové děkuji za rady,pokusím se přelaminovat bez sundání z obou stran,je jedna prasklina podél zhruba do poloviny a na kraji kousek chybí,podběh ovšem není rovný je vlnitý. Petr
Petr ZPetr ZČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, před měsícem stejný problém u obytky. Mě držel jen jednom kraji., prasklý 2 x po celé šířce. Musel jsem podběh vyndat a přelaminovat. Hlavně pořádně zbrousit hladký povrch, pak to drží. Polyester + tkanina..Nech vytvrdnout , pak trochu zahybej a kde se odlepí tak opravit. Petr
B
BeryČlen
Přidáno před 5 let
Já na lepení plastů používám převážně v autodílech kupované polské lepidlo Pulsar H-44: https://www.googl...pulsar+h44 , případně Superfix https://www.hornb...rtikl.html - ten mi přijde po zatvrdnutí pružnější, méně se sesychá, ale v silné vrstvě dělá víc bublinek (zrovna jsem kombinací těchto lepidel "domodelovával" ulomenej kousíček vodovodní baterie v bydlíku, takže čerstvá zkušenost).
Ale obávám se, že podběh bude z nějakáho PP nebo PE a na tom asi nebude držet nic, leda svařit.
Já mám podběhy za kolem už trochu prostřílené od kamínků a zvažuju, jestli to zkusit přematlat nějakým tím MS polymerem nebo karosářským polyuretanem, když na mastných plastech nemá držet ani jedno z toho :-) (zatím jsem jen promořil lepidlem dřevo za podběhem, aby podlaha zbytečně tamtudy nesákla vodu).
Predom Prespol N126a (1976) a Beyerland Vitesse 4.00 CT (1987) za utahanou Octavkou 1,6 LPG ... samozřejmě ne současně :-)
Ondra, Kačula, Franísek, Mařenka a chlupatej hlídač Bobinka
MikinMikinČlen
Přidáno před 5 let
Zdravím, jestli je podběh jen popraskaný a nic nechybí
Je vhodný: http://www.innote...-detail-51
Mě se na osvědčil výborně. Lepené spoje drží. Mikin
Petr a HanaPetr a HanaČlen
Přidáno před 5 let
Dobrý den,dnes při návratu bouchla pneu a pocuchala plastový podběh na přívěsu,není to nějak hrozně rozsekané vzhledem k včasnému zastavení,pneu stáří necelé 4roky ,to hlavní pokusím se o přelaminování,bude to držet na plastu? Díky za rady.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Petr a Hana, Mikin, Bery, Petr Z, frames
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025