Ahoj,
chystáme se kolem 15.01.2022 do Španělska a jedeme tam poprvé. Kudy si jel a máš nějaké doporučení?
Ahoj ffoccus, my se právě vracíme ze španěl, kde jsme byli od ledna. Do francie potřebuješ pcr.test, tranzit není nutný. My jsme v kempu a není problém. Budeme cestovat po francii dál.Jenom je zákaz jízdy nyní od.21hod.do 6hod.rana
Ak vies trochu po nemecky tak Spanielsku a tranzitu tam sa venuje Hartmut Conrad. Daj si ho vyhladat do Youtube a najdes tam vela info.
Na svojej stranke ma aj kopec stellplatzov aj vo Francuzsku aj Nemecku.
Cau,
Mito67
ffoccusČlenPřidáno
před 5 letAhoj, plánuji zhruba za tři týdny cestu do Španělska. Chtěl bych dojet přes Barcelonu až na Gibraltar. Mám dotaz ohledně cesty. Máte nějaký doporučení cesty přes Francii a Německo? Jde mi o to, že bych si raději cestu rozložil na pár dnů, jen je problém se zastávkami v těchto dvou zemích. Neabsolvoval jste ji teď někdo, nebo nemáte to taky v plánu? Podle toho co čtu, tak ve Francii bych neměl zastavovat a používat jen jako tranzitní zemi.
Na cestu mám zhruba tři týdny, každý tip ohledně cesty, co neminout atd, rád uvítám.
Díky za každý postřeh.