ahoj, nemáte někdo čerstvé zprávy, jestli je nahoře možno nocovat? Díky
čau, co Hochkar ? Chceme je tento víkend. Stání přes noc pořád povolují bez problémů ? Dá se stát i na tom pakrovišti nejblíž vleku ?
Stuhleck parkovanie povolene len od 7 00 do 17 00hod. Semmering parkovanie povolene nonstop, v piatok som sa odtial vratil. Ahoj. A
Ahoj,
oživuji tohle téma,příští týden na jarní prázdniny se chystám,máte někdo info jak to na Hochkaru vypadá parkování a lyžování?
Děkuji
Děkuji :), "nějaké" řetězy mám, ale nechce se mi je nasazovat :( ....
Kamil, Leona, Daren (6), Timon (3)
Ahoj,
bez řetězů je možno vyjet, ale pokud sněží nebo je po sněžení, tak to bývá horší, hlavně s předním náhonem a těžkou zádí, to jsou řetězy nezbytné. Cesta se udržuje solí se štěrkem a většinou je sjízdná až na asfalt. Na to, jak je tam dnes bych raději nespoléhal, docela často se tam počasí během chvíle změní. Nahoru je večer a přes noc výjezd otevřený. Pěknou lyžovačku.
chtěli bychom jet zítra na Hochkar, nemá někdo prosím aktuální zprávy, zda je možné nahoru bez řetězů a když dojedeme večer, cca 22-23:00, může se nahoru nebo ne?
děkuji :)
Kamil, Leona, Daren (6), Timon (3)
jirka OVNováčekPřidáno
před 8 letprávě jsme se vrátili,
hochkar stání na druhém parkovišti asi ano, už tam stal karavan a je tam přes den otevřené WC, z parkoviste nás nikdo nevyhazoval, místa je tam dost, ale bez řetězu to nešlo a je tam dokonce zákaz
, předokolky bez nevyjeli.
Pokladna a dojet na lyžích na parkoviště bez problémů.
Nevyšlo moc počasí, ale jinak Dobrý.
Druhý den na semmeringu bylo počasí lepší a hlavně ten dojezd.
U dálnice 2 km a stát tam šlo.
Je to asi 9km do kopce, cesta je udržovaná, jeli jsme bez řetězů. Samozřejmě jsme je ale s sebou měli.
Dakujem. Tak vyskusame. Nebude problem sa tam ale dostat? Mam sice retaze, ale radsej by som ich nechcel pouzit.
Ano, to je ono. Dá se sjet z tohoto parkoviště k lanovkám a pak zpět na parkoviště.
Ahoj. Dik za pozitivnu spravu. Tym nizsim parkoviskom myslis toto 47.7212089,14.9161831 ? Da sa odtial dolyzovat k lanovkam a potom dolyzovat ku OA? Keby bolo nejake foto, bolo by super. Dakujem. Roman
Ahoj, stáli jsme teď v lednu na Hochkaru 3 noci bez problému tady: 47.7185806N, 14.9180697E. Ale vhodnější se mi zdá to parkoviště níže, je tam víc místa, je víc v rovině a je tam i pokladna, wc a sjezd na sjezdovku.
Ahoj na Hochkaru jsme stáli předloni o Velikonocích a vše bylo Ok.
jirka OVNováčekPřidáno
před 8 letZdravím, neví někdo jak to vypadá s parkováním na hochkaru.
Chceme lyžovat ve čtvrtek a na pátek ráno na semmrering stuhleku.
V sobotu jsme v sarvaru, To už máme rezervované.
Diky za radu, lyže jsem ještě s karavanem nebyl.