Jirka SČlenPřidáno
před 19 letJe 14 hodin, vyrážíme držet místa!!! 2kg bůček je čerstvě upečený,150 ks koláčků už mám v autě -pekly se dopoledne,slivovice na uvítanou vychlazena, tak si pospěšte.
Upravil Jirka S dne 05.10.2007 14:07,
před 19 letJá dorazím okolo půlnoci, tak mi Jirko nech nějaký ten plac.
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letPro Romana - pravděpodobně přijedou:
---------------------------------------------
1.Lenka-Ondřej
2.Jevíčkovi-na 100%
3.Roman Pce
4.Bobíci
5.Břéťa-v sobotu
6.Doktoř-v sobotu
7.Flajšhans-zvažuje
8.Jura Kališ
9.Pepa Přelouč
10.Pat a Mat
11.Raifáci
12.Šárka
13.Víťáci
14.Tom
15.Knotci
16-20. určitě nějaké nenahlášené překvapení, jak to tak chodí...
Jistého není nic, ale s těmito posádkami jsme už o příjezdu hovořili.....
----------------------------------------------------------------------------------
Klobásy budou v sobotu 16-17 hodin. Budou už vychladlé, tak je okoštujeme na plátky,taky si je picneme na gril. Je jich pro nás rezervováno 45 kg. Cena 110/kg.
Jestli nás hbitý Éda předběhne, tak všichni budou mít dohromady 5 kg a Éda 40 kg...............................................................................................................
V Jevíčku zatím prší, kolem poledne se to má roztrhat, takže kurty budou dobře nakropené, a houby porostou ještě víc!!
Upravil Jirka S dne 05.10.2007 10:49,
před 19 letBřéťo, zeptej se Soni, zda nebude dělat měruňkovou buchtu. Děkuji.:)
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letZase tak daleko? Přijedeme v sobotu!
Upravil Svitavaci dne 05.10.2007 09:08,
před 19 let
Ondrej a LenkaČlenPřidáno
před 19 letAhooooj všem, pokud se nic nezmění, tak jme zítra navečer v Jevíčku. Minule nám to nevyšlo, tak už se moc těšíme. :o Bereme kola, rakety, grilovačku.....
Má být azuro, hezky jste to objednali ;t:_:_:_
Kdo vlastně Jirko přijede?
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letVypijeme a sníme Tvůj díl!! Neboj, vezmeme to za Tebe.....
Zatm to vypadá minimálně na 15 karavanů!
Ahoj všem,
po právě proběhlém rodinném shromáždění:o,bylo rozhodnuto,že pojedeme do Krkonoš za brigádnickou dcerkou Luckou;i.Jsme domluveni s Matýskem,že zůstaneme u něho,kde je místo pro více karavanů.Jirkovi S. se tímto omlouváme :ua těšíme se na jiné shledání.:_
No já ještě nevím,uvidíme zítra;p
Ahoj,sice nerad,ale ohlašuji,že výjezd je značně ohrožen.;s
Starší dcera je na brigádě v Peci pod Sněžkou a celkem dost úpěnlivě prosí,jestli nepřijedeme za ní.:|
Dotoho je Síma nastydlá a neví co bude.:w
Pepa PreloucNováčekPřidáno
před 19 letAhojda, hlásíme se na Jevíčko, tentokrát v sestavě 3 dospělí a 2 děti.
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letStando, dojeďte v sobotu večer. Hlavní utkání o láhev šampusu bude v neděli s údery věžních hodin-10.00 SEČ!
Sice jsme s Jirkou natrénovali a jsme připraveni i na tenis se silnými partnery naše účast je v ohrožení. V sobotu odpoledne odvážíme dceru do Prahy na letiště a nevíme zda se stihnem dostavit.
Jirka ale opravdu trénoval a oba vás převálcuje. (Pokud nenaruší již narušenou životosprávu). Ahoj;q;t
Ahoj Romane, no jasně že jo, dáme jim co proto.:)
Jirko, Kájínek nejede? Pohroma, musím si najít jiného parťáka. Co třeba Tom. Tak co Tome, pomůžeš mi rozřvejknout Jirku a Doktora?;q;q;q