KatkaČlenPřidáno
před 19 letZdravíme všechny. Bohužel máme karavan na září zaparkovaný ve Vrchlabí a tak nemůžeme změnit plány a vyrazit také směr Semín. Pokud bude nějaký výjezd období říjen, listopad, rádi se přidáme a s vámi všemi se setkáme.
S pozdravem
Katka
Tak pojeďte a já Vám jeden půjčím.
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letRomane, změna je jedna věc a to že nemáme karavan je věc druhá. Změna bude maximálně v tom, že místo abychom malovali dětem pokojíky, tak je malovat nebudem.
Ale tentokrát s Vámi nebudeme:c. Snad to vyjde příště. Tak si to užijte a páček.
uknajČlenPřidáno
před 19 letJak po domluvě s Uknajem to spískal Lišák :l Tak jindy:_:_
Po domluvě s Uknajem se taky odhlašujeme. Tak změnu udělejte Šárko taky a alou za náma. ;M
Po domluvě u Uknajem se odhlašuje, tak někdy příšte.Lišáci
Tak když to shrneme, kdo vlastně jede. Bobíka mám prý odhlásit, žejo Bobo. A máme Roman Pce, Uknaj, Liškovi,Katka a už nikdo? Po prvé, po druhé a po...;-
Tak rozhodnuto. Němcům se ještě nerozjela linka na 100 procent, tak s mojí maličkostí můžete počítat.
uknajČlenPřidáno
před 19 letTak dávej bacha aby sis neopařil pi... :s
Tak pokud nebudu někde ve světě s nákladem, tak mne můžete očekávat s pořadovým číslem 3. Už mi teče teplá voda, heč.;M
uknajČlenPřidáno
před 19 letTak o tom začínáme uvažovt že dorazíme . Chtěli bychom tám strávit víkend 14.-16.9.2007
:_:k:_
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letNejspíše nebudeme mít karavan, takže nepřijedem.:( [hidden]Chcete-li, napište nám něco o kempu, nejezdíme tam kvůli ceně, ale třeba neděláme dobře. Třeba poměr služby/cena nevychází tak špatně.:x [/hidden]
Díky za vypsání.;)
Fun

😊
Upravil Fun dne 02.09.2007 20:58,
před 19 let