Petko, nikdo nečeká, že mu bude za to děkováno!!
PetkoČlenPřidáno
před 19 letRomane nakonec jsme ten portál udělali pro všechny caravanisty ale slušnost vyžaduje abychom se za přízeň poděkovali. Ruku na srdce, každému to polichotí, tak proč ne?;);)
Ruku na srdce, každému ne. Někdo, to, že přispěje na chod webu bere jako samozřejmost. A nemluvím jen o sobě.
PetkoČlenPřidáno
před 19 letRomane Ty víš moc dobře co jsem tím myslel. :)
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letPokud někdo cítí potřebu poděkovat, tak je zde na to prostor. Pokud o to někdo nestojí nebo ho to nezajímá, tak nechť to ignoruje. Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.
Ale POZOR toto téma je O SAMOLEPKÁCH.
PetkoČlenPřidáno
před 19 letDobře si to vystihla Šárko, přesně tak jsem to myslel.
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letJá chcu taky samolepku!!!!!!!!! Placení a děkování.......se vším souhlasím, jsem nový, a nemohu si moc vyskakovat......že????
A máte velikost i na mojeho prcka???? Myslím tím karavan, kdyby někteří náhodou měli divoké myšlenky:D:D:D:o:o:o
Šárka řekla-,,Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.,,
Tak v tomto s Tebou Šárko souhlasím, jen výměna názorů mezi mnou a panem hoteliérem byla o něčem jiném. Ale konec hádání.
PetkoČlenPřidáno
před 19 letTak aby tady bylo jednou pro vždy všem jasné, nejsem ani zámeckým pánem ani hoteliérem. Rád tu funkci vyměním s někým jiným.
[u]Ale jak už Šárka psala to téma patří někam jinam když vůbec je nutné se o tom bavit.[/u]
Proboha, to nerozumíš legraci? Myslel jsem, že jsi větší formát.
před 19 letTO Osmimetráci. Na prcka dáme samolepku, že bude jako vyšítá.
před 19 letDěkujeme všem za přízeň i event. finanční podporu.
Miru3ČlenPřidáno
před 19 letRádi také přispějeme na chod webu.Máme nového bidlíka tak musíme dát novou samolepku. Raději 2- 3 - 4 vžidť je to jedno ,je to na dobrou .
ps.Rádi Vás uvidíme ale ještě není bidlík plně připraven :D :D :D :D
RÁDI PŘISPĚJEME.JSME RÁDI ŽE CARAVAN24.CZ EKSISTUJE. DĚKUJEM;t;t;t:_:_:i
CharlieČlenPřidáno
před 18 letSu este nalepky? Potreboval by som ich obnoviť.
Upravil Charlie dne 13.11.2007 12:30,
před 18 let
před 18 letKarle, škoda, žes nic neřekl, měla jsem je v Brně. Jirka Stohl nám je vyřezal na potteru, Takže, jen co se uvidíme, tak dodám. Nebo mně písni adresu já Ti je pošlu poštou.
Upravil Fun dne 13.11.2007 14:22,
před 18 let
Sarka Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
MilaČlenPřidáno
před 18 letTuhle samolepku si dám na auto i já. Prosím jednu skovat až se potkáme.
Díky Milan;t:_
uknajČlenPřidáno
před 18 letAhojky taky chceme jednu a radi prispejem uz se na vas vsechny tesime ;n:_:_
petlinČlenPřidáno
před 18 letNo jo, ale když ji nalepím na bílé auto, tak to nebude vidět!;p
Upravil petlin dne 13.12.2007 23:00,
před 18 let