Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

SAMOLEPKY Caravan24.cz

Poslední aktualizace před 5 let
J
jpsČlen
Přidáno před 19 let
Rád se přidám, samo i finanční spolupodílení se
PLAFPLAFČlen
Přidáno před 19 let
Taky se rádi přidáme a přidáme pár drobných na chod webu.
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 19 let
To jsou moc pozitívné ohlasy a chtěl bych se připojit k Šárce která Vám všem určitě poděkuje. Já bych jen rád dodal že by nebylo od věci kdyby byli nálepky ve dvou velikostech.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Petko, nikdo nečeká, že mu bude za to děkováno!!
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 19 let
Romane nakonec jsme ten portál udělali pro všechny caravanisty ale slušnost vyžaduje abychom se za přízeň poděkovali. Ruku na srdce, každému to polichotí, tak proč ne?;);)
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Ruku na srdce, každému ne. Někdo, to, že přispěje na chod webu bere jako samozřejmost. A nemluvím jen o sobě.
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 19 let
Romane Ty víš moc dobře co jsem tím myslel. :)
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Pokud někdo cítí potřebu poděkovat, tak je zde na to prostor. Pokud o to někdo nestojí nebo ho to nezajímá, tak nechť to ignoruje. Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.

Ale POZOR toto téma je O SAMOLEPKÁCH.

PetkoPetkoČlen
Přidáno před 19 let
Dobře si to vystihla Šárko, přesně tak jsem to myslel.
OsmimetraciOsmimetraciČlen
Přidáno před 19 let
Já chcu taky samolepku!!!!!!!!! Placení a děkování.......se vším souhlasím, jsem nový, a nemohu si moc vyskakovat......že????
A máte velikost i na mojeho prcka???? Myslím tím karavan, kdyby někteří náhodou měli divoké myšlenky:D:D:D:o:o:o
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Šárka řekla-,,Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.,,
Tak v tomto s Tebou Šárko souhlasím, jen výměna názorů mezi mnou a panem hoteliérem byla o něčem jiném. Ale konec hádání.
PetkoPetkoČlen
Přidáno před 19 let
Tak aby tady bylo jednou pro vždy všem jasné, nejsem ani zámeckým pánem ani hoteliérem. Rád tu funkci vyměním s někým jiným.

[u]Ale jak už Šárka psala to téma patří někam jinam když vůbec je nutné se o tom bavit.[/u]
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Proboha, to nerozumíš legraci? Myslel jsem, že jsi větší formát.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
TO Osmimetráci. Na prcka dáme samolepku, že bude jako vyšítá.
PekariPekariČlen
Přidáno před 19 let
My taky rádi přspějěmě.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Děkujeme všem za přízeň i event. finanční podporu.
Miru3Miru3Člen
Přidáno před 19 let
Rádi také přispějeme na chod webu.Máme nového bidlíka tak musíme dát novou samolepku. Raději 2- 3 - 4 vžidť je to jedno ,je to na dobrou .
ps.Rádi Vás uvidíme ale ještě není bidlík plně připraven :D :D :D :D
H
Hana LubosČlen
Přidáno před 18 let
RÁDI PŘISPĚJEME.JSME RÁDI ŽE CARAVAN24.CZ EKSISTUJE. DĚKUJEM;t;t;t:_:_:i
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 18 let
Su este nalepky? Potreboval by som ich obnoviť.
Upravil Charlie dne 13.11.2007 12:30, před 18 let
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 18 let
Karle, škoda, žes nic neřekl, měla jsem je v Brně. Jirka Stohl nám je vyřezal na potteru, Takže, jen co se uvidíme, tak dodám. Nebo mně písni adresu já Ti je pošlu poštou.
Upravil Fun dne 13.11.2007 14:22, před 18 let
Sarka Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Sarka, Lukas, Vera, Roman PCE, Vajglon Hnuson, jps, PLAF, Petko, Osmimetraci, Pekari, Miru3, Hana Lubos, Charlie, Mila, uknaj, petlin, Jirka M, bydlik, Bobik, bizon1111, Jarda a Iveta, baho a Gabisch, Ludek Liberec, bendo, dagbartos, fandak1, Roman a Mirka, Svitavaci, Luban, Jirka, panaci, zdenek a Irena Lbc, stepan, GULI, Fun, martas, EXPEDICE APALUCHA, priborj, jozin, Mirek a Iva, Lukas Hanka a deti, Kip, jirkamds, furgon, olga, Dostal, Ski, Deda Lebeda, Remzin, Jan Bordovsky, Brevla, tronic, eurohope, Petr a Natali, barumaci, Habasek, camper, Patrik, hanzlik, viera a vlado, Vitek a Alena, Shave, krutas, Jardaa4, Franta REZAC, Lutonina, Petr a Lucie, Zdenek a Alena, michalina, hanah, mikivan, BALUteam, Fialovi, Honza a Lidka, RobVob, Cattani, najk, Pepi, Loserova, dudki, Bezdici, RenCom, Zdobik 88, Lu112, lubin, kubi, goro, zuzi777a, Berry, Pavel a Majka, bohy, mengic333, PNovotna, Ropuchovi, PremekCap, Pepino66, Macik a Dada, Milan a Marketa, pavel 75, vofi, lada721, Jarda a Maru, chodac, Rudy, Jirka 100HL, Radovan, svhn, PavelAlena, mirecek, Mikey, p0l0us, jirka dagmar, janiskaravany, drakol, Kapitank1400, Janinka, malina1, Pavel 26, MildaPro, Spajky007, Me2d, Chipp, MartinH, Martin Mrak, hobo, Marian999, Jiri Majki, Jarda36, ravyk, Bulda, honza 10, frivet, jardarc, samjeep, Radovan Lehky, Tandy, Pachos, ferda, Balda, dukecz, PeterL, PetrDubi, Dicky, Milan Hampl, TomTP, Martasik, Ota a Oli, forman59, Sany_62, floridan79, feixova, Mick, Olin - Jana, Nemalud, Radek Kaplan, davidt, janvas, worxe, Sheba, Bery, Tomik Kralu, Jagrovci, Michal Levice, quicksilver_smazany, lubodano, AlZu13, ludva, Lubos a Dasa, Franta105
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025