Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Caravaning Brno 6.-9.11.2008 - VÝSTAVA KARAVANŮ

Poslední aktualizace před 17 let
PLAFPLAFČlen
Přidáno před 18 let
Hurááááá,:r:r právě jsem jako předplatitel časopisu " Camping, cars & caravans " Obdržel vstupenky do Brna zdarma .;n;n .
Upravil PLAF dne 16.10.2008 07:47, před 18 let
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 18 let
Hele a když jsem jako z Brna joooo to bych jako taky mohl se zůčastnit teda když jsem jako koupil ten karavaaaaaaaaaaan.Já teda jako proto,že vás tam jak to tak vypadá bude hodně a budete fakt kousek odemne.Tom a Zdena:D
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 18 let
Tome přijeď, rádi Vás poznáme:_
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
H
HabasekČlen
Přidáno před 18 let
Tome, já mám jiný nápad.Což takhle kdyby jsme všichni přijeli na návštěvu k tobě.:s
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 18 let

Citovat

Habasek napsal:
Tome, já mám jiný nápad.Což takhle kdyby jsme všichni přijeli na návštěvu k tobě.:s

Hele i o tom jsem přemejšlel mám pozemek 2800m2 teda s části jsou stromy a malá chatka, kde parkuji karavan je tam i el.Žádné jine sociálky a voda tam není .No ale kdyby bylo potřeba tak není problém tam kohokoliv picnout.Je tam teda krkolomnej vjezd pro opravdový frajery:D no já tam vjedu s Traficem a Lmc 495 no otočit na výjezd se to tam musí pak ručně já to tam ale točím autem na několikrát a v poho.:P Tak prostě kdyby se někdo někam nevešel nebo se muselo něco na rychlo řešit a shánět tak je to alternativa.4 se tam v nějak v případě potřeby vejdem.J e to v Brně-Slatina
H
HabasekČlen
Přidáno před 18 let
Tome ,děkuji za nabídku.Já jsem si dělal legraci.;)Nedovolil bych si tě obtěžovat.Já věřím, že se všichni vejdem.Ještě jednou děkuji.Už se těšíme na sraz.:_
MikesMikesČlen
Přidáno před 18 let
Tak jsem taky obdržel dvě vstupenky zdarma;M
Mikeš
T
TomČlen
Přidáno před 18 let
Já taky :), od nakladatelství MISE
Ahoj Tom
baho a Gabischbaho a GabischČlen
Přidáno před 18 let
Zdravíme všechny .Určitě pojedem kolem a stání nepotřebujeme
;)
JirkaJirkaČlen
Přidáno před 17 let
Mám dvě volné vstupenky a nemůžeme jet. Nechcete je někdo poslat?
Jirka
L
Lukas a PetraČlen
Přidáno před 17 let

Citovat

Jirka napsal:
Mám dvě volné vstupenky a nemůžeme jet. Nechcete je někdo poslat?
Jirka

Jestli jsou ještě volné, tak se hlásíme ;) ...

Lukáš a Petra
Upravil Lukas a Petra dne 20.10.2008 10:55, před 17 let
JirkaJirkaČlen
Přidáno před 17 let
Ahoj, hlásíte se jako první, zašlete mi adresu na [mail]info@sukorady.cz[/mail] a já vám je pošlu poštou.

Jirka
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 17 let
Výstava se blíží, už víme kde budeme parkovat!:D Ti co byli loni, nemají problém, protože je to přesně to stejné místo!:he

A sice tady:

Parkoviště u 8. brány

příjezd:
přez den branou č. 9
v noci zvláštní vjezd u brány č. 8. Nebojte uvidíte nás!;h.
k dispozici WC a sprcha

Cena za den 120Kč. Úhrada při příjezdu na příslušné bráně!!!

Mapa zde:
MM
Člen
' data-content='
Odeslat'>@MM=FP@ax=138062080@ay=132787232@at=Caravan24@ad=Tady%20budeme%20parkovat!%20@sa=s@st=s@ssq=brno@sss=1@ssp=120640421_127027073_150459301_149899137' target='_blank' title='http://www.mapy.cz/#x=138061472@y=132786912@z=16@MM=FP@ax=138062080@ay=132787232@at=Caravan24@ad=Tady budeme parkovat! @sa=s@st=s@ssq=brno@sss=1@ssp=120640421_127027073_150459301_149899137'>http://www.mapy.cz/#x=138061472@y=132..._149899137
Fun
Smile 😊
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 17 let
Pravdepodobne dorazime tiez v plnej zostave. Karavan kupovat nechceme ale tesime na kamaratov.

Bude sa dat na parkovisti dotankovat voda?
zdenek a Irena Lbczdenek a Irena LbcČlen
Přidáno před 17 let
Nová posádka z Liberce se hlásí a potvrzuje svoji účast. Auto + karavan = 2 osoby.
J
Jarda a IvetaČlen
Přidáno před 17 let
My se tam stavíme v pátek či odpoledne, večer zase pak pokračujeme dále. Těšíme se na případné setkání. A užijte si výstavu - snad nebude tolik sněhu :o:) jako před rokem.
Iveta+Jarda
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 17 let
Jardo, budeme se těšit na setkání s Vámi:_
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
fandak1fandak1Člen
Přidáno před 17 let
Ahoj všichni .My jsme také z Brna,tak nepojedeme s karavanem,ale rádi by jsme s Vámi poseděli.Zkuste navrhnout čas a termín.Ještě jsme se s Vámi osobně nesetkali.Fandak1.
x
Přidáno před 17 let

Citovat

fandak1 napsal:
Ahoj všichni .My jsme také z Brna,tak nepojedeme s karavanem,ale rádi by jsme s Vámi poseděli.Zkuste navrhnout čas a termín.Ještě jsme se s Vámi osobně nesetkali.Fandak1.

Ahoj, předpokládám, že scénář bude téměř stejný jako loni (Kromě sněhové kalamity)
Takže se sjedem v pátek během večera na parkovišti. Pojmeme dobrůtky jako teplá polévka, svařáček, slivovička a podobně(loni byla fakt kosa). V sobotu projdeme výstavu a po skončení odjedeme do Ochozu. Tam vše zhodnotíme, ochutnáme místní kuchyni, a ráno vyrazíme k domovu.

Takže si vyber jestli v pátek v Brně, nebo v sobotu v Ochozu. Budeme se těšit!:_
Fun
Smile 😊
Přidáno před 17 let

Citovat

Charlie napsal:
Pravdepodobne dorazime tiez v plnej zostave. Karavan kupovat nechceme ale tesime na kamaratov.

Bude sa dat na parkovisti dotankovat voda?

Ahoj Charlie! S vodou by neměl být problém, je tam WC a sprcha. Tak to nějak nabrat půjde!
Tešíme se na vás!:_
Fun
Smile 😊
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025