HrochČlenPřidáno
před 4 rokyAhojda Kutile,
bydlíka parkuji pod přístřeškem, takže v mrazech a solár tam nedává nic. Když nevyjedu do dvou týdnů od zaparkování (to se téměř nestává), tak ho na jednu noc připojím k 230V.
_luky_ČlenPřidáno
před 4 rokyNechci ti nějak nabourávat iluze. Ale cylindrický články se ti nelíbí, pytlíky se ti nelíbí... Hádej, co je v těch "krabicových" článcích...?
...ti prozradím, že uvnitř jsou pytlíky :-D
Kupoval jsem od nich, mají i technické poradenství, bohužel balancery se hodí spíš pro solární aplikace, pro obytku to chce sáhnout po něčem jiném, ale jinak OK
Kupoval som Teraz LITHTECH 200ah a dali mi na vyber ake chcem clanky na tie prizmatický davaju zaruku 5 rokov a cena bola tiez podla mna celkom ok...
Ahoj, má někdo LFP od Green Cell , FlyPower nebo Kepworth, třeba 12V 100 Ah nebo podobnou velikost a kapacitu? Jaké máte zkušenosti, nějaké info o konstrukci, kvalita provedení atd.?
Upravil magnum30 dne 10.03.2022 12:37,
před 4 roky
HAF22ČlenPřidáno
před 4 rokyZdravim, nemáte náhodou někdo zkušenosti z praxe jak se snáší články LiFePo4 s polohou na boku? Přemýšlím o této baterce, ale nevejde se mi pod sedačku spolujezdce na stojáka.
mbČlenPřidáno
před 4 rokyHAF22. LIONTRON dělá přímo pod sedačku. 150, 200 a 300W👍
HAF22ČlenPřidáno
před 4 rokyNo ja bych si ji chtěl sestavit články do takové celkové velikosti, abych při demontaži na zimu nemusel sundávat sedadlo, ale na jaře bych ji tam do podstavce hezky zezadu jen zastrčil a jen propojil kabely. Liotron tou dírou bohužel neproleze. Idelálně bych viděl sestavu 4S cca 120-200Ah a to tam výjde jen 2X2 na ležato
Upravil HAF22 dne 10.03.2022 15:44,
před 4 roky
mbČlenPřidáno
před 4 rokyA proč ji na zimu vyndaváš? Nechápu, vysvětli. Jestli kvůli mrazu,dělá se i arktická verze...
HAF22ČlenPřidáno
před 4 rokyPřes zimu nejezdim a auto mám ve stodole na horách, kde není problém -20 před pár lety i -25 stupnů a to už si myslim, že je baterkám rozhodně lépe v +10 stupnich ve sklepě, při takové teplotě je AGM skoro bezúdržbová. Kromě toho LifePo bych ani v autě nedobil pulku zimy protože ta končí max při -5
Upravil HAF22 dne 10.03.2022 19:13,
před 4 roky
HAF22ČlenPřidáno
před 4 rokyno právěže se doporučuje dávat baterky na stojáka, jinak může hrozit znížení kapacity, ale pod sedadčku Ducata by se vešli na stojáka jen max do 120Ah a vyšší kapacitu by pak už museli vyrábět jedině paralelním řazením několika článků, což je méně stabilní při nabíjení i vybíjení a další negativa dražší a složitější BMS a odjištění atd. , ...to se mi zdá varianta naležato lepší (pokud je možná), tak nevim jak je to řešeno, že to tam nacpou.
Upravil HAF22 dne 11.03.2022 12:29,
před 4 rokyLiontron vyrábí speciálně pod sedadlo Ducata minimálně do 200 Ah
Zkouším přidat obrázek
Upravil Jarda885 dne 11.03.2022 15:20,
před 4 roky
Jarda885 Připojili následující obrazek: