PLAFČlenPřidáno
před 19 letŠárko,
ta jedna posádka je kamarád Pepča a má megastan ! Vejdou se do něho klidně 4 osobáky .
Jo a ta druhá jak jsme psali je Radek a Jitka a dokonce se včera odpoledne zaregistrovali. Takhle jak to píšu jedeme všichni na 100% , tak to tam můžeš doplnit.
Díky Lenka :b
PLAFČlenPřidáno
před 19 letŠárko děkuji a ještě jsem zapoměla - obě rodiny 2 dospělí, 2 děti .
Já že to tam tak hezky zobrazuješ.
BobikČlenPřidáno
před 19 letnedorozumění hlavně že peso bobik muže do kempu :s:r
Taky se hlásíme, snad nám to vyjde. Byli bychom jen do středy, ale taky dobrý!!Hlavně se trošku ohřát. Míra dnes zatopil i v krbovkách!!
Upřesníme v pátek.;);)
Ila a Míra
Upravil Chaloupky dne 30.07.2007 11:32,
před 19 let
LukasČlenPřidáno
před 19 letTak ještě hodím malé info o našem odjezdu. Razíme na 99% již v pátek odpo, cca kolem 18:00. Někde cestou přespíme, plánovaný příjezd na místo je mezi 10.-11. hodinou v sobotu dopo. Kdo tam bude první, drží plac na naše náměstíčko, jo?
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Dobře, záleží na Mírovi (jak práce dovolí), ale souhlasila bych, aby byl dopoledne příjezd do DS. OK:b:b:b
LukasČlenPřidáno
před 19 letJo a kdyby náhodou někdo nevěděl, tak mezi Brnem a Bratislavou je dálnice. Je tedy potřeba mít známku jak českou, tak i slovenskou......:q
PLAFČlenPřidáno
před 19 letTak rozhodnuto, do DS vyrážíme v sobotu ráno tak kolem 8 hod. ve třech posádkách. Jak říká Lukáš, po dálnici až do DS !
Plánovaný příjezd kolem 15 hod. , tak nám držte místo na náměstíčku, pokud to jen trochu bude možné. :w
Upravil PLAF dne 31.07.2007 08:21,
před 19 let
LukasČlenPřidáno
před 19 letNo po dálníci je to jen do Bratislavy, pak už je to jen po obyč silnici. Jinak ještě popis příjezdu. Z Bratislavy na Komárno, po asi 60 km odbočit vlevo (vlastně vpravo přes nadjezd doleva :-)) Na začátku DS je přejezd, pak pořád rovně kolem nádraží, za nádražím jet rovně (NE vlevo po hlavní do centra), pořád podle kolejí, pak se to stáčí vlevo, dojedete ke křižovatce, tam se dáte o 360° vpravo přes železniční nadjezd. Za nadjezdem pořád rovně, NE doprava k termálům! Pořád rovně, de facto vyjedete z DS směr Gabčíkovo, asi 500 m za nadjezdem je ukazatel, šipka vpravo na Camping.
No a kdyby se Vám někomu podařilo vjet do centra DS, tak je to OK, projet až na kruháč, tam vpravo k nadjezdu a dál je to stejný. No snad je to jasně napsaný...:w
Lukáši, domlouvali jsme předběžně s Šárkou, že se někde scukneme po cestě na tu noc, protože čím víc karavanů tím líp. Kde plánujete přespat, máš tip nebo až to přijde? My když jsme jeli do Vadaše, tak jsme nocovali na Slovensku u Hypernovy. Jak to plánujete?
LukasČlenPřidáno
před 19 letNo já tip na nocování nemám. Ale viděl bych to na první pumpu za hranicema. Je tam velkej plac, vždycky, když jsme jeli přes den, tak jsme tam dělali kondiční přestávku....myslím, že ta pumpa je žlutá, asi Slovnaft....
LukasČlenPřidáno
před 19 letMěli bychom tam dorazit kolem 22:00. Čistě teoreticky....
PLAFČlenPřidáno
před 19 letLuky , jestli netrefíme tak se ozvem do vysílačky ,teda když budeš blízko u auta a budeš jí mít zapnutou , jestli teda nebudeš v bazénu. Se mi zdá , že karavaňáci mají osumnácku .
LukasČlenPřidáno
před 19 letNapíšu tady raději i mobil: 724 082 390....ten si můžu vzít i k bazénu, vysílačku z auta těžko, bo se mi s sebou nechce tahat baterka :f ....jinak nevím, jak jsou na tom ostatní karavaňáci, ale já mám (doma) sedumadvacítku, ne osumnáctku:D
Jarda BorekČlenPřidáno
před 19 letRád bych Vám zjednodušil příjezd do kempu v Dunajské Stredě. První a druhý sjezd od Bratislavydo DS minete a pokračujete dál směr Komárno až k odbočce Gabčikovo a Dunajská Streda. Tam uhnete vpravo a vyjedete na silnici do leva je to na Gabčikovo a vpravo pojedete do Dunajské Stredy přejedete přes most silnici z které jste odbočili a po cca 700 m uvidíte vlevo kemp - prakticky je vidět už ze silnice z které budete odbočovat - vysoké topoly.:w
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letJardo, je vidět, že se vyznáš. Díky :s
LukasČlenPřidáno
před 19 letTakže přijedeš do DS od Gabčíkova, jestli to dobře chápu. Zajímavý. Byl jsem tam už celkem asi 7x, ale tahle trasa mě nikdy nenapadla...
Šárko, Machajdovi jedou v plné sestavě, tzn. :):):p:p:p, nějak si nás tam pozapomněla aktualizovat. Jedeme v sobotu na noc. Moc se těšíme. Všechny Vás zdravíme. Zdar Slovači!:w:w:w
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letAktualizováno. My se taky těšíme. :w