Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Elektroschyzofrenia

Poslední aktualizace před 4 roky
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 7 let

Citovat

Rudy napsal:

Nechcete už tyhle vlákna nechat být?

Možná je načase začít bořit mýty a fámy. Nebo rezignovat? Každý máme ten svůj kousek zodpovědnosti.

Nejdůležitější je, že už začínáme chápat, že vše, co se píše na internetu nemusí být pravda, dokonce ani když se nám to líbí.
Fun
Smile 😊
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 7 let
Souhlasím s vámi, že snaha tlačit uměle elektromobil na trh je špatná. Mělo by se to nechat na samotné regulaci trhu. Pokud se uměle protlačí, tak nastane druhý problém, že jich bude jezdit hodně, ale nebude v ruku v ruce s tím vybudovaná dostatečná infrastruktura. Krásný příklad je norsko, kde si lidi doslova hází na sidlišti kabel z okna, aby si mohli dobít auto.
Stejně tak je špatné, když se automobilky a různé existence snaží e-auto prezentovat jako použitelné jediné auto v rodině.

Elektromobil je pro nadšence, který si neni líný zjistit do čeho jde a jaké to má omezeni.
Stejně tak u již zmíněného porsche se předpokládá, že člověk který si ho kupuje ví do čeho jde a co od auta čekat. Však ani samotná automobilka se ho nesnaží prezentovat jako hlavní auto do rodiny.
Pokud to někdo koupí bez rozmyslu a věří letáčku od výrobce, bude z toho nešťastnej.

Nicméně, kdyby šlo politikům o to, šetřit přírodu, tak provoz automobilů je to poslední co je zajímá. Protože v globálním součtu je jejich produkce škodlivin jen pár procent.
Kdyby chtěli něco pro přírodu dělat, tak by museli proti nadnárodním korporacím a to by jejich politická kariéra byla asi hodně rychle nějakým způsobem ukončena.
Upravil dracekvo dne 22.05.2019 11:26, před 7 let
R
RudyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

fun napsal:

Citovat

Rudy napsal:

Nechcete už tyhle vlákna nechat být?

Možná je načase začít bořit mýty a fámy. Nebo rezignovat? Každý máme ten svůj kousek zodpovědnosti.

Nejdůležitější je, že už začínáme chápat, že vše, co se píše na internetu nemusí být pravda, dokonce ani když se nám to líbí.

Ano máš pravdu, každý neseme svůj díl odpovědnosti. Osobně jsem přesvědčen, že valná většina karavanistů má k přírodě a životnímu prostředí blízko a nechce je vědomě poškozovat. Jen by, dle mého názoru, bylo dobré bořit ty mýty a fámy někde jinde a toto fórum zachovat jako místo pro výměnu názorů a informací souvisejících s karavaningem. Webů a fór řešících elektromobilitu, životní prostředí nebo politiku je nepřeberné množství. Tak proč to tahat sem?
Přidáno před 7 let

Citovat

Rudy napsal:Tak proč to tahat sem?

Já mám na to stejný názor. Proč tím otravovat ovzduší zájmového webu. Ale poslední dobou už nejde jen o to jestli je lepší tahle partaj, nebo tahle. Začíná jít o nic menšího než zachování demokracie. To už není politikaření. Co myslíš? Já mám docela obavy.:|
Fun
Smile 😊
R
RudyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Začíná jít o nic menšího než zachování demokracie. To už není politikaření. Co myslíš? Já mám docela obavy.:|

Souhlas Mirku, taky se bojím a mám pocit, že se věci ubírají, respektive jsou některými politiky taženy, nesprávným směrem.
Přesto všechno si stále myslím, že sem tato témata nepatří.
Ale ty jsi šéf, tvoje rozhodnutí, tvoje zodpovědnost.... ;)
P.S. Jsou to ale chytlavá témata. Teď jsem se přistihl, že jsem chtěl dát karavánek jednomu z příspěvků v tomto vlákně, který vyjadřuje i můj názor :o
Upravil Rudy dne 22.05.2019 13:35, před 7 let
O
oldjanČlen
Přidáno před 7 let
Tak proč jsi karavanek nedal

Já si tyhle názory přečtu radši, jak dotaz, který je tu po sto prvý.
Chápu, že co člověk, to názor, ale je to o autech, elektrice a trošku i o politice, protože všechno souvisí se vším, bohužel.

Takže za mě, nijak mě tohle téma neobtěžuje.
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
A co takhle téma ŽENY. K cestování přeci patří ;)

.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
mbmbČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

JiPe Highlanders napsal:

.

Myslíš e-ženy? Ty na baterky? :D
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

mb napsal:

Citovat

JiPe Highlanders napsal:

.

Myslíš e-ženy? Ty na baterky? :D

Ne ! Nejsem Fun ! :D

.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
H
hugo 007Člen
Přidáno před 7 let

Citovat

dracekvo napsal:

Souhlasím s vámi, že snaha tlačit uměle elektromobil na trh je špatná. Mělo by se to nechat na samotné regulaci trhu. Pokud se uměle protlačí, tak nastane druhý problém, že jich bude jezdit hodně, ale nebude v ruku v ruce s tím vybudovaná dostatečná infrastruktura. Krásný příklad je norsko, kde si lidi doslova hází na sidlišti kabel z okna, aby si mohli dobít auto.
Stejně tak je špatné, když se automobilky a různé existence snaží e-auto prezentovat jako použitelné jediné auto v rodině.

Elektromobil je pro nadšence, který si neni líný zjistit do čeho jde a jaké to má omezeni.
Stejně tak u již zmíněného porsche se předpokládá, že člověk který si ho kupuje ví do čeho jde a co od auta čekat. Však ani samotná automobilka se ho nesnaží prezentovat jako hlavní auto do rodiny.
Pokud to někdo koupí bez rozmyslu a věří letáčku od výrobce, bude z toho nešťastnej.

Nicméně, kdyby šlo politikům o to, šetřit přírodu, tak provoz automobilů je to poslední co je zajímá. Protože v globálním součtu je jejich produkce škodlivin jen pár procent.
Kdyby chtěli něco pro přírodu dělat, tak by museli proti nadnárodním korporacím a to by jejich politická kariéra byla asi hodně rychle nějakým způsobem ukončena.

Poslal jsem ti karavánek, přesně o tomhle od začátku píšu a je mi líto, že někteří lidé to tady
odmítají pochopit a co se týká jestli sem téma patří tak v jiném vláknu se psalo o elektroobytkách
jak to bude super a je to za dveřmi,to se snad karavingu týká ne?
Upravil hugo 007 dne 22.05.2019 20:06, před 7 let
pedapedaČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

fun napsal:

Citovat

Rudy napsal:Tak proč to tahat sem?

Já mám na to stejný názor. Proč tím otravovat ovzduší zájmového webu. Ale poslední dobou už nejde jen o to jestli je lepší tahle partaj, nebo tahle. Začíná jít o nic menšího než zachování demokracie. To už není politikaření. Co myslíš? Já mám docela obavy.:|

....zachování demokracie???....proto mažeš odkazy na weby,které mají “jiný” názor než ty???
Přidáno před 7 let

Citovat

peda napsal:

....zachování demokracie???....proto mažeš odkazy na weby,které mají “jiný” názor než ty???

Nejde o názor, ale cílené dezinformace.
Fun
Smile 😊
AmbryAmbryČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

fun napsal:

Citovat

peda napsal:

Jak a podle čeho se pozná cílená dezinformace?
pedapedaČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

fun napsal:

Citovat

peda napsal:

Německý institut Ifo při Mnichovské univerzitě šíří dezinformace???Tento institut má zásadní význam např. při odhadech ekonomického růstu....Fune,nezlob se,ale to fakt zavání .... syrečkama

Taky sem moc od dob TV Finlux a dědy Lebedy moc nechodím a mrzelo mne to....teď už nemrzí:|
mbmbČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

fun napsal:

Citovat

peda napsal:

Dalo by se říct i z tvé strany:(
Miloš a Zuzka
JozaJozaČlen
Přidáno před 7 let
co takhle se na tohle téma vysrat a začít se zajímat o karavany, cesty, kempy a podobně ......... obávám se, že jsou tady dva, dost radikální tábory, takže dohoda asi možná nebude - Fune zamkni téma a už se na elektromobily vyser - prosím
mbmbČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Joza napsal:

co takhle se na tohle téma vysrat a začít se zajímat o karavany, cesty, kempy a podobně ......... obávám se, že jsou tady dva, dost radikální tábory, takže dohoda asi možná nebude - Fune zamkni téma a už se na elektromobily vyser - prosím

Taky názor i možnost, ale my účastníci debaty se bavíme v rámci pravidel fóra, t.j. slušně.
Miloš a Zuzka
Přidáno před 7 let

Citovat

peda napsal:

Německý institut Ifo při Mnichovské univerzitě šíří dezinformace???

To snad ne.
Fun
Smile 😊
O
oldjanČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Joza napsal:

Tak by mě zajímalo, proč vás některý, to tak dráždí.
Tak na tyhle témata neklikejte, můžete výše třeba řešit, jak z karavanu udělat nedobytnou pevnost, nebo kolik by bylo nejlepší kulatých razítek, aby karavan neshorel, nebo nebouchnul

Automatické sloučení 22.05.2019 21:52:

Citovat

Joza napsal:

Tak by mě zajímalo, proč vás některý, to tak dráždí.
Tak na tyhle témata neklikejte, můžete výše třeba řešit, jak z karavanu udělat nedobytnou pevnost, nebo kolik by bylo nejlepší kulatých razítek, aby karavan neshorel, nebo nebouchnul
Upravil oldjan dne 22.05.2019 21:52, před 7 let
pedapedaČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

fun napsal:

Citovat

peda napsal:

Německý institut Ifo při Mnichovské univerzitě šíří dezinformace???

To snad ne.

No ale odkaz na tento institut jsi smazal a nazval dezinformačním.....příspěvek od RudyH

@Joza-nacházíš se ve foru POKEC
V ostatních forech když vím poradím,když nevím zeptám se....o karavaningu

Nemám nic proti e-čemukoliv.....vadí mě popírání faktů,mazání názorů jak před listopadem89...
Každý člověk má právo na svůj názor,žádný člověk nemá právo na svoje fakta...ty jsou jenom jedna....řekl někdo chytřejší než já
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 26
Členové online 1
Prying

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025