No dnes už je lépe.Ale včera mi řekli v účtárně kolik budeme zase platit DPH.:@ Já jsem to bral taky jako legraci,vždyť už se nějakej pátek známe.:he
To jsem se fuj tajbl lekl, že ne.:he
PLAFČlenPřidáno
před 18 letHurááááá,:r:r právě jsem jako předplatitel časopisu " Camping, cars & caravans " Obdržel vstupenky do Brna zdarma .;n;n .
Upravil PLAF dne 16.10.2008 07:47,
před 18 letHele a když jsem jako z Brna joooo to bych jako taky mohl se zůčastnit teda když jsem jako koupil ten karavaaaaaaaaaaan.Já teda jako proto,že vás tam jak to tak vypadá bude hodně a budete fakt kousek odemne.Tom a Zdena:D
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 letTome přijeď, rádi Vás poznáme:_
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
Tome, já mám jiný nápad.Což takhle kdyby jsme všichni přijeli na návštěvu k tobě.:s
Tome ,děkuji za nabídku.Já jsem si dělal legraci.;)Nedovolil bych si tě obtěžovat.Já věřím, že se všichni vejdem.Ještě jednou děkuji.Už se těšíme na sraz.:_
MikesČlenPřidáno
před 18 letTak jsem taky obdržel dvě vstupenky zdarma;M
Já taky :), od nakladatelství MISE
Ahoj Tom
baho a GabischČlenPřidáno
před 18 letZdravíme všechny .Určitě pojedem kolem a stání nepotřebujeme
;)
JirkaČlenPřidáno
před 17 letMám dvě volné vstupenky a nemůžeme jet. Nechcete je někdo poslat?
Jirka
JirkaČlenPřidáno
před 17 letAhoj, hlásíte se jako první, zašlete mi adresu na [mail]info@sukorady.cz[/mail] a já vám je pošlu poštou.
Jirka
CharlieČlenPřidáno
před 17 letPravdepodobne dorazime tiez v plnej zostave. Karavan kupovat nechceme ale tesime na kamaratov.
Bude sa dat na parkovisti dotankovat voda?
zdenek a Irena LbcČlenPřidáno
před 17 letNová posádka z Liberce se hlásí a potvrzuje svoji účast. Auto + karavan = 2 osoby.
My se tam stavíme v pátek či odpoledne, večer zase pak pokračujeme dále. Těšíme se na případné setkání. A užijte si výstavu - snad nebude tolik sněhu :o:) jako před rokem.
SarkaAdministrátorPřidáno
před 17 letJardo, budeme se těšit na setkání s Vámi:_
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
fandak1ČlenPřidáno
před 17 letAhoj všichni .My jsme také z Brna,tak nepojedeme s karavanem,ale rádi by jsme s Vámi poseděli.Zkuste navrhnout čas a termín.Ještě jsme se s Vámi osobně nesetkali.Fandak1.