Tiez som cital ze to tolko zerie, 1kWh cely den.
Zalezi ale tiez na ako dlho to potrebujes cez den. Ak na povedzme 8h, tak to zozerie tretinu, co je okolo 25Ah. To by uz slo. Ak cely den aj v noci, potom mozno s vacsim solarom, 200Wp len na toto. Mozno ked potrebujes jednorazovo si starlink zapozicat, zapozicaj si jednorazovo aj prenosny solarny panel a s nim by to uz slo. Alebo malu tichu elektrocentralu.
Nechal jsem běžet 2 hodiny, spotřeba se měnila od 29 do 50 W při běžné práci, surfování po internetu, písničky z youtube, vzdálené připojení Teamviever, aktualizace map z Mapy.cz. Měl jsem připojený notebook, tablet a telefon. Celková spotřeba za 2 hodiny byla 64 W.
HonzaL Připojili následující obrazek:
Šel by Starlink napájet z 12V? Varianta RV? Nemám a ani nechci měnič...
Má až 150W odběr! To je při 12V asi 13A a to je strašně moc, strašně tlusté dráty a diskomfort. Proto jak píšu výše, minimum je 48V, na které musíš mít měnič. Zásuvka na 12V v autě má standardně 10A, takže ta by to stejně nestála a shořela by pojistka. Takže pro mě pokud jsem v civilizaci, tak to je celé nesmysl nejen z pohledu ceny, ale i spotřeby elektřiny.
Inac na overenie aky je potrebny vyhlad a ktore prekazky mozu vadit sa da pouzit starlink aplikacia - nainstalovat z google play a zvolit Start setup -> vybrat antenu a potom "check for obstructions". Na to netreba mat starlink kupeny. Pomocou kamery a senzorov skontroluje vyhlad na oblohu a zhodnoti vhodnost miesta a kvalitu pripojenia. A pocas skenu na displeji tiez rovno vidno co vadi vo vyhlade. Je pravda ze na vela miestach bude problem najst vhodne umiestnenie.
Upravil kamilio dne 19.04.2023 13:59,
před 3 rokyAbychom nemátli uživatele, tak originál info: <10 mph (16 kph) in-motion
To znamená, že jsou data pouze do rychlosti vozidla 16km/h ? Pokud ano, tak by to znamenalo, že za jízdy má celá posádka smůlu, žádné data, žádný internet, žádné filmy, žádná online navigace, žádné online internetové radia. Jak to je?
Upravil karlic dne 29.07.2024 08:47,
před 2 rokyTak teď už to s tímto tarifem začíná mít smysl v oblastech bez LTE a 5G. Trošku jsem také hledal a problém za jízdy je v zastavěných oblastech a v horách. Další problém je, že musíš stát na slunci bez přístřešku, pokud ta anténa bude na autě. Prostě ta anténa musí mít výhled na velký kus oblohy. Další problém je údajně občasné přehřívání, kde je v parametrech pouze 50°C (Operating Temperature -30°C to 50°C (-22°F to 122°F)). Co mě potěšilo u verze MINI je změna velikosti a snížení spotřeby, sice za cenu snížené rychlosti, ale to není pro mě asi až tak důležité, jestli mám 40Mb nebo 80Mb. Já bych vydržel i s min. 5Mb, to je HD obraz ať už z Youtube či IP TV či jiného online zdroje. Lze napájet přes USB C Power Delivery 100W, což je také skvělé, pro neznalé to je USB C nabíječkou nebo power bankou, která má aspoň 100W. V budoucnu má být i nějaká redukce pro připojení přímo na 12V vozidla (10V - 15V source). Je znát pokrok, ale je zapotřebí také vědět, že cena je velmi vysoká i přes tuto cenu je údajně celý tento projekt totálně ztrátový a návratnost v nedohlednu. Já osobně bych se bál, že koupím za 11.000Kč zařízení a jednoho dne někdo vypne "starlink vypínač" a bude "tma" a anténa půjde do šrotu. Studoval někdo nějaké záruky? Cituji "Ukončení ze strany Starlink . Společnost Starlink může kdykoli bez předchozího upozornění okamžitě ukončit nebo pozastavit celý váš účet". Také může kdykoliv zdražit, že na službu prostě nebudu mít, pak anténa taktéž skončí ve šrotu.