JiPe HighlandersČlenPřidáno
před 7 letNosič na dveře jsem dávat nechtěl, přeci jen je to s kolama váha.
Vybíral jsem z nosičů na kouli. Tady ale vyvstává problém, aby šly zadní dveře
po sklopení naloženého nosiče otevřít. A i když by šly, tak prostor do zavazadlového prostoru
je i tak silně omezen.
Nakonec jsem zvolil tento od Linnepe. Slouží jak nosič kol, tak i skůtra a jistě by něj šel připevnit
i box.
Automatické sloučení 14.06.2019 11:24:
.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
Upravil JiPe Highlanders dne 14.06.2019 11:27,
před 7 let
JiPe Highlanders Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Obrázek nebyl nalezen
Ahoj, kolik to kostuje?
My vozime jen male 2 skládačky, takze váha ok.
Nosnost na dvere to ma pry 35 kg.
Kdyz to mas na kouli tak se to počítá do tridy technicaku BE, tj. Do 4,2tuny?
já mám rozestavěno. Sundám kouli a přidělám to na traverzu TZ.
Automatické sloučení 14.06.2019 12:36:
nejde mi vložit fotka. a to už poněkolikáté. Má 740 KB a je jpg. Tak nevím, kde je chyba.
Upravil paveld dne 14.06.2019 12:36,
před 7 let
JiPe HighlandersČlenPřidáno
před 7 letKvůli dvěma skládačkám bych ho ale určitě nekupoval.
Tento nosič ocení majitelé těžkých aku-kol a skůtrů.
Jo a není to Linnepe, ale Sawiko.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
Bohužel si myslim, ze stará eska a sobi ss mi pod postel nevejdou. Zajisté to vyzkouším, ale počítám, ze neco budu muset koupit.
Z tech nosičů na dveře.. Neskripaji potom5 panty nwbo něco podobného?
Ted jsme zkoušeli jeden na kouli. Nejdou otevřít dveře.
ZdeneksedČlenPřidáno
před 7 letMám nosič na dveřích (Fiat Ducato), vozím na něm 3 roky elektrokola s celkovou váhou 36 kg, ujeto cca 60000 km a dveře dosedají a dovírají stejně jako na začátku.
Super. Moc diky za sdílení zkušenosti.
Jaky mas?
Ma take dve polohy - jedna nižší na nákladku a druhy vyssi na převoz?
Pokud ano, jak se s tim manipuluje?
SickmanČlenPřidáno
před 6 letNosic na dvere, bezne 3 kola vcetne sjezdoveho, tedy cca 50 kg min, bez problemu, vse drzi a tesni i na velmi rozbitych cestach uz nekolik let. Uchyceno stahovacimi srouby, tedy bez vrtani ci lepeni. Manipulace snazsi pro osoby vyssiho vzrustu, pripadne osoby pod 170 cm s malym schudkem. Alespon je pripadne odcizeni slozitejsi
Na všech autech máme držák na světě od THULE, celkové najeto víc jak 300.000km (na jednom autě nejvíc 100tis+)a vše ok. Horní držák se pro jistotu doporučuje vrtat a uchytit na skrz - používáme nýtovací matice.
Zdravím, můžu poprosit o radu ohledně výstražné značky v Itálii. Je potřeba mít čtvercovou červeno-bilou značku na nosiči kol, který je na 5 dveřích u Trafica, když se jede do Itálie? Předem díky za odpověď.
Meda BedaČlenPřidáno
před 10 měsícůJestli máš měchy nebo ne, tak je to úplně jedno z hlediska TZ.
Tažné je na karoserii a měchy na nápravě.
Originální tažné má po odmontování plotnu, na kterou se montuje koule.
Děkuji, taky jsem si myslel. Ale řekli mi to na Vapolu - prodejce TZ.
Zajeď do prodejny a vyzkoušej. Já když otevírám dveře, tak mám rezervu pouhých 5mm od sklopeného nosiče! Když nasazuji na kouli, musím dveře otevřít a nosič přesně ustavit na střed, abych otevřel pravé i levé dveře.
díky. Já ale ještě žádný TZ nemám - teprve sháním takový, aby na něj ten Tvůj odsouvací nosič šel namontovat.
A Ty máš TZ takový, že je koule přidělaná na tý viditelný pakně(link 2) nebo že je vidět jenom koule(link1)
Ponka