PLAFČlenPřidáno
před 19 letRoman má pravdu ,
v tomto termínu se většinou scházíme v Sedmihorkách . Na jaře rozehříváme a na podzim zateplujeme naše bydlísky . Jestli se to chytí , tak se taky a velmi rádi hlásíme k Romanovi.
Takže, prodloužený víkend, sláva Sedmihorkám !!!
PLAFci.
Upravil PLAF dne 16.08.2007 19:59,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letDebata pokračuje, :l
proto uvítáme další tipy, kde strávit poslední delší víkend roku.
Zatím jsou tyto návrhy:
-Sedmihorky
-Hluboký, Holice
-Broďák u Červeného Kostelce
-Šumava, Maďarsko, Tatry
Popřemýšlejte, pozvěte a navrhněte další!:l
Fun

😊
MilaČlenPřidáno
před 19 letSlovo do pranice a další měsíc se bude hlasovat.
Ahoj hezký víkend. Budu přemýšlet kde se nám kde líbilo.:f:f:f
A co takhle JIH. Jak je nyní Věra v lázních. Třeboňsko a okolí. Houby, cyklotrasy samá rovina, rybí speciality, odevšad hnedle stejně daleko atd.
Upravil merfan dne 17.08.2007 15:22,
před 19 let
PLAFČlenPřidáno
před 19 letJo Šumava taky nezní špatně , tento rok jsme se tam chtěli taky podívat , ale nevyšlo nám to . Jako zakončení sezóny to taky nezní špatně .
Já jsem ještě v Sedmihorkách nebyl,ale Chlum u Třeboně je paráda,hlavně na kola.
VeraČlenPřidáno
před 19 letV tomto termínu nevystrčím preventivně nos a budu v ústraní oslavovat první výročí kolenautržení :l:D:l:D:l:D
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj.
Rozvířil jsem termín - to jsem celý já na co sáhnu tak se ostatní poperou.
Věřím, že administrátoři umí udělat anketu a podle návrhů po uzavření ankety můžeme hlasovat. Věřím, že kdo chce vyjet tak ten se podřídí většině hlasů.
Dávám do placu kemp:
1/ Blanický mlýn - Šumava - v tomto kempu jsem byl příjemná obsluha (spíše rodinná) restauračka s jakousi klubovnou v místě a příroda překrásná "Šumava"
2/ Pasohlávky, Novomlýnská přehrada - Jižní Morava - Nebyl jsem tam a slibuji si, že sa tam jednou podívám. Blízko Mikulov, Lázně v Rakousku "Lee" příroda jižní Morava.
Ahoj
My jedeme asi na Psohlávky.
Ahoj Tom
Nechceme, ale klidně pojedeme i na vinobraní, máme to kousek.:)
Ahoj Tom
Kemp OASA nemá chybu, jsem pro všemi deseti. Jen jsem se nedočetl zda je v provozu ještě konec září.
Tak potom je to špatné :( Jedině jestli by nebyla možnost při větším zájmu i po 15.9.
Upravil merfan dne 21.08.2007 16:36,
před 19 let
MilaČlenPřidáno
před 19 letKemp je pěkný, také jsme tam nikdy nebyli a stánička někde četla, že je poblíž rybí restaurace, kde vaří veliké množství rybých specialit. My můžeme jakékoli ryby a potvory z řek a moří. V mlýně u Pilské nádrže mají také dobré ryby ale tady je prý větší výběr.
Ahoj:):l:)
V Oase jsem nebyl,ale kousek před ním je asi 200 metrů od zámku kemp Sever.Tam je prima správce,bydlí přímo v kempu,dá se dohodnout o místě i po telefonu.Určitě se dá dohodnout i sleva.Prostě takový rodiný kemp i z chatičkama.Všechny kempy jsou přímo u vody,bude tam ale samej rybář.Adresu najdeš na Do kempu.cz.Jinak na kola bezva cesty,trasy různé.
MilaČlenPřidáno
před 19 letTo je dobrý, kdyby mě v práci neotravovali s prací tak bych se tolik nešponoval. Smůla holt někdy jindy.
Já než odepíši tak je vše jinak.:o:o
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letVolal jsem do Oazy, pravděpodobně tam budou, večer mám ještě zavolat. Jen nebudou (ale to asi nikde) doplňkové služby, jako prodej točeného piva, stánkový prodej apod.
Fun

😊