Radek SladkyČlenPřidáno
před 18 letDobré odpoledne vespolek, měli bychom už v tu dobu mít svého prvního bydlíka a navíc budu mezi vystavovateli, tak bych jedno malé místo na stání uvítal taky. Těším se, že to dopadne podle plánu, takže doopravdy nashledanou.
Radek Sladký
Přijedeme v pátek odpoledne . LLS
Martin JiČlenPřidáno
před 18 letPřijedeme také v pátek odpoledne.
:_ Martin a Martina
MatysekČlenPřidáno
před 18 letPříjedu v pátek a v sobotu navečer již skoro tradičně do teplé vody a na halásle. Zdraví Matýsek
Mirek a VlastaČlenPřidáno
před 18 letPřátelé jako každý rok, jsem zajistil stání ze soboty na neděly v Ochozu u Brna (zdarma)pozor bez přípojek, rezervována je celá hospoda (kapacita 80míst),je domluvený i sousední pozemek kdyby jsme se nevešly....moravská kačena,uzená kolena...jako již tradičně...sněhové řetězy sebou,jak píše Šárka...
Pro Míru a Vlastu:sedí tady Dr.Kateřina z pořadu Jste to co jíte.Ani si nepřej slyšet,co říká na ta jídla.:o Já tvrdím,že je to SUPER.;M Už se moc těšíme.Jedeme poprvé,najdeme to?:x Souřadnice by nebyly? Díky.
Jo, souřadnice by se hodily...
Jirka SČlenPřidáno
před 18 letŘetězy už vozíme 14 dní... jedeme taky !!!
Upravil Jirka S dne 02.11.2008 21:00,
před 17 let
SarkaAdministrátorPřidáno
před 18 let;M[color=#ff0000]Můžete získat vstupenky ZDARMA[/color];M
[color=#ff3300]JAK? [/color] [color=#339900] JAK? [/color][color=#ff3300]JAK? [/color] [color=#339900] JAK? [/color][color=#ff3300]JAK? [/color] [color=#339900] JAK? [/color]
Vstupenky na [color=#669900]Caravaning Brno 2008[/color] budou odměnou autorům článků s cestovatelskou tématikou.
To znamená: ;oNapište článek o Vašem výjezdu, dovolené s karavanem ap., který by mohl být námětem pro ostatní. Napište článek o společném výjezdu či o sólovýjezdu a [color=#ff3300]vstupenky jsou Vaše[/color].;M.
Heslo: [color=#663399]ČÍM VÍC ČLÁNKŮ,TÍM VÍC VSTUPENEK[/color]
[u]Psát články se vyplatí!!! .[/u] :);)
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
Habásek nečumí,;g pouze složil obdiv Šárce,která se snaží udělat C24.ještě zajímavější.A daří se ji to. :_
Upravil Habasek dne 13.10.2008 14:40,
před 18 letO Šárce tu nikdo nepochybuje. Kam se poděl Tvůj humor, který jsem u Tebe znal?:x
Upravil Roman PCE dne 14.10.2008 11:57,
před 18 letNo dnes už je lépe.Ale včera mi řekli v účtárně kolik budeme zase platit DPH.:@ Já jsem to bral taky jako legraci,vždyť už se nějakej pátek známe.:he
To jsem se fuj tajbl lekl, že ne.:he
PLAFČlenPřidáno
před 18 letHurááááá,:r:r právě jsem jako předplatitel časopisu " Camping, cars & caravans " Obdržel vstupenky do Brna zdarma .;n;n .
Upravil PLAF dne 16.10.2008 07:47,
před 18 letHele a když jsem jako z Brna joooo to bych jako taky mohl se zůčastnit teda když jsem jako koupil ten karavaaaaaaaaaaan.Já teda jako proto,že vás tam jak to tak vypadá bude hodně a budete fakt kousek odemne.Tom a Zdena:D