Dobrá tedy hledejme kam pojedeme,mě to stačí vědět 27.9. do 13h.:DB)
MilaČlenPřidáno
před 19 letKdyž se na to tak koukám, já bych se vrátil k vámi vyzkoušeným Sedmihorkám. My jsme tam ještě nebyli a tak se tam rád podívám, ale chápu ty, kteří tam už jedou po xté. U Pavlišů mají o tomto víkendu akci Zářijovou vycházku.
MilaČlenPřidáno
před 19 letJedem, vlezu na Babu a když budu mít sílu tak vlezu i na Pannu.;););) Pardon zapoměl jsem napsat "y".:):|:)
Upravil Mila dne 23.08.2007 12:35,
před 19 let
PLAFČlenPřidáno
před 19 letTak tímto "žhavým kandidátem" jsi se nám trefil do noty ! My říkáme : Jasně Třeboň - kemp vypadá opravdu dobře .;)
MilaČlenPřidáno
před 19 letRádi se přidáme a jedeme do Třeboně.;)
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, volal jsem do kempu a není žádný problém, majitel slíbil rezervovat, část (louku) kam se vejde cca 20 karavanů. Máme se mu ozvat zda ano.
Já jsem pro a jedeme 2 dospělý + vnuk 7 + vnučka 5
Milan
Hurá do Třeboně. Hlásím 2 dospělí,jeden pes a z vnoučkem se ještě uvidí.Jirka a Jana
Ahoj, dneska zkusím švagra jestli nepojedou taky a večer napíšu, nevíte jestli se tam může s vlastním člunem na elektromotor ?
Tom
dcpajaČlenPřidáno
před 19 letPřidáváme se taky a doporučujeme prohlídku pivovaru v Třeboni spojenou s ochutnávkou. Jedeme 2+3+pes.
Upravil dcpaja dne 27.08.2007 21:05,
před 19 let
MilaČlenPřidáno
před 19 letJestli dobře počítám zatím nás je do Těboně 8 posádek. Dobrovolně nabízím, že volám do kempu a zamlouvám od čtvrtka 27.9.2007 nabízenou louku a na sobotu dopoledne objednám prohlídku Třeboňského pivovaru. :|:|:|
PLAFČlenPřidáno
před 19 letFajn, bylo by dobré, kdyby to bylo objednané a někdo to vypsal do výjezdů a také by se jako první příspěvek hodil seznam posádek :)
Do Třeboně už se opravdu moc těšíme, no a pivovar si přece nemůžeme nechat ujít ! Bezva nápad.
PLAFci.