[quote name=Jméno post=306736]
@jméno -
Autoroller napsal:
@Autoroller - RudyH napsal:
@RudyH - Taky jsem řešil koberec do obytky, zejména na zimu, když jsme jezdili lyžovat do Livigna a v autě bylo od podlahy dost chladno. Nejprve jsem použil koberec, který sice izoloval, ale prouštěl špínu...pod kobercem bylo vždy co uklízet. Dnes máme trvale celoročně na izolační folii "LDPE se vzduchovými polštářky" po celé podlaze položený na míru uříznutý koberec, kterému se snad říká zátěžový - vespod má gumu, nic pod něj nepropadne a snadno se uklízí koštětem s umělohmotnými "třásněmi" případně vysavačem.... a když v kempu pak vidím, jak se u sousedního auta před schůdky zouvají, tak mne to baví
Ty chodíš doma do ložnice v obuvi ?
Autoroller napsal:
@Autoroller - RudyH napsal:
@RudyH - Taky jsem řešil koberec do obytky, zejména na zimu, když jsme jezdili lyžovat do Livigna a v autě bylo od podlahy dost chladno. Nejprve jsem použil koberec, který sice izoloval, ale prouštěl špínu...pod kobercem bylo vždy co uklízet. Dnes máme trvale celoročně na izolační folii "LDPE se vzduchovými polštářky" po celé podlaze položený na míru uříznutý koberec, kterému se snad říká zátěžový - vespod má gumu, nic pod něj nepropadne a snadno se uklízí koštětem s umělohmotnými "třásněmi" případně vysavačem.... a když v kempu pak vidím, jak se u sousedního auta před schůdky zouvají, tak mne to baví
Ty chodíš doma do ložnice v obuvi ?
Doma do ložnice jdu jednou denně :-)
Do malého bydlíku jen během rána a večera vejde a vyjde každý člen rodiny, o psovi nemluvě, tolikrát, že by na spočítání nestačily prsty celé posádky. Těch pár dní dovolené v podstatě žijeme venku a dovnitř v jednom kuse pro něco lezeme. Přezouvat se furt, to by bylo jako se doma přezouvat mezi místnostmi. Jo, první den dovolené to dodržujeme, ale druhý už morálka upadá a dál už přezouvání nemá smysl. Sice pod postelí leží i autovysavač, ale v prostoru s věcma na "co kdyby", z nichž se za léta nic nepoužilo.
Koberec je obyčejný slaboučký podkladový, vystřižený podle tvaru nábytku a v rozích píchlý do podlahy malými vruty, kdykoli se dá venku vyklepat a lino zamést. Doma po návratu všechno pečlivě luxuju a koberec peru.
Ovšem nemám karavan za miliony, ale starý střep za pár tisíc a ač jsem ho po technické stránce vlastnoručně dost vymazlil a strávil tím daleko víc času, než jeho obýváním, beru ho prostě jako spotřebák. Neprožívám, když děti nalepí někam nálepku a strhnou ji i s potiskem tapety, nebo operativně ďobnu kamkoli vrut, když by se mi tam zrovna o dovolené hodilo něco pověsit a ne až doma po návratu ...[/quote]
Čokl patří do boudy a obuv do předsíně, jinak je to humus