Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Krkonoše 12.-14.10.

Poslední aktualizace před 19 let
KajinekKajinekČlen
Přidáno před 19 let
To budeš mít drahý :y:y:y:y:y

Matýsku
Kájínek
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Přátelé a kamarádi. Vaši společnost v Krkonoších bych si jen nerad nechal ujít. Dělám vše proto, abych víkend strávil s Vámi. Snad strávíte moji společnost s berlema a injekcema, které si musím ráno a večer píchat do břicha.Snad to nebude naposledy, kdy budu mezi Vámi. Co naplat. Život je pes a zdraví máme opravdu jen jedno.Ještě štěstí, že je primář na interně karavanista.:|:(;s
Pepa PreloucPepa PreloucNováček
Přidáno před 19 let
To s tím sněhem mě docela zarazilo, vzhledem k situaci: auto + 1,5t přívěs na letních gumách + 4 děti, přehodnotím rizika...:|:|:|
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Nebuď baba. Nazujeme Ti sněžnice. Ale vážně, nevěřím, že to bude tak horké. To taková studená Karavanka, nebo horké maliny...;l
D
DoktoroviČlen
Přidáno před 19 let
Odpoledne dorazíme ;d
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let

Citovat

Pepa Prelouc napsal/a:
To s tím sněhem mě docela zarazilo, vzhledem k situaci: auto + 1,5t přívěs na letních gumách + 4 děti, přehodnotím rizika...:|:|:|

Pepíčku, sice jsem vyvolala hysterii stran sněhu, ale teď jsem mrkala na čhmi a po sněhu ani památky. := Podívej:

http://www.chmi.cz/meteo/om/cr/pre_oo...oo_cr.html

;t :_:_:_
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
Děkujeme Kájínkovi za SUPER organizaci výjezdu, nemělo to chybu! :)
Lišáci
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Musel to byt krasný víkend Kajínku děkujem za fotečky ;t
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Kajinek, Taboraci, Bobik, Roman PCE, JIH, Svitavaci, Pepa Prelouc, Charlie, olga liska, Matysek, Doktorovi, Vajglon Hnuson
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 22
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025