Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Kam levně k moři?

Poslední aktualizace před 5 let
Jarda a MaruJarda a MaruČlen
Přidáno před 5 let
Na "Makarské" je krásné koupání s oblázkovou pláží pod borovicemi v kempu Viter v Zaostrogu... 👍😁👋
Ať je to jak je to, hlavně že to je....
bestpage.cz/smiles/veci140.gif
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
Mezi Caorle a Punta Sabione v IT. máš snad 30 kempů kde si vybereš někde kolem 800Kč /noc někde
1200-1800 Kč/noc Rádi máme to Marelago.it to je takový "zlatý střed" na´víc kousek za kempem je pěkný malý obchoďáček a když chceme něco luxusnějšího tak https://www.union...
My nemáme rádi kameny a ježky proto jezdíme radši do té Itálie a myslím, že ceny za kemp
jsou +/- všude podobné. Itálii nadivoko moc nedoporučuji to by jste museli stále jeden hlídat karavan aby vás někdo nevybral.
Upravil Zdenek a Alena dne 14.06.2021 17:44, před 5 let
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
Mezi Caorle a Punta Sabioni lze dobře i nadivoko. Já zase nemám rád písek, hnusí se mi, což znamená, že celou dovolenou, když zrovna nejsem ve vodě na pláži trávím vestoje a tak nějak za pochodu. Ještě že tam jsou dlouhé pláže. Ale do HR už nejezdíme.
P
pajoviČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj.

Je samozřejmě otázkou, odkud těch 1000 km budeš počítat. Když to přeženu... já to mám cca 1000 km do přístavu v Livornu, tam trajekt a za 7 hodin jsem na Sardinii.. Wink Ale tedy zpět k severu Itálie..
Cenově je to strašně odlišné od termínu. Máme oblíbený Camping village Cavallino, kde jsme byli pár nocí na podzim za cenu (nevím přesně, tak s rezervou, prosím) cca 30€/noc (bydlík, el., 2 dosp., 2 děti), a to samé místo stojí v srpnu snad 100 €... Určitě se tam dá najít levnější varianta, já tím jen vyjadřuji rozdíl v cenách podle období. Ceny apartmánů jsou přibližně dvojnásobné..
Jinak co se týče jazykové bariéry, vůbec bych na severu IT neměl strach. Leckdy tam v kempech pracují Češi. Pravda, nevím, jak teď...
Chorvatsko hodnotit nemůžu.
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
V práci máme celozávodku od 19.7 do 30.7. takže cenově ten nejblbější termín. Bydlíme uprostřed čr, ale čr je tak malinká, že nějakých + - 200km neřeším.
Dal jsem si strop 1500,- za den na kemp (celkový rozpočet na dovču 30-35 tis pro 2 dospělé, dospělé dítě a 3 letý prcek). Celkem se mi líbí kremp krvavica a pokud je ceník aktuální tak to na den je 310 kun (1100,- Kč).

Zatím luštím kudy tam jet.

Vytvořil jsem hrubý plán cesty tam na 4 dni, přesuny cca po 300km. Samozřejmě cesty bez poplatků. Co jsem koukal, tak po dálnicích bych denně ušetřil tak 30 minut. Moje auto jede tak maximálně stovkou. To se myslým nevyplatí.
https://1url.cz/x...
https://1url.cz/2...
https://1url.cz/S...
https://1url.cz/Q...

chtěl bych se cestou stavit na 1 den v plitvická jezera. Myslíte, že je to dobrý nápad s 3 letým capartem? Prej se tam dá jezdit vláčkem a lodí v ceně vstupenky.
Dohledal jsem i kemp korana, ale prý je dosti drahý, ale ceník se mi dohledat nepovedlo. Také jsem pročetl zde vlákna, ale už jsou dosti stará.
Nemáte tip na nějaké jinačí stání?
Upravil dracekvo dne 15.06.2021 13:25, před 5 let
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
Vláčkem se tam sice jezdí, ale jen na okraj kaňonu. Musíš šlapat po svých a kousky se dají jet lodí. My jsme prošli v létě za jeden den skoro celé Plytvice a myslel jsem, že je to můj konec. Vlčí smečku jsme léčili několik dní.
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
S tím bych souhlasil. Já byl na Plitvicích v r. 1968 a stačilo mi to na celý život, když projíždím kolem, obvykle přidávám plyn. Jenže tenkrát bylo velké ovlivnění filmy o Vinnetouovi a tak jsme to navštívit prostě museli. Vláčkem se tam fakt jezdit nedalo, koupat taky ne....
Upravil Espero dne 15.06.2021 15:02, před 5 let
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
A to jsem zapomněl na to šílené množství lidí v sezóně.
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Dobře, tak se tam jen zastavím a kouknu jak to tam vypadá a návštěvu odložím, až bude kluk větší.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
@dracekvo

Ahoj,
já bych jel, mě se Plitivce líbí a s 3 letým capartem je to snažší než s puberťáky :-).
Naposledy jsme byli vloni, zámerně, jelikož nebylo tolik návštěvníků, ale brzy ráno a později odpoledne bývá mnohem klidněji vždy.
Plitvice mají dvě hlavní vodopádová centra, proto to propojení vláčkem (mimochodem je i ta jízda zážitek, vagony tahá MB Unimog), takže v případě, že tlačí čas. nebo není chuť, stačí vybrat jedno a výlet zkrátíš.
Podle toho i zaparkuj, abyste případně tím mogem a lodí jet nemuseli - vždy si okruh můžete prodloužit, pokud bude chuť.
Pro takový ten klasický pohled (velký plitvický vodopád) je lepší parkoviště "Josipa Jovica 19 - GPS=44.905777, 15.612965, naopak pro okruh s vodopády menšími Plitvice Entrance 2.
A že tam je dost lidí? Aby nebylo, lepší kaskády v Evropě nenajdeš a každý to ví.

P.S. Camp Korana je také moc pěkný, vloni byl zaplněn tak z 1/5, takže i to byla výhoda, je hodně reliéfní, tudíž se dá najít opravdu pěkné místo.
Petr ZPetr ZČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, Plitvice jsou pěkné , ale nevím , jaké to bude v hlavní sezoně. S dětmi jsem také byl a v pohodě, potřebují svoje tempo , ale většinou vydrží. A to spaní - jezdím s dětmi na RAB , krásná písečná pláž, dlouho mělko, pro děti optimální. Klidně ti pošlu do mailu foto. Včera jsem se vrátil, vše v pohodě. 4 noci 2 děti 2 dosp 21 € s ACSI. Ale to se v červenci nevztahuje. Loni 53 € den v srpnu.Za mně vede jasně Chorvatsko nad severní Italií - 2 x větší parcely a pohoda a čisto. z Caorle jsem byli před 3 lety a vydržel jsem 2 hodiny, pak jsem jeli do HR - miniparcely, komáři. Ale každý má svoje priority a to je dobře. Alespon nejsem všichni na jednom místě:-) Takže vybírej a užívej. Jo a na prcka jsem nosil krosnu - pro sichr, ale dal jsem jen občas - spíše v Alpách .Petr
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Stejně pojedu okolo tak jako tak. Takže se zastavím obhlédnout situaci. Jestli tam bude narváno, tak prostě pojedu dál. Pokud by se mi zdálo, že národu tam není tolik. Není problém si tam udělat neplánovanou zastávku.
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 5 let
Blízko Plitvických jezer je více kempů,stačí se podívat třeba zde,ale všechny tady nejsou. Nejlepší se dívat po cedulích u cesty. https://www.avtok...amp;page=1
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 5 let
Osobně bych ještě doporučil návštěvu mlýnů v Slunj - Rastoke. Je tam i možnost kempu https://www.avtok...aric-slunj
Upravil Mirek a Jirinka dne 16.06.2021 18:59, před 5 let
Vlasta1Vlasta1Člen
Přidáno před 5 let
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Očkování máme zařízeno. Tak pokoud do toho nevlze něco nečekaného, nejspíš pojedeme. Měl bych dotaz k té makarské. Byl tam teď někdo? Nebo jak to tam vypadá s místama přes sezónu. Má smysl tam jen do kempu na blind, nebo tam lze udělat nějakou rezervaci?
Nerad bych zjistil, že tam neseženu místo.
Meda BedaMeda BedaČlen
Přidáno před 5 let
Rezervaci by jsi měl uvést do formuláře, kterým se budeš prokazovat na hranicích. tzv Příjezdový formulář. Po dotazu na konzulát v Zahřebu mi sdělili toto. Tak tam dát alespoň první místo - campu. Jinak v Chorvatsku to moc na divoko nejde, i když jsou tací co to dělají. M
Meda BedaMeda BedaČlen
Přidáno před 5 let
jinak je tady
https://entercroa...
Jarda a MaruJarda a MaruČlen
Přidáno před 5 let
My jsme momentálně v kempu Viter Zaostrog a je tu poloprázdno, ale jak zde bude v sezóně, nedokážu odhadnout 🤔. Ve vedlejším Drveniku je tak asi čtvrtina lidi proti minulým letům, v Podace nikdo. Zaplacené rezervace bývají nevratné (zbytečné), já bych se toho nebála, i v minulých letech, když se nám nelíbilo, popojeli jsme dál... 😁👋👋
Ať je to jak je to, hlavně že to je....
bestpage.cz/smiles/veci140.gif
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
tak v pátek vyrážím směr chorvatsko. Nějaké info z kempů ohledně obsazenosti?
Upravil dracekvo dne 15.07.2021 06:49, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025