Mám nazpět "Koníka" tedy Pegasus
Já si nazpět " Koníka " nedával, je to zatím asi nezvyk - vidím to hůře. Ale to jsem já. Jinak se mi to líbí a tak jsem i hlasoval: Líbí, ale staré bylo lepší / ne lepší, ale pro mne čitelnější / to jen pro upřesnění.
BobikČlenPřidáno
před 19 lettak ja take neco pridam není to špatne ale modra nejde se zelenou dohromady , pozadí světle zelené je :b:( oukey a už se to lepší je vidět že se Míra snaží :b:b a i olga má pravdu :b:b
Upravil Bobik dne 24.07.2007 15:30,
před 19 let
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letMarvine, předběhl jsi mě se založením nového tématu, jen s tím rozdílem, že mě se nové barvičky líbí, jsou svěží a veselé. Možná jen ta hnědá mi tam úplně nepasuje.
PekariČlenPřidáno
před 19 letMě se líbila původní barva.
Souhlasím s Olgou, navíc se mi líbí i ta hnědá.
VeraČlenPřidáno
před 19 letMému jemnocitu se vysloveně příčí jen barva /a i skutečnost další barvy/ u složky videa.
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letMně se líbí, jen nahoru přidám ještě logo, až ho Jirka pošle.
Fun

😊
Upravil Fun dne 25.07.2007 14:45,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letVěrko, oranžová s videama brzy zmizí, neboj.
Fun

😊
Upravil Fun dne 25.07.2007 13:51,
před 19 letMíro, vrať tam to na zeleném podkladu. Tohle je otřesné. Písmo se musí vyhladit a ne okousat. Fakt končím.
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letPtám se všech: Které prostředí bylo lepší?
Já píšu, že lepší bylo to STARÉ.
Tyhle barvy neladí dohromady a modrá tlačítka v tématech jsou jako pěst na oko. A to logo se do té fotky nehodí!
Upravil Sarka dne 25.07.2007 14:29,
před 19 let
BobikČlenPřidáno
před 19 letsouhlas modra tlačitka nic moc ale jinak se my to moc líbí stranky jsou světlé a teplé navic si každy muže navolit jestli chce tyto nebo Pegase a logo by melo zustat jake bylo pozadi loga se muže zesvětlit vaš Bobik
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letJá si jen myslím, že to logo se hodí na jednobarevný podklad, že v tékrajině působí jako že tam nepatří, ale to by měl dělat grafik.
Tlačítka modrá - tolik nekřičí v šedém pozadí Pegasu, zato tady na světle růžovém je to opravdu nic moc.
Toť jen můj názor.
uknajČlenPřidáno
před 19 letMně se líbí co dělá fun:u:u:x
BobikČlenPřidáno
před 19 letFun je fakt dobrej :s pochvala :s
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letLogo v původním provedení mnohem lepší :) , to žluté nebylo nič moč [-X .