TomTPČlenPřidáno
před 14 letTo ale nemá zesilovač, tak asi potřebuješ nějaký zařízení který má audio vstup. Tamto se mi líbí že je komplet, jenom doplnit o repro !)
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
Franta REZACČlenPřidáno
před 14 letZajímavé věci, ale pravdou je, že to samé udělá autorádio. A nikde nemusím ještě honit 5 Voltů. Samozřejmě tím myslím použití do automobilu.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
TomTPČlenPřidáno
před 14 let
Ty Mp3 moduly jsou na 5V, nicméně ten zesilovač je na 12 V. Postačí dát pro ten MP3 modul odbočkou stabilizátor 7805 v ceně 8.- Kč :-) Na druhou stranu skutečně stojí za úvahu autorádio např.
http://aukro.cz/a...82744.html
Mě se u tý vestavby Mp3 líbí že si to můžu esteticky dát kam se mi to hezky a přesně hodí, modul zesilovače může být kdekoliv jinde.
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
MTSČlenPřidáno
před 14 letPrávě to mě nakonec odradilo, přehrávač na 5V , zesilovač mají na 12V a ještě se s tím zapojovat. Jediné, co mě na tom zaujalo byl rozměr, vešlo by se to kamkoliv v nástavbě a nikdo to neukradne.
Radio bylo větší, ale bez komlplikací a má i CD. :he
:_
Zdravím, doba se dost posunula, ale zrovna před 2 měsíci jsem se u škoda octavia II rozhodl pro výměnu autorádia - z klasického 1dinového na 2dinové. Vybral jsem si na e-shopu: spam, konkrétně KENWOOD DMX a jsem nadmíru spokojený.
Upravil Fun dne 26.11.2021 15:55,
před 4 rokyPánové zeptám se Vás trochu jinak, opravdu v přírodě potřebujete takové radio? Já osobně vidím zajet si ven odpočnout .a pokecat s přáteli. Doufám že mě za to nebudete kamenovat
A abyste neřekli že mám něco proti kvalitní hudbě tak jsem její velkej fanda a pro zajímavost tenhle měsíc jsem si koupil domů sloupový repro magnat signature 507 za 28000 kč
TivatČlenPřidáno
před 4 rokyKdyž jedu do Albánie, strávím 2 dny na nezáživné cestě po dálnici, a tak se dobré rádio hodí. Když jezdíme mimo léto a je venku brzy tma a zima, sedíme v autě a dobré rádio se hodí.
"my dva cestováním zrajeme jako naše víno "
www.winex.cz ...°bydlotoulky
A nestačí do obytky mobil (Apple music/Spotify, internet rádia...) a k tomu slušné bluetooth repro? Fakt ještě někdo stahuje, archivuje, řadí do playlistů... a přehrává MP3?
Treba ja - audio knizky jsou tezko k nalezeni, streamovani vyzaduje pripojeni k internetu a pripojeni neni bez chyb, natoz bez limitu. i k BT repro se musi vest napajeni, nehlede na umistneni ve vozidle.
Hmm, no já mám audioknihy taky v mobilu, respektive na cloudu. A ano, pár jich mám i v MP3. Z mobilu, tabletu, macbooku je pošlu do repra, sluchátek, TV nebo autorádia.
Vše dobíjeno jedinou USB-C GaN nabíječkou, bez kabelů, flash disků, karet….
Repro má akku, dá se použít uvnitř i venku, apple music možnost stažení a streamování off line,. TV, rádia, Netflix… taky běží ze streamu a zvuk jde z repra.
V autě mám LTE router a na střeše anténu, na palubě stabilní WiFi.
Rád dělám věci jednoduše ale proti gustu žádný disputát.
To je otázka. Datový tarif s 50GB nebude při troše smlouvání stát i soukromou osobu více než 500 Kč měsíčně.
A teď ty položky:
Router + anténa 5000
Google TV nebo jiný streamer 1500
Repro dle kvality 1000 - 6000
Internet TV měsíčně stejně jako karta do SAT
A srovnej to s cenou automatického SAT a zjistíš, že za ušetřené peníze můžeš ta data platit roky. Stabilní internet v autě je jen dalším bonusem.
Co se týká předplatného Apple music/ Spotify tak vyjde taky levněji než koupě CD a jejich převod do MP3.
Smlouvat jsem zkoušel, ale pod 500 jsem se za pouze data 20GB na plnou rychlost a neomezené tuším 2Mbit nedostal. K tomu případně 100 měsíčně za druhou simku, pokud bych chtěl router a mobil. Router za 5k s anténou je konkrete co? Ona se za tuto cenu většinou prodává jen poradna anténa se ziskem nad 5dbi.... BT repro se musí zadratovat a nebo pořád hlídat dobijeni, otrava. Ceske audioknihy se musí koupit a za cloud platit, úspora se tedy nekona. Autoradio s BT i USB připojené na stavějí i repro v aute je jednoduché a spolehlive, ověřeno desítkami let, vždy k dispozici a můžeš si vybrat, co a jak budeš poslouchat. Klidně i Spotify z telefonu. To mne přijde jednoduché. BT repro, Spotify, vlastní cloud, offline stahovani dopredu.. zbytečně složité a je to pořád jen nadstavba.