olga liskaČlenPřidáno
před 19 letRomane, zaznamenej, prosím, do kalendáře, ať máme přehled. Víš jako to u nás chodí, jeden nikdy neví.
Díky,
olga liška
Uděláno Olgo Liško. Je to v kalendáři.
MilaČlenPřidáno
před 19 letJestli můžeme a vyjde nám čas tak se rádi přidáme. Doufám, že porostou houby, ještě jsme se na ně letos nedostali a asi ani nedostaneme.
Milan a Stáňa
Každý rok tam je hub na kosu. Lesy jsou tam doslova nádherné, koupání také a okolí láká k výletům jak na kole tak pěšmo.
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, na 90% by jsme také vyrazili, je možno zaslat nějaký kontakt do kempu, případně souřadnice? Skusil bych si dohodnout odstavení karavanu o týden před tím. O víkendu 24-26.8. budeme na Stodole M.Tučného a netahal bych bydlíka domů. Je to přeci jenom kus cesty.
milan a Stáňa
Včera jsem dlouho do noci hledal nějaké stránky, ale bohužel. Tábořiště vlastní obec Záblatí a v pronájmu to má pedagogická fakultu v Prachaticích.
Průšvih je, že ani navigace Křišťanovice nezná, jen Křišťanov u Prachatic.:|
Romane, asi nám budeš nuset sypat cestičku moukou jako v pohádce o Jasněnce :D:|:D
Upravil merfan dne 23.07.2007 11:06,
před 19 let
MilaČlenPřidáno
před 19 letKřišťanovice jsem našel v navigaci, našel jsem i Křišťanovický rybník. Doufám, že je to ono. Je to malá vesnička s jednou silnicí zatočenou do prava a vedle dvě místní cesty. Rybník je od vesničky na západ cca 250 m. Doufám, že tábořiště v této vesničce najdu. Když bude na silnici mouka bude to jednodušší.
MilaČlenPřidáno
před 19 letUž jsem si vzpoměl "Blanický Mlýn". Kemp který musí být podle mne přes kopec od Křišťanovic. Před třemi lety jsme tam byli na houbách a ani jedna muchomůrka. Doufám, že letos místo nesklame. Krajina je tam nádherná.
Ahoj Milan Až příjdu z práce domů prostuduji mapy. Už aby to bylo po víkendu se mi nechce dělat :((vlastně se mi nechce dělat nikdy)
Mílo, ale to co jsi našel v Navi nejsou náhodou Křišťanovice na Moravě ? :|
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letCitovat
merfan napsal/a:
Průšvih je, že ani navigace Křišťanovice nezná, jen Křišťanov u Prachatic.:|
Romane, asi nám budeš nuset sypat cestičku moukou jako v pohádce o Jasněnce :D:|:D
Mapa zde: :D:D:D
Fun

😊
Upravil Fun dne 23.07.2007 12:17,
před 19 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
MilaČlenPřidáno
před 19 letTo jsem celej já těším se někam ale jedu o měsíc jindy. V navigaci jsem našel ty správný, hledal jsem je v mapě ne pomocí adresy.
Zase mám po náladě nemohu být v Řecku a v Křišťanovicích zároveň.
Tady je vidět jak mi vadí chodit do práce. Ahoj a mějte se na Šumavě krásně:c:c:c
Upravil Fun dne 23.07.2007 12:13,
před 19 letTak jsem bádal a vybádal toto: Souřadnice obec Křišťanovice - N 48° 57´ 55.81´´ ; E 13° 56´ 46.23´´ . Místo prvního dotyku jezírka s cestou - souřadnice: N 48° 58´0.98´´ ; E 13° 56´ 16.81 ´´ . Doufám, že je to ono.:|
Upravil merfan dne 23.07.2007 12:45,
před 19 let
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letAsi sú hlúpúčká, ale vy jedete Merfane? A kdy? Možná bychom vyrazili už v pátek 27.7. a zůstali do neděle. Ale zatím je to jen v rovině úvah.
Tak na nejnovější mapě od Tomtoma jsou Křišťanovice i tábořiště.Souřadnice jsou:N 48°58'05'' E 13°56'09'' označeno jako Blanický mlýn.Je tam ještě pension a autocamping stejného jména ale ten je o 500m jižněji. V navigaci hledat pod Křišťanovice (Záblatí).Jirka
Chvilku tady nejsem a vy mi z toho uděláte seznamovací navigační Šumavu. Ale vážně, na té mapce od Míry kde teče potok z rybníka, tak ten světlý kus země směrem nahoru je to táboříště. A další louka je nad křižovatkou s tou dlouhou slepou cestou. Snad jsem to popsal dostatečně.
Tak jsem se podíval, kdo se bude válet na Šumavě:
Roman Pce :);)
Merfan:):)
Upravil Roman PCE dne 25.07.2007 08:28,
před 19 letJen musím připsat, že já dorazím až tu neděli, jak jsem psal. :b
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, seznam posádek je super (hned vydím, že jsem to zvoral), já jsem popleta a na Šumavu bych se vydal o měsíc později. Omlouvám se, spletl jsem si měsíce. Bohužel nemůžeme jsme mimo, a to jsme se tolik těšili.:c:c:c
Ahoj jinde a s ;)
Upravil Mila dne 25.07.2007 08:18,
před 19 let
olga liskaČlenPřidáno
před 19 letRomane, nás už můžeš ze seznamu posádek vymazat, nakonec přeci jen odjíždíme se známými do Jižních Čech.