SarkaAdministrátorPřidáno
před 16 letAhoj Patriku,
díky za nabídku. Pošlu Ti SZ. Přeji hezkou dovolenou a užívejte si první zážitky s karavanem jsou nejlepší. :_!y
Naše posádka: Šárka a Míra, polointegrál Mobilvetta
hanzlikČlenPřidáno
před 16 letDobrý den
měl bych také zájem o samolepku caravan 24 cz.můžete mi ji poslat na dobírku? Díky
před 16 letCitovat
hanzlik napsal:
Dobrý den
měl bych také zájem o samolepku caravan 24 cz.můžete mi ji poslat na dobírku? Díky
Ahoj,
samolepky odeslány, dle specfikace v SZ.
Přeji hezký den a děkujeme za podporu
Šárka
hanzlikČlenPřidáno
před 16 letDíky moc. Samolepky v pořádku došli.:^ Peníze pošlu na Váš účet co nejdříve. Jsem vaším fandou a stránky se mi moc líbí. Chodím si sem pro inspirace i rady na cesty . Jen tak dál:g
viera a vladoČlenPřidáno
před 16 letVážená pani Šárka / prepáčte to oficiálne oslovenie , ale sme tu nový/ máme záujem o 2 ks nálepiek CARAVAN 24. Platba prebehne obratom VĎAKA.
viera!l a vlado!y
koľko vzletov toľko pristátí!
Vitek a AlenaČlenPřidáno
před 16 letAhoj Šárko, jsme členy od minulého týdne, právě jme se vrátili ze Sloupu v Čechách. Na tomto srazu jsme se dozvěděli, že Ti můžem napsat o samolepky.
Prosím tedy o zaslání 2 kusů velkých a jedné tmavé - malé samolepky. Prosím o zaslání na adresu: ---.
Děkuji Vítek a Alena
Upravil Fun dne 15.07.2011 07:49,
před 15 let
ShaveČlenPřidáno
před 16 letSamolepky,jsem rád že jsem se dověděl komu je zaplatit.Od Velikonoc je vozím na svém karavanu a najezdily s námi už 17000 Km po srazech karavanů v Polsku na Slovensku,Maďarsku,Chorvatsku a naší republice.Jsem rád že mohu propagovat velmi dobrý spolek karavanistů a jejich přátel.Doufám že se s některými potkáme v Papě ,nyní odjíždíme do Polska na 14 dní vč. prodeje a výstavy karavanů v Krakowě.Všem přejem hodně zdraví a tisíce kilometrů bez nehody. Hanákovi Olomouc.:a:_
krutasNováčekPřidáno
před 15 letDobrý den, prosím o zaslání dvou ks.samolepek-caravan24.cz. na našeho nového bydlíka - MAZLÍKA.
Děkuji Ktuťaci.
Upravil krutas dne 31.01.2011 16:16,
před 15 let
Jardaa4ČlenPřidáno
před 15 letAhoj Šárko,navrhuji ještě připojit k logu konkrétní nick(přihlašovací jméno). Nebo v tom smyslu vymyslet CZko.:_
Franta REZACČlenPřidáno
před 15 letTaky jsem psal o samolepky, asi v říjnu SZ. A zatím nic. Tak to zkusím ještě jednou.
Franta REZACČlenPřidáno
před 15 letJasně, ale chápu, nedá se vše zvládnout. To známmmm.
LutoninaNováčekPřidáno
před 15 letDíky za nabídku samolepek taky si je nechám od vás poslat ale není mi jasná platba kolik ješťe na poštovné Karel:_:_
krutasNováčekPřidáno
před 15 let[quote]krutas napsal:
Dobrý den, prosím o zaslání dvou ks.samolepek-caravan24.cz. na našeho nového bydlíka - MAZLÍKA.
Děkuji Ktuťaci.
Prosím , kdy můžu očekávat objednané samolepky.:x
Upravil krutas dne 31.01.2011 16:16,
před 15 letTeď trošku off topic: V zásadě mi to může být jedno, ale osud kamarádů ať už současných, nebo potencionálních mi lhostejný prostě není. Lidičky zamyslete se, žijeme v ČR, je tady přes 2500 členů, ne všichni asi budou právoplatní karavaňáci se vším všudy. I kdyby byli, je to veřejné fórum. Dnes napíšu adresu, zítra napíšu termín výjezdu. Super informace. Bydlím tam a tam a teď týden nebudu doma. Můžu si dovolit obytku, tak asi nemám holobyt.
Doporučil bych řešit důležité informace pře soukromé zprávy.
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 15 letCitovat
Petr a Lucie napsal:
Teď trošku off topic: V zásadě mi to může být jedno, ale osud kamarádů ať už současných, nebo potencionálních mi lhostejný prostě není. Lidičky zamyslete se, žijeme v ČR, je tady přes 2500 členů, ne všichni asi budou právoplatní karavaňáci se vším všudy. I kdyby byli, je to veřejné fórum. Dnes napíšu adresu, zítra napíšu termín výjezdu. Super informace. Bydlím tam a tam a teď týden nebudu doma. Můžu si dovolit obytku, tak asi nemám holobyt.
Doporučil bych řešit důležité informace pře soukromé zprávy.
no my když nejsme doma tak tam máme hlídače (kvůli zvířáátkům) :D
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
před 15 letCitovat
krutas napsal:
Prosím , kdy můžu očekávat objednané samolepky.:x
Samolepky očekávejte v úterý tohoto týdne.
Dovoluji si upozornit, že opravdu není vhodné psát veřejně svou adresu z výše uvedených důvodů. Proto ji raději pište do soukromé zprávy adresované mně.
A k samolepkám obecně:
[color=#0033ff]Než si o ně napíšete, přečtěte si, prosím, pozorně úvodní příspěvek tohoto vlákna.[/color] Klikni zde
Zároveň prosím, aby se mi ozvali Ti, kteří si v minulosti objednali samolepku a nedošla jim.
Pro Lutonina: Poštovné je v ceně samolepek, kdo chce posílá o deset korun navíc.
Přeji prima večer a těším se na setkání na výstavě.
Upravil Sarka dne 30.01.2011 22:52,
před 15 let
michalinaČlenPřidáno
před 15 letDnes nám poštou přišla samolepka Cravan 24.cz je moc pěkná (pochvala pro autora) [u]děkujeme[/u], posíláme peníze na účet p. Šárky, zdravíme a přejme příjemný večer :_
Franta REZACČlenPřidáno
před 15 letSamolepky už mám. Mohl jsem si je udělat. Ale to není fér. Takže děkuji a many posílám.:)