tomkopČlenPřidáno
před 13 letZrovna teď jsem si dal právě "dopečenou" kaiserku se šunkou a bylo to vynikající :D
zuzi777aČlenPřidáno
před 13 letCitovat
tomkop napsal:
Zrovna teď jsem si dal právě "dopečenou" kaiserku se šunkou a bylo to vynikající :D
Housku máme sice domovýrobu, ale akční šunku z platného letáku ( 29,90) jsem také nakoupili. A kvalita je neokecatelná- je dobrá a cenově příjemná. Nehledě na to, že ji mám nakrájenou na přiměřeně tenké plátky, žádný schovaný konec nebo potrhance uprostřed kupky.
Syn má na podzim koupenou softshell bundičku- super za ty prachy ( 299). A nabídlka napínacích prostěradel také není špatná. Není skrz ně vidět na Krkonoše narozdíl od jiných značek- neznaček.
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
mbČlenPřidáno
před 13 let
No to není novinka, v menším už to tam dělal Odkolek, než to prodal Agrofertu a ten to začal dělat ve větším...a dodává ( l ) to do obchodní sítě ( nejen LIDL )
Tak dobrou chuť ! :D
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
MTSČlenPřidáno
před 13 letNechal jsem si koupit v Lídlu ( mám na to lidi ), noční lampičky s pohybovým senzorem a po menší úpravě je provozuju na 12V. Jsou určeny do zásuvky na 220V, ale vnitřní elektronika je na 12V, tak stačí pouze přiletovat kablíky a z praktických důvodů uříznout zástrčku. Používám je např. v koupelně, nebo v úložném prostoru pod postelí, člověk nemusí v noci šmátrat potmě po vypínači a ve dne se zbytečně nerozsvěcí. Foto je ze starého mobilu, líp to nešlo :(
:_
Jirka + Alena + MTS-3
Upravil MTS dne 05.09.2013 09:44,
před 13 let
MTS Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Obrázek nebyl nalezen
najkČlenPřidáno
před 13 letnašel jsem náhodou tento odkaz, je to na některé náhradní díly výrobků prodávaných v Lídlu -
http://www.komper...ommon/home a prosím prudiče Dědu Lebedu aby tento příspěvek radši nekomentoval, nebo ho sprostě pošlu někam, dostanu za to ban a konečně budu mít klid, radši at přispívá do vláken o cestování, radí nám méně zkušeným, ale Lídl ať radši vynechá, sám tam nenakupuje, ale je všeználek všeho co se tam prodává
Duster 1,6 84 kW, 4x4 + KNAUS Azur 4117
Honza, Marta 61+61
Franta REZACČlenPřidáno
před 13 letFranta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
Moc prosím, ignorujete toho sociopata nebo tady zase nahloda a ublíží spoustě lidem !!!!! Takové odpadky nestojí ani za myšlenku.
zuzi777aČlenPřidáno
před 13 letCo se týče zelí - snažím se ignorovat to, že někdo zpochybní prakticky jedinou nezávislou spotřebitelskou testovací možnost- d-Test :he :
Výborné zelí je Dobrovodské zelí, pokud se nic nezmenilo v pojetí velkopěstitelů z Dobré Vody , mělo by do něj být dáváno Pourovo zelí- původní česká odruda. Zelí vhodné ke zpracování na zakysané zelí o dost víc než některé rychle rostoucí ranné typy zelí. Pokud si z něj uděláte domácí kysané zelí , je to lahoda. Poměr surovin mohu dodat. Nakládáme každoročně podle stejného receptu..
Z kupovaných sáčkovaných se dá vybrat. Podstatné je si vybrat pytlík který nejde člověku v regále naproti, je ve správné teplotě a pak podle stupně prokvašení použít .
Lidlovské jsme měli ( když došlo naše) také a nijak neurazilo chuť. Osobně bych raději sáhla po kvašeném v pytlíku než sterilovaném bílém od jakékoliv firmy.
Ale červené sterilované( a zrovna z Lidla, protože je dobře ochucené) používám na tzv."hanácký" salát: Majolka ,vejce natvrdo, pár plátků šunky nakrájených na proužky+ scezené červené sterilované zelí, pepř a dosolit podle chuti. Zkuste. S kaiserkou ( třeba i dopékanou z Lidla :D ) nemá chybu. :_
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)