Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

co si koupíte v Lídlu ??

Poslední aktualizace před 1 den
Deda LebedaDeda LebedaČlen
Přidáno před 13 let
Lidláčtí gurmáni, máte se na co těšit:
http://www.novink...ladne.html

:o:(
tomkoptomkopČlen
Přidáno před 13 let
Zrovna teď jsem si dal právě "dopečenou" kaiserku se šunkou a bylo to vynikající :D
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

tomkop napsal:

Zrovna teď jsem si dal právě "dopečenou" kaiserku se šunkou a bylo to vynikající :D

Housku máme sice domovýrobu, ale akční šunku z platného letáku ( 29,90) jsem také nakoupili. A kvalita je neokecatelná- je dobrá a cenově příjemná. Nehledě na to, že ji mám nakrájenou na přiměřeně tenké plátky, žádný schovaný konec nebo potrhance uprostřed kupky.

Syn má na podzim koupenou softshell bundičku- super za ty prachy ( 299). A nabídlka napínacích prostěradel také není špatná. Není skrz ně vidět na Krkonoše narozdíl od jiných značek- neznaček.
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
mbmbČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Lidláčtí gurmáni, máte se na co těšit:
http://www.novink...ladne.html

:o:(

No to není novinka, v menším už to tam dělal Odkolek, než to prodal Agrofertu a ten to začal dělat ve větším...a dodává ( l ) to do obchodní sítě ( nejen LIDL )
Tak dobrou chuť ! :D
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
MTSMTSČlen
Přidáno před 13 let
Nechal jsem si koupit v Lídlu ( mám na to lidi ), noční lampičky s pohybovým senzorem a po menší úpravě je provozuju na 12V. Jsou určeny do zásuvky na 220V, ale vnitřní elektronika je na 12V, tak stačí pouze přiletovat kablíky a z praktických důvodů uříznout zástrčku. Používám je např. v koupelně, nebo v úložném prostoru pod postelí, člověk nemusí v noci šmátrat potmě po vypínači a ve dne se zbytečně nerozsvěcí. Foto je ze starého mobilu, líp to nešlo :(

:_
Jirka + Alena + MTS-3
Upravil MTS dne 05.09.2013 09:44, před 13 let
MTS Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen obraz0698_4.jpg
najknajkČlen
Přidáno před 13 let
našel jsem náhodou tento odkaz, je to na některé náhradní díly výrobků prodávaných v Lídlu - http://www.komper...ommon/home a prosím prudiče Dědu Lebedu aby tento příspěvek radši nekomentoval, nebo ho sprostě pošlu někam, dostanu za to ban a konečně budu mít klid, radši at přispívá do vláken o cestování, radí nám méně zkušeným, ale Lídl ať radši vynechá, sám tam nenakupuje, ale je všeználek všeho co se tam prodává
Duster 1,6 84 kW, 4x4 + KNAUS Azur 4117

Honza, Marta 61+61
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

najk napsal:

našel jsem náhodou tento odkaz, je to na některé náhradní díly výrobků prodávaných v Lídlu - http://www.komper...ommon/home a prosím prudiče Dědu Lebedu aby tento příspěvek radši nekomentoval, nebo ho sprostě pošlu někam, dostanu za to ban a konečně budu mít klid, radši at přispívá do vláken o cestování, radí nám méně zkušeným, ale Lídl ať radši vynechá, sám tam nenakupuje, ale je všeználek všeho co se tam prodává

:D :D :D :D :D
R
RudyČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

najk napsal:

.... a prosím prudiče Dědu Lebedu aby tento příspěvek radši nekomentoval, nebo ho sprostě pošlu někam, dostanu za to ban a konečně budu mít klid, radši at přispívá do vláken o cestování, radí nám méně zkušeným, ale Lídl ať radši vynechá, sám tam nenakupuje, ale je všeználek všeho co se tam prodává

Promiň, ale musím nesouhlasit. Pokud vím, Děda Lebeda má detailní přehled o nabídce Lídlu, neboť je jedním z největších odběratelů jejich letáků (nemohu vysvětlit, ale je tomu tak). Navíc pečlivě sleduje nabídku tohoto řetězce v okolních zemích !)
Rudy Připojili následující obrazek:
dl.jpg
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Další z testovaných hnusů z Lidlu. Kysané zelí v igelitu. Po otevření okamžitě do koše. Fůůůůůj

http://www.lidl.c.../19557.htm Vítěz dTestu. Tak když ne tohle, tak které kupované by nešlo do koše?
Přidáno před 13 let

Citovat

MaxQ69 napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Další z testovaných hnusů z Lidlu. Kysané zelí v igelitu. Po otevření okamžitě do koše. Fůůůůůj

http://www.lidl.c.../19557.htm Vítěz dTestu. Tak když ne tohle, tak které kupované by nešlo do koše?

Moje babička říkávala: "Dobrý prase všechno spase". A asi měla pravdu
L
lada721Člen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Citovat

MaxQ69 napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

.....a můj děda říkával " Ševče drž se svého kopyta".:D:_
Upravil lada721 dne 06.09.2013 14:22, před 13 let
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 13 let
Tohle: https://play.google.com/store/apps/de...sec.mobile
jsem si šoupnul do mobilu. A mám přehled.

Ale přeci né vše je z Lidlu nej. NEKUPUJTE autopotahy. Prdlajs vydrží.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Citovat

MaxQ69 napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

To sis jenom rýpnul (tak jako to děláš vždycky). Svoji potřebu jsi ukojil, ale neodpověděl jsi na otázku. Když ne vítěz dTestu, tak které kupované by nešlo do koše?
Přidáno před 13 let

Citovat

MaxQ69 napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Citovat

MaxQ69 napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

To sis jenom rýpnul (tak jako to děláš vždycky). Svoji potřebu jsi ukojil, ale neodpověděl jsi na otázku. Když ne vítěz dTestu, tak které kupované by nešlo do koše?

"Synku", vše co zde píši, jsou holá fakta, pouze hlupáci to považují za rýpání.
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Citovat

MaxQ69 napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Citovat

MaxQ69 napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

"Synku", vše co zde píši, jsou holá fakta, pouze hlupáci to považují za rýpání.

Odpověď sice stále žádná, ale tu jsem ani nečekal. Místo toho jsi mě nepřímo označil za hlupáka. :) Nevadí, nic jiného jsem od takového gurmána a experta přes produkty z každého sortimentu ani nečekal. Aspoň jsem se pobavil nad těmi "holými fakty". Ale občas by to šlo i slušněji a bez toho tvého "noblesně arogantního nadhledu" :)
O
Olda MatuČlen
Přidáno před 13 let
Moc prosím, ignorujete toho sociopata nebo tady zase nahloda a ublíží spoustě lidem !!!!! Takové odpadky nestojí ani za myšlenku.
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 13 let
Co se týče zelí - snažím se ignorovat to, že někdo zpochybní prakticky jedinou nezávislou spotřebitelskou testovací možnost- d-Test :he :
Výborné zelí je Dobrovodské zelí, pokud se nic nezmenilo v pojetí velkopěstitelů z Dobré Vody , mělo by do něj být dáváno Pourovo zelí- původní česká odruda. Zelí vhodné ke zpracování na zakysané zelí o dost víc než některé rychle rostoucí ranné typy zelí. Pokud si z něj uděláte domácí kysané zelí , je to lahoda. Poměr surovin mohu dodat. Nakládáme každoročně podle stejného receptu..
Z kupovaných sáčkovaných se dá vybrat. Podstatné je si vybrat pytlík který nejde člověku v regále naproti, je ve správné teplotě a pak podle stupně prokvašení použít .
Lidlovské jsme měli ( když došlo naše) také a nijak neurazilo chuť. Osobně bych raději sáhla po kvašeném v pytlíku než sterilovaném bílém od jakékoliv firmy.
Ale červené sterilované( a zrovna z Lidla, protože je dobře ochucené) používám na tzv."hanácký" salát: Majolka ,vejce natvrdo, pár plátků šunky nakrájených na proužky+ scezené červené sterilované zelí, pepř a dosolit podle chuti. Zkuste. S kaiserkou ( třeba i dopékanou z Lidla :D ) nemá chybu. :_
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

zuzi777a napsal:

Co se týče zelí - snažím se ignorovat to, že někdo zpochybní prakticky jedinou nezávislou spotřebitelskou testovací možnost- d-Test :he :
Výborné zelí je Dobrovodské zelí, pokud se nic nezmenilo v pojetí velkopěstitelů z Dobré Vody , mělo by do něj být dáváno Pourovo zelí- původní česká odruda. Zelí vhodné ke zpracování na zakysané zelí o dost víc než některé rychle rostoucí ranné typy zelí. Pokud si z něj uděláte domácí kysané zelí , je to lahoda. Poměr surovin mohu dodat. Nakládáme každoročně podle stejného receptu..
Z kupovaných sáčkovaných se dá vybrat. Podstatné je si vybrat pytlík který nejde člověku v regále naproti, je ve správné teplotě a pak podle stupně prokvašení použít .
Lidlovské jsme měli ( když došlo naše) také a nijak neurazilo chuť. Osobně bych raději sáhla po kvašeném v pytlíku než sterilovaném bílém od jakékoliv firmy.
Ale červené sterilované( a zrovna z Lidla, protože je dobře ochucené) používám na tzv."hanácký" salát: Majolka ,vejce natvrdo, pár plátků šunky nakrájených na proužky+ scezené červené sterilované zelí, pepř a dosolit podle chuti. Zkuste. S kaiserkou ( třeba i dopékanou z Lidla :D ) nemá chybu. :_

Děkuji. Konečně odpověď. :) :^
Přidáno před 13 let

Citovat

Olda Matu napsal:

Moc prosím, ignorujete toho sociopata nebo tady zase nahloda a ublíží spoustě lidem !!!!! Takové odpadky nestojí ani za myšlenku.

Vidím , že ta nenažraná pakáž Vatikánská Ti dobře "vymyla " kebuli
stanley_mosquitostanley_mosquitoČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Citovat

Olda Matu napsal:

Vidím , že ta nenažraná pakáž Vatikánská Ti dobře "vymyla " kebuli

Nenazrana Vatikanska pakaz vymyla kebuli????Ty mas asi opravdu nejaky problem.Bud te dobroty a nevylejvej si zlost na ostatnich a prestan urazet jak je tak i sam sebe
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: vondracek, Zdenek a Alena, MildaPro, tuareg, Tomas Brabec, Mikey, Dudla, Vlci, Deda Lebeda, mb, lada12, simcha, zuzi777a, JiPe Highlanders, pepab, camperboy, Janek, Blue, Bludicka, Petr a Lucie, holubb, Lubos a Dasa, kucmais, lada721, Roberto, TomTP, najk, Franta REZAC, Hornici, textil, Rudy, Vajglon Hnuson, MTS, radek54, Dzoska, Mirek a Jirinka, _P_H_, jirhav, juroba, tomkop, Olda Matu, stanley_mosquito, Lubino, Fun, Jarda36, Lubos, copy, Jirkac, floridan79, SteMi, hasic, Vasu, Jana a Petr V, Me2d, Pluhar, traktorista2, bob_bobek, Cibi, Habasek, bousovaci, Remzin, Martinovo, p0l0us, mekie, Holland, malina, oldjan, Spajky007, pachta, Laky, jirkaj, Jiri Majki, cody, 1jgs - Milan, Pepi, Jardaklidek, severaci, ajfelaci, Roman Lusk, bleriot11, medved Tom, allfa, ludanek, janiskaravany, milan59, sipadan, multasek, Robert, Prasula, Tomi166, svhn, Pastviny, Trucifer, stoklasa, jarda77, kutil1, magnum30, Lipicani, hymer662, Cattani, Hatiti, Petr Liska, matus, petr a jarka, pigy, ScooterMarty, looser, Valteracci, ZdendaZemda, belcanto, mstr, Vlasta1, lordKOKMAN, chodac, IVRI, VasekHromadko, remekson, Tandy, ttomass, Lolak, Tomas a Marie, Sheba, ketzlmedi, Miroslav6, zdenek675, Jana a Lada, VF, Vlasta49, Brano, arto, fifa32, Majli, PPPmyto, Peterb, M, klappe, Jansti, Ivoun, Alfinator, PetrN, ivan613, PeterL, Michal, petak, dukecz, jarous350, PetrDubi, Jarda Borek, Martasik, tomas_, Martin Mrak, Kitadom, Jirka W, Hroch, Jirka Vospalek, franta 1953, Ivan a Hanka, OndraRA, mengic333, fido, ivoi, PabloGS, Duro103, hasky, DDT, pilinis, RomanPatrol, Bery, Ondra240, PetrM, caprighia
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 43
Členové online 0

Celkem členů: 16,776
Nejnovější člen: Krťas
TOPlist

Copyright © 2026