PetkoČlenPřidáno
před 19 letRomane Ty víš moc dobře co jsem tím myslel. :)
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letPokud někdo cítí potřebu poděkovat, tak je zde na to prostor. Pokud o to někdo nestojí nebo ho to nezajímá, tak nechť to ignoruje. Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.
Ale POZOR toto téma je O SAMOLEPKÁCH.
PetkoČlenPřidáno
před 19 letDobře si to vystihla Šárko, přesně tak jsem to myslel.
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letJá chcu taky samolepku!!!!!!!!! Placení a děkování.......se vším souhlasím, jsem nový, a nemohu si moc vyskakovat......že????
A máte velikost i na mojeho prcka???? Myslím tím karavan, kdyby někteří náhodou měli divoké myšlenky:D:D:D:o:o:o
Šárka řekla-,,Můj osobní názor je, že poděkování a sdělení někomu, že si jeho práce vážím není nikdy dost a mnohdy je pro nejednoho z nás nemalým motorem k další práci.,,
Tak v tomto s Tebou Šárko souhlasím, jen výměna názorů mezi mnou a panem hoteliérem byla o něčem jiném. Ale konec hádání.
PetkoČlenPřidáno
před 19 letTak aby tady bylo jednou pro vždy všem jasné, nejsem ani zámeckým pánem ani hoteliérem. Rád tu funkci vyměním s někým jiným.
[u]Ale jak už Šárka psala to téma patří někam jinam když vůbec je nutné se o tom bavit.[/u]
Proboha, to nerozumíš legraci? Myslel jsem, že jsi větší formát.
před 19 letTO Osmimetráci. Na prcka dáme samolepku, že bude jako vyšítá.
před 19 letDěkujeme všem za přízeň i event. finanční podporu.
Miru3ČlenPřidáno
před 19 letRádi také přispějeme na chod webu.Máme nového bidlíka tak musíme dát novou samolepku. Raději 2- 3 - 4 vžidť je to jedno ,je to na dobrou .
ps.Rádi Vás uvidíme ale ještě není bidlík plně připraven :D :D :D :D
RÁDI PŘISPĚJEME.JSME RÁDI ŽE CARAVAN24.CZ EKSISTUJE. DĚKUJEM;t;t;t:_:_:i
CharlieČlenPřidáno
před 18 letSu este nalepky? Potreboval by som ich obnoviť.
Upravil Charlie dne 13.11.2007 12:30,
před 18 let
před 18 letKarle, škoda, žes nic neřekl, měla jsem je v Brně. Jirka Stohl nám je vyřezal na potteru, Takže, jen co se uvidíme, tak dodám. Nebo mně písni adresu já Ti je pošlu poštou.
Upravil Fun dne 13.11.2007 14:22,
před 18 let
Sarka Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
MilaČlenPřidáno
před 18 letTuhle samolepku si dám na auto i já. Prosím jednu skovat až se potkáme.
Díky Milan;t:_
uknajČlenPřidáno
před 18 letAhojky taky chceme jednu a radi prispejem uz se na vas vsechny tesime ;n:_:_
petlinČlenPřidáno
před 18 letNo jo, ale když ji nalepím na bílé auto, tak to nebude vidět!;p
Upravil petlin dne 13.12.2007 23:00,
před 18 let
před 18 letNeboj Petline, jsou dvě verze (i tmavá) - když budeš mít zájem....