Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

co si koupíte v Lídlu ??

Poslední aktualizace před 3 hodiny
radek54radek54Člen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Citovat

Zdenek a Alena napsal:

dnes zakoupeno : http://www.lidl.c..._35010.htm

teď večer vyzkoušená a řeže jak od Fiskars :)

Ale jak dlouho :D

Jak dlouho? Já si ji koupil také a zajímalo by mě, jak dlouho bude takhle řezat. Jaké s ní máš zkušenosti?
Radeček
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 13 let
náš dnešní nákup v Lidlu:
Bezdrátový cyklocomputer který mimo jiné obvyklé funkce, má i měření okolní teploty - za tu cenu nemá chybku :)

http://www.lidl.c..._35551.htm

:_
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let
Ten jsem taky pořizoval :) A ještě jsem vzal ten držák tlefonu na řidítka :)
DudlaDudlaČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

MaxQ69 napsal:

Ten jsem taky pořizoval :) A ještě jsem vzal ten držák tlefonu na řidítka :)

A ja koupil velkou pumpu, sadu Led svetel (sviti vazne pekne) , prtatum odrazky do dratu a meli tam jeste starou zasobu badmintonoveho setu za 99kc, tak at prtata nici tohle a ne moje profi

Ve ctvrtek si pujdu pro stipaci sekyru a budou tam mit senzorove LED svetlo, ktere mam v satni skrini
Dusan 76 + Radka 81 = Nikol 05 a Barca 09
Hyundai SantaFe 2,2 CRDi a Burstner Flipper 490 TK
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 13 let
Takže k cyklokomputeru. Dobrý, ale magnet do kola naprd drží. občas se protočí. A nesnímá, zejména v terénu.
Já půjdu koupit manželce sedačku na kolo na pořádnej kaďák, tašku pod sedačku a možná koupím i sekerku a světla na kolo.

I LOVE LIDL ! :^
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
Deda LebedaDeda LebedaČlen
Přidáno před 13 let
Další z testovaných hnusů z Lidlu. Kysané zelí v igelitu. Po otevření okamžitě do koše. Fůůůůůj
mbmbČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Další z testovaných hnusů z Lidlu. Kysané zelí v igelitu. Po otevření okamžitě do koše. Fůůůůůj

Dědku, nekousal jsi ten igelit ??? :v
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
Přidáno před 13 let

Citovat

mb napsal:

Citovat

Deda Lebeda napsal:

Dědku, nekousal jsi ten igelit ??? :v

Kdepak Milošu, fakt to byl hnus. Doufám, že dojdu ocenění, že upozorňuji karavanisty na blafy, které nekupovat. Ušetří si nervy a spousty peněz
kucmaiskucmaisČlen
Přidáno před 13 let
http://hobby.idne...-domov_mce
nevím jaké má kdo chutě, přírodní možná není někomu vhod.
Kucmaisi + Abbey Aventura 315
D
DzoskaČlen
Přidáno před 13 let
Když jezdím do Olomouce za prostějovem jsou Bystročice kam jezdím se čtyřlitrovou sklenicí pro kysané zelí.Moc nám chutná.
Josef
Přidáno před 13 let

Citovat

kucmais napsal:

http://hobby.idne...-domov_mce
nevím jaké má kdo chutě, přírodní možná není někomu vhod.

Za svůj krátký život jsem nakrouhal několik metráků zelí, tak o tom, myslím, něco vím. Ale když Lidlácké zelí smrdí jako zkyslá siláž, tak asi něco není v pořádku
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 13 let
Jirko a co "Nakupujte hezky česky" , my máme tady možnost výběru.Buď Lídl a nebo Penny. Kam má chodit Jiřka nakupovat? :|
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
Přidáno před 13 let

Citovat

Mirek a Jirinka napsal:

Jirko a co "Nakupujte hezky česky" , my máme tady možnost výběru.Buď Lídl a nebo Penny. Kam má chodit Jiřka nakupovat? :|

To ji upřímně lituji. Nicméně jí vyřiď mé pozdravení :_
Přidáno před 13 let
Nákup z Lídlu.
Franta REZAC Připojili následující obrazek:
270820131203.jpg
_P_H__P_H_Člen
Přidáno před 13 let

Citovat

SignBoss napsal:

Nákup z Lídlu.

To led světlo dokonale svítí. Máme ho druhou sezónu a používáme ho mimo určení taky na dálku kde čelovka nestačí.
Jeep Commander, Hobby De Luxe 540,
MikeyMikeyČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

_P_H_ napsal:

Citovat

SignBoss napsal:

Nákup z Lídlu.

To led světlo dokonale svítí. Máme ho druhou sezónu a používáme ho mimo určení taky na dálku kde čelovka nestačí.

Taky, taky. I ta sada nářadí je super. Už jsem ji párkrát použil :)
J
jirhavČlen
Přidáno před 13 let
Pozor,to osvětlení se prodává ve dvou variantách,ta levnější má svícení 15 lux,ta druhá,dražší má 15/30 lux.Jinak perfektní.Jirka :_
Přidáno před 13 let
Jirhav: NENE ! To světlo se zapne a svítí na 30luxu a po druhém zmáčknutí svítí na 15luxů. Vyzkoušeno a super. Obě světla sundány a uloženy v kapse na nářadí pod sedačkou.
J
jirhavČlen
Přidáno před 13 let
Já mám oba typy,dnes jsem byl v Lidlu a v nabídce je ten dvěma stupni.Ten 15 lux byl v jarní nabídce.Perfektní je signalizace stavu baterii,začne červenat vypinač.není třeba spěchat,vydrží dlouho svitit.
Upravil jirhav dne 29.08.2013 17:19, před 13 let
J
jurobaČlen
Přidáno před 13 let
Dnes som si kupúil aj ja tu 15-30W. Uvidime.
Juroba:)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: vondracek, Zdenek a Alena, MildaPro, tuareg, Tomas Brabec, Mikey, Dudla, Vlci, Deda Lebeda, mb, lada12, simcha, zuzi777a, JiPe Highlanders, pepab, camperboy, Janek, Blue, Bludicka, Petr a Lucie, holubb, Lubos a Dasa, kucmais, lada721, Roberto, TomTP, najk, Franta REZAC, Hornici, textil, Rudy, Vajglon Hnuson, MTS, radek54, Dzoska, Mirek a Jirinka, _P_H_, jirhav, juroba, tomkop, Olda Matu, stanley_mosquito, Lubino, Fun, Jarda36, Lubos, copy, Jirkac, floridan79, SteMi, hasic, Vasu, Jana a Petr V, Me2d, Pluhar, traktorista2, bob_bobek, Cibi, Habasek, bousovaci, Remzin, Martinovo, p0l0us, mekie, Holland, malina, oldjan, Spajky007, pachta, Laky, jirkaj, Jiri Majki, cody, 1jgs - Milan, Pepi, Jardaklidek, severaci, ajfelaci, Roman Lusk, bleriot11, medved Tom, allfa, ludanek, janiskaravany, milan59, sipadan, multasek, Robert, Prasula, Tomi166, svhn, Pastviny, Trucifer, stoklasa, jarda77, kutil1, magnum30, Lipicani, hymer662, Cattani, Hatiti, Petr Liska, matus, petr a jarka, pigy, ScooterMarty, looser, Valteracci, ZdendaZemda, belcanto, mstr, Vlasta1, lordKOKMAN, chodac, IVRI, VasekHromadko, remekson, Tandy, ttomass, Lolak, Tomas a Marie, Sheba, ketzlmedi, Miroslav6, zdenek675, Jana a Lada, VF, Vlasta49, Brano, arto, fifa32, Majli, PPPmyto, Peterb, M, klappe, Jansti, Ivoun, Alfinator, PetrN, ivan613, PeterL, Michal, petak, dukecz, jarous350, PetrDubi, Jarda Borek, Martasik, tomas_, Martin Mrak, Kitadom, Jirka W, Hroch, Jirka Vospalek, franta 1953, Ivan a Hanka, OndraRA, mengic333, fido, ivoi, PabloGS, Duro103, hasky, DDT, pilinis, RomanPatrol, Bery, Ondra240, PetrM, caprighia
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 35
Členové online 0

Celkem členů: 16,773
Nejnovější člen: Pavelka1
TOPlist

Copyright © 2026