Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 13 letnáš dnešní nákup v Lidlu:
Bezdrátový cyklocomputer který mimo jiné obvyklé funkce, má i měření okolní teploty - za tu cenu nemá chybku :)
http://www.lidl.c..._35551.htm
:_
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
MikeyČlenPřidáno
před 13 letTen jsem taky pořizoval :) A ještě jsem vzal ten držák tlefonu na řidítka :)
DudlaČlenPřidáno
před 13 letCitovat
MaxQ69 napsal:
Ten jsem taky pořizoval :) A ještě jsem vzal ten držák tlefonu na řidítka :)
A ja koupil velkou pumpu, sadu Led svetel (sviti vazne pekne) , prtatum odrazky do dratu a meli tam jeste starou zasobu badmintonoveho setu za 99kc, tak at prtata nici tohle a ne moje profi
Ve ctvrtek si pujdu pro stipaci sekyru a budou tam mit senzorove LED svetlo, ktere mam v satni skrini
Dusan 76 + Radka 81 = Nikol 05 a Barca 09
Hyundai SantaFe 2,2 CRDi a Burstner Flipper 490 TK
Franta REZACČlenPřidáno
před 13 letTakže k cyklokomputeru. Dobrý, ale magnet do kola naprd drží. občas se protočí. A nesnímá, zejména v terénu.
Já půjdu koupit manželce sedačku na kolo na pořádnej kaďák, tašku pod sedačku a možná koupím i sekerku a světla na kolo.
I LOVE LIDL ! :^
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
Deda LebedaČlenPřidáno
před 13 letDalší z testovaných hnusů z Lidlu. Kysané zelí v igelitu. Po otevření okamžitě do koše. Fůůůůůj
mbČlenPřidáno
před 13 letCitovat
Deda Lebeda napsal:
Další z testovaných hnusů z Lidlu. Kysané zelí v igelitu. Po otevření okamžitě do koše. Fůůůůůj
Dědku, nekousal jsi ten igelit ??? :v
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
kucmaisČlenPřidáno
před 13 letKucmaisi + Abbey Aventura 315
Když jezdím do Olomouce za prostějovem jsou Bystročice kam jezdím se čtyřlitrovou sklenicí pro kysané zelí.Moc nám chutná.
Mirek a JirinkaČlenPřidáno
před 13 letJirko a co "Nakupujte hezky česky" , my máme tady možnost výběru.Buď Lídl a nebo Penny. Kam má chodit Jiřka nakupovat? :|
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na
http://tvsat.rajc...
Franta REZACČlenPřidáno
před 13 letFranta a Daniela - CITROEN JUMPER
Franta REZAC Připojili následující obrazek:
_P_H_ČlenPřidáno
před 13 let
To led světlo dokonale svítí. Máme ho druhou sezónu a používáme ho mimo určení taky na dálku kde čelovka nestačí.
Jeep Commander, Hobby De Luxe 540,
Pozor,to osvětlení se prodává ve dvou variantách,ta levnější má svícení 15 lux,ta druhá,dražší má 15/30 lux.Jinak perfektní.Jirka :_
Franta REZACČlenPřidáno
před 13 letJirhav: NENE ! To světlo se zapne a svítí na 30luxu a po druhém zmáčknutí svítí na 15luxů. Vyzkoušeno a super. Obě světla sundány a uloženy v kapse na nářadí pod sedačkou.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
Já mám oba typy,dnes jsem byl v Lidlu a v nabídce je ten dvěma stupni.Ten 15 lux byl v jarní nabídce.Perfektní je signalizace stavu baterii,začne červenat vypinač.není třeba spěchat,vydrží dlouho svitit.
Upravil jirhav dne 29.08.2013 17:19,
před 13 letDnes som si kupúil aj ja tu 15-30W. Uvidime.
Juroba:)