To zní velice zajímavě, a jak už jsem říkal včera večer, tady nemohu chybět. Beru si číslo dvě. To bude samé Hoď hooo tam.:)
Upravil Roman PCE dne 11.08.2007 09:26,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letNo to si nesmíme nechat ujít. Takže nezasáhne-li vyšší moc, tak přijedeme! Už se těšíme, nejen na burčáček!:p
Fun

😊
Nás tento výjezd láká velice. Už léta si slibujeme, že navštívíme vinobraní, jen nás vždy odradila ta vzdálenost. Doufám, že letos tomu bude jinak a přijedeme. Už se těšíme na prima partu. Machajdovi:l:l:l
S hlubokým žalem se musím odhlásit. Doslova jsem zabudol, že v tomto termínu je v Hradci Králové další ročník Truck festu a můj vozový park tam nesmí chybět. A šéf taky ne!
HelcaČlenPřidáno
před 19 letZatím vše nasvědčuje tomu, že taky přijedeme. My = Já, Ríša a malej Martínek.
Tedy, pokud seženeme stan, ale snad jo...
Takže zatím si bereme zatím číslo 4.
HelcaČlenPřidáno
před 19 letPotvrzuji naši účast - stan máme. :)
Ahojte Jirko a Hanko. Už to vypadalo, že nepojedeme, ale Funovi nás přemluvili, tak to asi dopadne. Dneska si Verča stěžovala, že je unavená, tak nás může ještě přepadnout nemoc... Heleno, do stanu si budete muset vzít nějaké ohřívátko nebo zmrznete....:x:x:x
Tak se tam napijte i za mne. A pokud někdo zavítá na Truck fest, rád ho uvítám ve svém stánku. Grilované maso a točený staropramen samozřejmostí.;-
uknajČlenPřidáno
před 19 letRomane to zní lákavě ale co karavanky :g
No do HK je to podstatně blíž.Že by?;-:x
HelcaČlenPřidáno
před 19 letSímo, bereme spacáky, peřiny, deky, několik vrstev teplého oblečení.. to by bylo abychom tu jednu noc nepřežili :m
Dorazíme až v sobotu - neb v sobotu ráno mě bude kamarádka v Brně zasvěcovat do 2. stupně Reiki
HelcaČlenPřidáno
před 19 letJeště mě tak napadlo, mohli byste mi Simčo přivézt mé plavky? Děkuju
Jo jo na jihu v Africe je teploučko,ale tam se asi nejede co?;-;-;-
HelcaČlenPřidáno
před 19 letNo, Fun má zkušenost se stanem, že? ;-;-;- Když si vzpomenu, jak jim na Gigantu všichni obětavě nabízeli deky - a to neměli spacáky
NO, pro jistotu už se otužujeme ;-
Tak na nás to reiky hlavně nezkoušej.
Tak to aby si vzala gola sadu.;-;-;-
Hlavně aby ta Reiko sada měla na čakře 13mm ořech.;-;-;-
A teď vážně,chce to hlavně karimatky a nouzovej igelit na stan,kdyby náhodou teklo.Plavky a ručník jsou v karavanu.:k