Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Kokořínsko 29.6-1.7.

Poslední aktualizace před 19 let
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj,tento víkend jsme se rozhodli navštívit okolí Kokořína a to v kempu SK Mšeno www.skmseno.cz. Ten to směr byl vybrán pro pro krásy Kokořínska a také proto,aby to někteří neměli tak daleko.Plánujeme kola,nebo pěšmo a nebo třeba něco úplně jiného.:D

PS pokusím se objědnat méně proměnlivé počasí:D
Upravil Fun dne 25.06.2007 10:09, před 19 let
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Škoda, že nemůžeme jet s Vámi. :(
M
MarvinČlen
Přidáno před 19 let
Doporučuji navštívit Vrátenskou horu,kde je nádherný výhled po krásách vlasti, dále zámek Houska, skalní město u Střezivojic, dále přírodní úkaz Pokličky. Další vyhlídkou je Nedvězí, anebo také Panskou Ves,kde p.Jiskra jako 1. člověk na světě zachytil vysílání Sputniku.Nyní je tam observatoř.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Já si vážně nějak nemůžu uvědomit, kde je Kokořín. Asi nebudu chytřejší než páťák.
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Romane, ty takový turista, že bys to nevěděl? :m
Upravil Sarka dne 25.06.2007 11:21, před 19 let
Nemáte přístup k prohlížení příloh
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
Ahojka lidi!

Počítáme se Mšenem a těšíme se!

Marvine, my jedem jen na víkend. Cos doporučil je tak na týden, ne :D? Ale Houska je úžasná, loni tam byl super kastelán a zkousla jsem i prohlídku. Ostatní neznáme, necháme se inspirovat. Díky.

Tak snad v pátek ve Mšeně ahoj, pojedeme zase ráno, takže bychom na o už mohli být.

Olga Liška B)
M
MarvinČlen
Přidáno před 19 let
Já jsem rodilý pán z Dubé, je to můj kraj,má oblast mládí...Tak proto. No a Vrátenka je co by kamenem dohodil. Tak aspoń tam
uknajuknajČlen
Přidáno před 19 let
Tak je rozhodnuto jedem tež s vama martin a jeho smečka:)
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Uknaj, skvělý :p:p:p ! Moc se na vás těšíme :p !
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
A já samo nemohu chybět. Nenechám přece Machajdu, aby si ohrál prsty. Přijedu solo, tak se o mne holky snad postaráte. Mám tu Silvu a pozdravuje Vás.
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Kurňa a já myslel, že se sejdeme v maršově...no toto...že bychom to ještě přehodnotili?
Rapiďáci, tel: 725 707 636
VeraVeraČlen
Přidáno před 19 let
Romane už zvládáš tuhou stravu ? Krupičnou kaši jsem nedělala téměř 20 let ;)
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Hmm, tak všechno jinak. Máma sotva se vrátila z dovolený , jede už teď ve čtvrtek do jižních čech...do příští středy. Prej jsme ji už dávno slíbili krmení koček. Asi jo. Takže tenhle víkend nejedem ani Maršov, ani Kokořínsko. Ale každopádně se příští čtvrtek objevíme na Stvořidlech...Takže zatím čus a těším se na příští středu.....ahoj!:o
Rapiďáci, tel: 725 707 636
Upravil Lukas dne 26.06.2007 18:08, před 19 let
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Lukáši, a to ty potvory nevydržej přes víkend se zásobou žrádla a vody a čistým záchodem :D ? My naši čůzu od pátku do neděle necháváme běžně.
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
Vážení přátelé po telefonátu do SK Mšeno jsem zjistil,že kemp funguje normálně pouze v pátek je tam zábava.Nic méně místo pro nás tam je a budou nás čekat.Samozřejmě jsem byl upozorněn na hluk hudby.(možná na zvuk,to se uvidí:D).Elekt.přípojka bude,jen popřípadě natahneme delší prodlužku.;)

Pro Romana- v pátech chystám odjezd kolem 15h.
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Machajdo, skvělý :p ! Omlouvám se za planý poplach :|
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Jedůůůů :@
Miru3Miru3Člen
Přidáno před 19 let
Rádi pojedeme s celou smečkou.Je tam jeden pracovní HÁK tak snad to vyjde.:@
Miru3
Upravil Miru3 dne 27.06.2007 12:58, před 19 let
Miru3Miru3Člen
Přidáno před 19 let

Citovat

Miru3 napsal/a:
Rádi pojedeme s celou smečkou.Je tam jeden pracovní HÁK tak snad to vyjde.:@
Miru3
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Mirku, budu počítat s tou třetí na benzínce. Vyhovuje?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: _mch, Sarka, Marvin, Roman PCE, Vajglon Hnuson, uknaj, olga liska, Lukas, Vera, Bobik, Miru3, Fun, dcpaja
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 24
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025