Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Zásuvka 12V na autě

Poslední aktualizace před 19 let
PetrNPetrNČlen
Přidáno před 19 let
Jen pro zajímavost jsem se chtěl zeptat, jestli na svých vozidlech používáte ( stejně jako já ) zásuvku 12V na připojení karavanu, která při zastrčení konektoru vypojí zadní mlhovky na tažném vozidle, a svítí jen mlhovka na karavanu. Měnil jsem teď poškozenou za novou - a sehnat ji byl docela horor .......... :@
M
MarvinČlen
Přidáno před 19 let
Já ani nevěděl,že to existuje :)
MilaMilaČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj, mám pocit že všechny 13 pólové zásuvky tento kontakt mají a jen jde o to zda ho máš zapojený. Milan
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Já mám 7-kolík bez kontaktu......
Rapiďáci, tel: 725 707 636
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Čau, mám 13ti kolík, ale zda mi svítí mlhovka jsem ještě nezkoušel, nebo se nepamatuji. Až bude příležitost, tak to zkusím.:)
Fun
Smile 😊
PetrNPetrNČlen
Přidáno před 19 let
Zapomněl jsem napsat, že se jedná o 7-mi kolíkovou zásuvku, do které vede z originál kabeláže 8 drátů ( a ten osmý se tím "tlačítkem" rozpojuje a vypíná mlhovky na autě ) Ten osmý kontakt je vidět jen uvnitř zásuvky.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: PetrN, Marvin, Mila, Lukas, Fun
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 32
Členové online 0

Celkem členů: 16,757
Nejnovější člen: Melfi
TOPlist

Copyright © 2026