Zdravím všechny. 9.11.2026 se chystáme na cestu po Španělsku až dolů Gibraltar a pak přes Portugalsko se vracet. Kamionem to mám najeto ale karavanem ne. Máme přívěs. Moje hlavní otázka je jak budu ve Španělsku případně v Portugalsku doplňovat plyn. Co jsem zjišťoval, tak na pumpách přes redukci to nechtějí plnit. Prosím o radu a kdyby se chtěl někdo přidat tak budeme rádi. Plánujeme to do začátku března max páč potom dělám výjezd do Jaroslavic u Znojma na sklepy. Jsme šedesátnici, zdraví Honza a Dana Dukáti 😉
Ahoj, vyrážíme stejnou cestou již 1. listopadu, zavolej na 602 247 948, sladíme noty. "Všechno" vím, jen ten plyn ve Španělsku mi není vůůůbec jasnej.....
SapukiČlenPřidáno
před 16 hodinAhoj, už je to sice delší dobu, ale Španělsko a Portugalsko jsme projeli s plnící plynovou láhví. Ve Španělsku měli dva druhy stojanů na plyn. Někde byla klasická Euro miska, jako v ČR, a někde bajonet. V Portugalsku byla všude Euro miska. Když jsem viděl ve Španělsku bajonet, jel jsem jinam. Hned bych jel taky. Šťastnou cestu.
Sapuki Připojili následující obrazek: