Tak jsem konečně našel čas na fotky.
AI poradila slepit voštinovou strukturu lepidlem Pattex Repair Extreme nebo podobným při roletce odmontované ze dveří. Souhlasili byste s Ájinou?
pbxpbx Připojili následující obrazek:
Já jsem na to použil oboustrannou lepicí pásku a drží už dva roky.
Oboustranná páska mě také napadla, ale mám obavy z její tloušťky. Ty, co znám, nejsou moc tenké.
A co lepidlo na bazi chemoprenu? Natrit, zavadnout, fest pritisknout a nechat ztuhnout. Boty nelepim nicim jinym a drzi jak vira helvetska pritom zustava pruzne. Jde jen o to, tam toho nenakydat vagon.
Ten Pattex Repair Extreme je na bazi polymeru, takze zustava plasticky take. Nemam s nim zkusenost, ale vypada jako lepsi volba, nez chemopren.
Pri lepeni jakychkoli plastu je klicova priprava ploch, na ktere lepidlo prijde. Rozhodne bude nutne to odmastit, ale muze se stat, ze bude potreba trosku naleptat aktivatorem.
Upravil Metyl dne 15.08.2026 21:16,
před 8 dníŽlutá oboustranná páska co se používá na prilepeni koberců má tak 0,6 mm
Ta roletka na pohled vypadá a je cítit jako papír. Ten chemoprén se mi moc nezdá.
Zvenku papir a uvnitr hlinik, ne? Ten Pattex bych zkusil, uplne mimo mi to neprijde. Chemopren nesmi pretect a jak je hustej, muze se s nim blbe pracovat. Jak je husty ten Pattex, netusim.
originál 3M oboustranka tě určitě nezklame, dělají i tenkou..