Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Oprava stínící roletky na dveřích spolujezdce

Poslední aktualizace před 7 dní
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 14 dní
Prosím mohl by někdo poradit, jak opravit stínící roletu na dveřích spolujezdce? Jde o roletku Dometic, která se "vytatuje" od zadní strany dveří a sklápí se dopředu dolů. Je to nejpravděpodobněji toto - https://www.svetkaravanu.cz/zatemnova...to_z24873/

Nechal jsem ji vytaženou delší dobu kvůli teplotě v kabině při parkování a když jsem se vrátil, tak byla na dvě části. Není roztržená, ale vypadá to na "rozlepení". Roleta je as v celé své délce složená z více segmentů (a nějak slepená).

Jakou formu opravy bych měl zvolit? Lepidlo? Lepit přímo na dveřích nebo demontovat a lepit mimo dveře?
Až se mi podaří, dám sem fotku.
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 8 dní
Tak jsem konečně našel čas na fotky.
AI poradila slepit voštinovou strukturu lepidlem Pattex Repair Extreme nebo podobným při roletce odmontované ze dveří. Souhlasili byste s Ájinou?
pbxpbx Připojili následující obrazek:
img_1967.jpeg img_1968.jpeg
J
JeepaČlen
Přidáno před 8 dní
Já jsem na to použil oboustrannou lepicí pásku a drží už dva roky.
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 8 dní
Oboustranná páska mě také napadla, ale mám obavy z její tloušťky. Ty, co znám, nejsou moc tenké.
M
MetylČlen
Přidáno před 8 dní
A co lepidlo na bazi chemoprenu? Natrit, zavadnout, fest pritisknout a nechat ztuhnout. Boty nelepim nicim jinym a drzi jak vira helvetska pritom zustava pruzne. Jde jen o to, tam toho nenakydat vagon.
M
MetylČlen
Přidáno před 8 dní
Ten Pattex Repair Extreme je na bazi polymeru, takze zustava plasticky take. Nemam s nim zkusenost, ale vypada jako lepsi volba, nez chemopren.

Pri lepeni jakychkoli plastu je klicova priprava ploch, na ktere lepidlo prijde. Rozhodne bude nutne to odmastit, ale muze se stat, ze bude potreba trosku naleptat aktivatorem.
Upravil Metyl dne 15.08.2026 21:16, před 8 dní
J
JeepaČlen
Přidáno před 8 dní
Žlutá oboustranná páska co se používá na prilepeni koberců má tak 0,6 mm
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 8 dní
Ta roletka na pohled vypadá a je cítit jako papír. Ten chemoprén se mi moc nezdá.
M
MetylČlen
Přidáno před 7 dní
Zvenku papir a uvnitr hlinik, ne? Ten Pattex bych zkusil, uplne mimo mi to neprijde. Chemopren nesmi pretect a jak je hustej, muze se s nim blbe pracovat. Jak je husty ten Pattex, netusim.
A
adnerČlen
Přidáno před 7 dní
originál 3M oboustranka tě určitě nezklame, dělají i tenkou..
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: pbxpbx, Jeepa, Metyl, adner
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 30
Členové online 0

Celkem členů: 16,782
Nejnovější člen: kubajdze21
TOPlist

Copyright © 2026