Metyl, dík za info, tzn budu koukat po čidlech s co největší plochou, případně mě napadne ještě něco úplně jiného, třeba ta kapacita, akorát si nejsem jist, zdali je Votronic bezdrátovej..
Drat je drat. Sice prace s natazenim, ale funguje do ulomeni. Ja se BT vyhybam jak cikan praci, kde to jen jde. Jednak spolehlivost, jednak zavislost na napajeni a hlavne - pres 30 let delam s mikrovlnnou technikou, takze se v soukromi vyhybam elmag polim, kde je to jen mozne. I doma mam natahany Ethernet a zadne WiFi. Mobil je na chodbe a ne tam, kde se spi. Kdyby lidi na spektraku videli, co si rvou do kapes a vedle hlav, mozna by cuceli.
Podotykam, ze mam pres pet krizku na krku a jsem zdravej jako ripa, neberu zadne prasky a k doktorovi chodim jen pro razitka do prukazek.
Ale to neberte jako agitku, kazdeho vec ;-)
Taky mikrovlny. Ale to uz je davno.. Ovšem párkrát v roce si povolim pohodlí telefonu vše v jednom a ať se ty potvory třeba pose..
Přátelé, díky za nasměrování, ten str1 se tváří jako dobré řešení..
Tak mám namontováno, radar čidlo STR1, měří jako fík, instalace do plastové nádrže je neinvazivní a snadná, nastavení automatické, případně pro nesymetrické nádrže manuálně až 100 bodů, apka v telefonu jednoduchá a intuitivní. Bezúdržbové, žere 14 mA...
Měří i při náklonu 7°...
práci čest..
Upravil adner dne 07.08.2026 21:46,
před 6 dníto je škoda, ono to není nikde k dohledání ...
AI: Spotřeba senzoru Mopeka PRO200 závisí na konkrétní verzi, kterou zvolíte (bateriové vs. pevné 12V napájení):
1. Bateriová verze (2× CR2032)
Spotřeba: Zanedbatelná (v řádu uA v režimu spánku).
Výdrž na baterie: Až 3 roky při standardním používání (v závislosti na nastavené frekvenci obnovování dat v aplikaci – intervaly od 3,5 do 30 sekund).
2. Verze s palubním napájením (12 V)
Jmenovité napětí: 12 V DC
Odběr proudu:
V klidu (pohotovostní stav / spánek): pod 1 mA (cca 0,01 W).
Při vysílání/měření (krátké pulzy): cca 10–20 mA po dobu několika milisekund.
Průměrný příkon: Pohybuje se pod 0,05 W.
Shrnutí: Pokud plánujete zapojení senzoru Mopeka PRO200 do 12V palubní sítě karavanu nebo lodi, jeho trvalý odběr je tak nízký, že startovací ani nástavbovou baterii prakticky nevybíjí (i po měsících stání má dopad na baterii zanedbatelný v porovnání s jejím přirozeným samovybíjením).