Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Skandinávie

Poslední aktualizace před 6 hodin
P
PryingČlen
Přidáno před 10 hodin
Zdravím místní zkušené,
Snažil jsem se dohledat informace na fóru, ale většina příspěvků je už staršího data, proto zakládám toto vlákno.
Na konci srpna se chystám na svou první delší cestu do Skandinávie. Pojedu OA + přívěs a mám vyhrazené 2–3 týdny. Trip by měl vést nejprve Švédskem až na sever a zpáteční cesta by byla volnější putování Norskem zpět domů. Protože chci co nejvíce času trávit na cestách budu se v maximální možné míře vyhýbat trajektům.
Zajímalo by mě, zda se v posledních cca 2 letech něco zásadně změnilo a budu rád za aktuální zkušenosti zejména k mýtu, poplatkům, rychlostním limitům atd…
Rád bych také věděl jaká je dostupnost čerpací stanic na severu Švédska a Norska v odlehlejších oblastech. Stejně tak mě zajímá situace s obchody a jejich hustota na severu mimo větší města. Nemám v plánu se předem registrovat do mýtného systému.
Budu rád za jakékoliv aktuální postřehy a zkušenosti, které mi umožní cestování doladit
M
MetylČlen
Přidáno před 6 hodin
Pokud pojedes pres danske mosty s privesem tak pozor, ze nesmi foukat 15 m/s a vic. Na most te pak nepusti. Srpenec a zari byvaji vetrne, takze sleduj picasi a nezapomen, ze je blby, pokud fuci a chces jet domu.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Prying, Metyl
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 20
Členové online 0

Celkem členů: 16,769
Nejnovější člen: Podřipáci
TOPlist

Copyright © 2026