Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Super přesné měření vody v nepravidelné nádrži

Poslední aktualizace před 8 hodin
A
adnerČlen
Přidáno před 1 den
Metyl, dík za info, tzn budu koukat po čidlech s co největší plochou, případně mě napadne ještě něco úplně jiného, třeba ta kapacita, akorát si nejsem jist, zdali je Votronic bezdrátovej..
M
MetylČlen
Přidáno před 1 den
Drat je drat. Sice prace s natazenim, ale funguje do ulomeni. Ja se BT vyhybam jak cikan praci, kde to jen jde. Jednak spolehlivost, jednak zavislost na napajeni a hlavne - pres 30 let delam s mikrovlnnou technikou, takze se v soukromi vyhybam elmag polim, kde je to jen mozne. I doma mam natahany Ethernet a zadne WiFi. Mobil je na chodbe a ne tam, kde se spi. Kdyby lidi na spektraku videli, co si rvou do kapes a vedle hlav, mozna by cuceli.

Podotykam, ze mam pres pet krizku na krku a jsem zdravej jako ripa, neberu zadne prasky a k doktorovi chodim jen pro razitka do prukazek.

Ale to neberte jako agitku, kazdeho vec ;-)
A
adnerČlen
Přidáno před 1 den
Taky mikrovlny. Ale to uz je davno.. Ovšem párkrát v roce si povolim pohodlí telefonu vše v jednom a ať se ty potvory třeba pose..
Z
ZangerrinusČlen
Přidáno před 17 hodin

karlic napsal:

@karlic -

Zangerrinus napsal:

@Zangerrinus - Jak se to řeší když stojíte na křivo ???..nechci se nikoho dotknout , ale k čemu je to dobré ???, když mi začne voda řvát že má mín než 33 procent tak vím že mám ještě jeden kompletní den se sprchou a nádobím, a myslím že každý kdo má obytku má spočítané kolik vydrží s plnou nádrží a když jede kolem vody tak ji stejně raději doplní i kdyby chybělo 20 litrů.......

Ahoj, důvod jsem popsal hned v úvodním příspěvku. Dále je si třeba uvědomit, že každý používá obytku zcela jinak. Ten kdo bydlí v baráku nebo má parkování se vším servisem, tak nemusí vodu řešit.
Já třeba bydlím v bytě a vodu do obytky na víkendovou cestu musím donést v kanystru z bytu, čili výtah, schodiště, kanystr do osobáku, převoz k zaparkované obytce - vopruz. Takže je pro mě podstatné vědět, jestli mám 5litrů nebo 15 litrů, než dojedu do kempu ke zdroji vody, čili jestli budu moci použít po cestě toaletu, umýt si ruce a nebudu muset tahat kanystr. Dále chci mít vodu vždy čerstvou, takže pokud je voda v nádrži z minulého víkendu, tak tu trošku vody v kempu vypustím a tankuju čerstvou a byla by hloupost tankovat plnou, převážet ji a pak to vypouštět. Při tankování chci brát jen tolik vody, kolik spotřebuju, třeba jen 20litrů, pokud jsem na jeden den a jedu sám. Jaro a podzim, když v noci mrzne, tak vodu logicky při odstavení obytky vypouštím. Takže zase v kempu před odjezdem upustím na minimální množství cca 10litrů na cestu, abych potom na parkovišti v městě nevypoštěl hromadu pitné vody na ulici, protože to vyvolává nežádané reakce lidí.
Kdo nepotřebuje měřit množství vody ať neřeší, já bydlet v rodinném domě, tak bych také neřešil.

jen pro info ... , bydlím v paneláku , třetí patro ....koupil jsem hadici a den před výjezdem prostě dopustíme vodu do plna hadici tahám z bytu a ano zablokuji celou ulici tak na 15 minut - obousměrně , lidi si zvykli a policajti s tim nemají problem - k naložení a vyložení nákladu jde zastavit v jizdním pruhu a zablokovat dopravu na dobu nezbytně nutnou , jinak vodu nevypouštím ... v sezoně, na pití to nepoužíváme ...., v zimě raději temperuji auto pokud jedeme každý vikend , vypouštím jen když děláme odstávku třeba na měsíc
M
MetylČlen
Přidáno před 11 hodin
Ja mam doma vodu ze studny, takze nechlorovanou. Pokud mam nadrz plnou a vim, ze treba za tejden zase jedu, tak pres plnici hrdlo tam poslu z PETky vodu, ve ktere rozpustim par granulek sokove chlorace pro bazen. Zanedbatelny mnozstvi, aby se pak rodina nedrbala ve sprse. Nikdy jsem nemel s rasama pak problem.

Doma se mi vali germicidni lampa, kterou hubou uz rok instaluju prave do te nadrze na vodu. No... snad ji tam nekdy dam Smile. Ta samozrejme vyresi vse, co v te vode muze zit, i kdyz ji naberu cestou nekde z potoka. Snad ji tam napodzim vestavim.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 8 hodin

adner napsal:

@adner - Metyl, dík za info, tzn budu koukat po čidlech s co největší plochou, případně mě napadne ještě něco úplně jiného, třeba ta kapacita, akorát si nejsem jist, zdali je Votronic bezdrátovej..

Ahoj,
Na toto Votronic není ideáln na rozdíl od regulátorůí, nabízí tradiční řešení.
Zkus slovinský Simarine, pokud jsi ochoten investovat to centrálního řešení, mají tanky moc pěknē a velmi modernē řešené a jejich hvězda stoupá ....
https://simarine.net/shop/?cmp_id=237...7AQAvD_BwE.
Napiš jim, jsou velice vstřícní a budeš vēdēt co a jak.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: karlic, mstr, Bery2, karelH, PetrDubi, allfa, Metyl, adner, Zangerrinus, sipadan
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,766
Nejnovější člen: musicbass
TOPlist

Copyright © 2026