Pro případ toho vaklu někde na trase je lepší spíš obyčejná žárovička.
Nebo rovnou nějaká o příkonu dle pojistky a koukat, odkud se začoudí :-)
Já radši používám žárovkovou zkoušečku, nebo aspoň tužkový voltmetr s led displejem napájený přímo z měřeného napětí, je to větší jistota oproti bezzátěžovému multimetru, případně žárovkou paralelně k němu (kde ale zase je vidět konkrétní úbytek při zatížení, všechno to má svoje výhody a nevýhody)
Tohle bude někde v konektoru, patici pojistky, nebo studeňák/cínový mor/vyklepaný spoj v elektrobloku. Vysrážená vlhkost v místech tepelných mostů je nezmar, stejně jako otřesy. Aspoň když jsem před časem v jedné vestavbě pomáhal řešit problém s lednicí, byly tam .snad všechny tyhle problémy, jak špatný pájený kontakt u relé v bloku, tak úplně uklepané spoje mezi výkonovou a řídící deskou bloku, tak vyhnilé patice pojistek dole v B sloupku bočních dveří, a pro zpestření jako bonus částečně vylomený konektor ovládacího panelu ve stěně úložného prostoru nad spolujezdcem, protože ze zadní strany to nebylo ničím zakryté a oddělené od bagáže.
Když čtu o těch novodobých problémech, jsem rád, že Trumu mám bez napájení ještě s piezem a k čemu by mi byl elektroblok jsem taky nepochopil. Mám elektriku podle sebe, vše paralelně, vše na 12 i 230, z baterky nebo z auta, vše současně kombinovatelné, i nastartovat vybité auto z baterky přívěsu to umí :-) Ovšem pravda, běda, když něco hapruje, dokumentace žádná, každoroční impulzivní úpravy něčeho, co mě zrovna napadlo "zlepšit" ... tam pak najít problém je taky lahůdka :-) Když do přívěsu po roce vlezu, první den dovolené zase objevuju, který čudlík vlastně je od čeho a následně, na co prípadně dalšího má sekundárně vliv, když jsem po loňské dovolené něco předělal a už nebyla možnost to vyzkoušet v praxi :-)