Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Hranatý sušák na boty

Poslední aktualizace před 4 měsíce
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 4 měsíce
Ahoj přátelé - campeři.

Dovoluji si Vám představit můj nejnovější nápad, pro ty z Vás kteří máte ADRI jako já s obdélníkovým výdechem Trumy u schodů a chcete sušit boty přes noc na schodech tak myslím ,že to oceníte, odcházející teplo také dobře prohřívá spodní část dveří která při velkých mrazech někdy namrzá. Na výdechu se nemusí nic odmontovávat ,pouze se mřížka maximálně otevře a dovnitř se zasune sušák, trubky zasunout do botů a díky "voňavým" výparům z botů krásně usínáte :-D a ráno obouváte teplé a suché boty.

Petr
Upravil Fun dne 27.02.2026 11:39, před 4 měsíce
petr a paja Připojili následující obrazek:
emailseznam.jpg img_9880.jpeg img_9882_1.jpeg img_9884_1.jpeg img_9888_2.jpeg
V
VlastraČlen
Přidáno před 4 měsíce
Díky za info a foto?
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 4 měsíce
Ahoj nedaří se mě je vložit, poslal jsem je Funovi a tak čekám až je tam dá on......
bohužel se s tou technikou neumím dobře poprat Frown
Petr
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 4 měsíce
Fota přidány. 😉
M
MetylČlen
Přidáno před 4 měsíce
Husty Like
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 4 měsíce
Děkuji Petr
P
PospíšiloviČlen
Přidáno před 4 měsíce
Dobrá vychytávka, mám to v kulaté verzi.
Jenom to nedávám ke dveřím, ale pod stůl za řidiče, u dveří to s botami trochu překáželo.
D
DDTČlen
Přidáno před 4 měsíce
Vzhledem k tomu, ze plast z 3D tisku vydrzi max. 70°C a mnozi, co maji rozbocku hned u vyfuku, ktery je blizko Trumy, to zjistili az podle deformace a zapachu, se da rici, varianta u "dveri" bude od topeni dal a tudiz deformace prosta, vidim toto jako OK reseni.
P
petr a pajaČlen
Přidáno před 4 měsíce
Jenom taková osvěta, pro Vás......

Máme otestované že naše ABS řešení vydrží teplotu i přes 100C. 70C je tak pro materiál PETG nebo PLA, ale to by na to snad nikdo nepoužil. My umíme tisknout i z PA12 a ta snese ještě víc než klasické ABS.

Ono dnes bohužel spousta lidi (hlavně starších) má zafixováno ze 3D tisk je na hračky a že se na technické věci nehodí. Opak je však pravdou, většina dnešních automobilek minimálně vývoj provádí právě na 3D tisku a spousta jiných firem 3D tisk používá profesionálně na výrobu všech možných dílů. Právě díky jednoduchosti technologického procesu a velkému rozmanitému množství materiálu s různými vlastnostmi jak mechanickými tak i chemickými

Petr
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: petr a paja, Vlastra, Fun, Metyl, Pospíšilovi, DDT
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 22
Členové online 0

Celkem členů: 16,757
Nejnovější člen: Melfi
TOPlist

Copyright © 2026