Ahoj, chtěl bych požádat o radu, zda někoho něco nenapadne. Mám na karavanu pohon Truma Mover XT, vše dvě sezóny naprosto bez problému. Nyní jsem karavan odstavil na 2 měsíce. Následně jsem vyměnil v ovladači na Truma Mover nové baterie a ovladač jsem zapnul.
Najednou se na ovladači rozblikal červený trojúhelník (diody 3) a ovladač několikrát pípal. Pak se vypne a tím to skončí, bojuji s tím už déle jak týden.
Kontrolní zásuvka na oji je v pořádku, zkoušeno také úplné odpojení novelu od baterie. Následně další nové baterie v ovladači. Nic nepomohlo.
Dnes jsem podle manuálu zkoušel ovladač párovat s řídící jednotkou moveru, myslím, že postup v manuálu je jasný a jednoduchý. Ale nedaří se mi to.. když se mi na řídící jednotce rozbliká červená kontrolka a já mám 10 sekund na zmáčknutí čudlíků na ovladači tak se nic dál nestane. Ovladač stejně hlásí furt tu stejnou chybu s červeným trojúhelníkem a pípáním a nespáruje se.
Tak nevím, zda chyba v ovladači a nebo v řídící jednotce. Na oba motory jsou koukat, vše ok, čisté, bez známky poškození. Ovladač také vypadá dobře. Pouze jsem karavan odstavil na 2 měsíce a vyměnil v ovladači baterie a už jsem to nerozeběhnul.
Chci poznamenat, že na karavanu mám solar, který stále udržuje baterii k moveru nabytou. Ta je také v plné kondici nabitá a tam by tedy také neměl být problém.
Děkuji moc za všechny nápady a rady co bych ještě mohl zkusit, už jsem bezradný..