Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Pohon Truma Mover XT - nefunguje spárování s ovladačem

Poslední aktualizace před 3 roky
B
battheadNováček
Přidáno před 3 roky
Ahoj, chtěl bych požádat o radu, zda někoho něco nenapadne. Mám na karavanu pohon Truma Mover XT, vše dvě sezóny naprosto bez problému. Nyní jsem karavan odstavil na 2 měsíce. Následně jsem vyměnil v ovladači na Truma Mover nové baterie a ovladač jsem zapnul.
Najednou se na ovladači rozblikal červený trojúhelník (diody 3) a ovladač několikrát pípal. Pak se vypne a tím to skončí, bojuji s tím už déle jak týden.
Kontrolní zásuvka na oji je v pořádku, zkoušeno také úplné odpojení novelu od baterie. Následně další nové baterie v ovladači. Nic nepomohlo.
Dnes jsem podle manuálu zkoušel ovladač párovat s řídící jednotkou moveru, myslím, že postup v manuálu je jasný a jednoduchý. Ale nedaří se mi to.. když se mi na řídící jednotce rozbliká červená kontrolka a já mám 10 sekund na zmáčknutí čudlíků na ovladači tak se nic dál nestane. Ovladač stejně hlásí furt tu stejnou chybu s červeným trojúhelníkem a pípáním a nespáruje se.
Tak nevím, zda chyba v ovladači a nebo v řídící jednotce. Na oba motory jsou koukat, vše ok, čisté, bez známky poškození. Ovladač také vypadá dobře. Pouze jsem karavan odstavil na 2 měsíce a vyměnil v ovladači baterie a už jsem to nerozeběhnul.

Chci poznamenat, že na karavanu mám solar, který stále udržuje baterii k moveru nabytou. Ta je také v plné kondici nabitá a tam by tedy také neměl být problém.

Děkuji moc za všechny nápady a rady co bych ještě mohl zkusit, už jsem bezradný..
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: batthead
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 31
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025