Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Otočná konzole Fiat Ducato -06

Poslední aktualizace před 3 roky
KavaránciKavaránciNováček
Přidáno před 3 roky
Ahoj, koupil jsem otočnou konzoli na sedadlo řidiče. Chtěl jsem kvůli budoucímu přetypování homologovanou. Nebylo to snadné najít takovou, která se otáčí na obě strany a je na můj typ - do roku 2006. Konzole přišla druhý den, originál zabalená, včetně českého návodu a instalačního materiálu.
Konzoli jsem během chvíle nainstaloval. Tlačítko jde lehce zmáčknout, otáčet se jde krásně volně - bez odporu.
Nojo, jenže když jsme jeli domů, v první zatáčce, jsem si málem vystoupil. Nejsem zvyklý se poutat.
konzola, má vůli doprava i doleva o několik stupňů. Je známo, že některé konzole mají tendenci se houpat dopředu dozadu. Ale po směru otáčení, to jsem ještě neviděl. Jako kdyby aretace na 0, měla +- 5stupňů vůli.

odkaz na konzoli
https://www.dodav...-d1218.htm
odkaz na video
https://www.youtu...VzCAgscjjk

Volal jsem dodavateli, shodou náhod je to firma, která dělá přestavby. Prodali jich 14ks za celou histroii, montovali 0, reklamaci 0. V podstatě mi nenabídli moc efektivní řešení. zkouším, jestli někdo z místních nemá stejnou nebo stejný problém.
Stavět vestavbu je jako vychovávat děti. Každý to dělá trochu po svém a každý má na něco jiný názor. Co se udělá špatně, se jednou někde projeví. Ale všichni to děláme, jak nejlépe umíme.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Kavaránci
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 14
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025