Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

FOR CARAVAN 2021

Poslední aktualizace před 4 roky
JaroliJaroliČlen
Přidáno před 4 roky
Zdavím, máte někdo informaci jak se bude platit parkování s bydllíkem? Když přijedu v sobotu ráno a odjedu v neděli odpoledne tak budu platit 2 dny?
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 4 roky
26.-28.11.2021 - jednotná cena pro karavany do 3,5t 750Kč. Je jedno kdy přijedeš.
zdenek a Irena Lbczdenek a Irena LbcČlen
Přidáno před 4 roky
" Denní parkování:
Osobní automobil: 150 Kč
Parkování pro invalidy s průkazkou ZTP: zdarma
Karavany VOZIDLA nad 3,5 t: 500 Kč
Provozní doba parkoviště: 8 - 19 hodin

Camp 750 Kč / Parkovací stání pro karavany a obytné vozy 26.-28.11.2021

Parkování obytných vozů a karavananů v karavanovém městečku po zakoupení zpoplatněné parkovací karty v předprodeji.

https://vstupenky...

Počet parkovacích míst je omezen."
Ducatovy-KajaDucatovy-KajaČlen
Přidáno před 4 roky
My parkovali s vestavbou na parkovišti u autobusového nádraží a bylo tam i pár alkoven. Myslím že nebyl problém tam být i přes noc, my ale stáli jen než jsme prošli výstavu. Vycházelo to mnohem levněji než parking u výstaviště a je to v docházkové vzdálenosti.
PetrMPetrMČlen
Přidáno před 4 roky
Přikládám pro mimopražské návštěvníky.
PetrM Připojili následující obrazek:
snmek_obrazovky_45.png
Z
zvirekČlen
Přidáno před 4 roky
Zdravím,
dovolím se připíchnout, budou letos k dispozici zase volňásky na veletrh ? Pokud ano, prosil bych dva. Děkuji.
PabloGSPabloGSČlen
Přidáno před 4 roky
Je někde k vidění seznam vystavovatelů? Mám obavy aby to nebylo osekaný jak nedostatkem modelů, tak i tím, že je měsíc po Brnu. Např. v Hykru jsem v září dostal informaci, že budou až na jaře (pokud nezměnili názor).
MajliMajliČlen
Přidáno před 4 roky
POZOR ZDRAŽILI

https://forcarava...avstevnik/

Denní parkování:
Osobní automobil: 150 Kč
Parkování pro invalidy s průkazkou ZTP: zdarma
Karavany VOZIDLA nad 3,5 t: 500 Kč
Provozní doba parkoviště: 8 - 19 hodin

Camp 910 Kč / Parkovací stání pro karavany a obytné vozy 26.-28.11.2021

Parkování obytných vozů a karavananů v karavanovém městečku po zakoupení zpoplatněné parkovací karty v předprodeji.

Počet parkovacích míst je omezen.
Upravil Majli dne 11.11.2021 10:06, před 4 roky
J
jirkajČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj ,budete někdo z pátku na sobotu v karavanovém městečku?
MajliMajliČlen
Přidáno před 4 roky
Čau Jirko, já za tu cenu nee, asi pojedu v pátek osobákem. Cena je jen za stání, musíš si přikoupit ještě vstupenku.
PetrMPetrMČlen
Přidáno před 4 roky
V časopisu Camping, Cars & caravans č.6/2021 jsou 2x čestné vstupenky na výstavu,
M
macourekNováček
Přidáno před 4 roky
Dobré dopoledne,
kdyby měl někdo zájem, mám pozemek pro dvakaravany v Přezleticích, 20 min busem od výstaviště.
Stačí si rezervovat přes https://www.bezke...
M
martee101Nováček
Přidáno před 4 roky
Že by letos žádné volňásky? 😊
D
danstr74Člen
Přidáno před 4 roky
Protože jsem občan druhé kategorie,tak mám cca tři volné lístky k dispozici.Jednu výhodu to má.Strávíme víkend někde venku v přírodě.WinkOsobní odběr Praha,klidně i pošlu poštou.Stačí napsat SZ.
jerry_a_andy, Zdenek a Alena, tomla, frantod
starletstarletČlen
Přidáno před 4 roky
Napsal jsem SZ
Z
zvirekČlen
Přidáno před 4 roky

danstr74 napsal:

@danstr74 - Protože jsem občan druhé kategorie,tak mám cca tři volné lístky k dispozici.Jednu výhodu to má.Strávíme víkend někde venku v přírodě.WinkOsobní odběr Praha,klidně i pošlu poštou.Stačí napsat SZ.

Počkej , a to chceš říct, že když jsi Róm, tak na výstavu nesmíš ??? Nebo jak jsi to myslel ?
K
kamilioČlen
Přidáno před 4 roky
Ja si typnem ze myslel toto:

https://forcarava...
Kdo se může účastnit veletrhu, aby na něm bylo pro všechny bezpečně?

Návštěvníci starší 12 let se musí prokázat buď potvrzením o dokončeném očkování, to je platné nejdříve 14 dní po finální dávce vakcíny, nebo potvrzením o prodělání nemoci COVID -19 ne starším 180 dní.
Návštěvníci ve věku 12 až 18 let, osoby s nedokončeným očkováním a lidé, kteří nemohou ze zdravotních důvodů očkování absolvovat (nutné potvrzení od lékaře), se musí při vstupu na výstaviště prokázat negativním PCR testem ne starším 72 hodin.
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 4 roky
Pravidla platí pro každého stejně bez výjimky. Slova o občanech druhé kategorie jsou nesmyslná. Všichni jsme na tom stejně.
kamilio, lada12, zvirek, krizik1, Ilona a Pavel, PabloGS, Tomik Kralu, RomanPatrol, Jaroli, danstr74, Harvici
D
danstr74Člen
Přidáno před 4 roky

kamilio napsal:

@kamilio - Ja si typnem ze myslel toto:

https://forcarava...
Kdo se může účastnit veletrhu, aby na něm bylo pro všechny bezpečně?

Návštěvníci starší 12 let se musí prokázat buď potvrzením o dokončeném očkování, to je platné nejdříve 14 dní po finální dávce vakcíny, nebo potvrzením o prodělání nemoci COVID -19 ne starším 180 dní.
Návštěvníci ve věku 12 až 18 let, osoby s nedokončeným očkováním a lidé, kteří nemohou ze zdravotních důvodů očkování absolvovat (nutné potvrzení od lékaře), se musí při vstupu na výstaviště prokázat negativním PCR testem ne starším 72 hodin.

Tak jsem to přesně myslel,ale nemá cenu to dál rozmazávat.Lístky mají svého majitele,snad udělají radost.
My vyrazíme vstříc možná prvnímu letošnímu sněhu a bude nám fajn.
starletstarletČlen
Přidáno před 4 roky

Fun napsal:

@Fun - 26.-28.11.2021 - jednotná cena pro karavany do 3,5t 750Kč. Je jedno kdy přijedeš.
Upravil starlet dne 26.11.2021 21:10, před 4 roky
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025