Ludek LiberecČlenPřidáno
před 5 letPoradí mi prosím ,někdo,stání přes noc obytkou,nebo poblíž u divadla na Jezerce ? Dík za odpověď. Luděk
mbČlenPřidáno
před 5 letLuďku, ofiko v Praze zákaz parkování obytek. Mohu nabídnout místo u nás, ale je to na Zličíně.Tzn doprava MHD. Ale termín?
sipadanČlenPřidáno
před 5 letAhoj,
nelam si s tím hlavu a zaparkuj tam, kde máš pocit, že Vás nevykladou.
Osobně bych to dal na Kavčí hory, nebo na Děkanku.
Pokutu za jednu nedostaneš a prázdná obytka může stát kdekoliv bez omezení.
Na území Prahy nesmí stát ani prázdná obytka na veřejné komunikaci. Navíc nechat obytku někde na ulici bez dozoru se mi nezdá moc dobrý nápad.
Upravil Tomik Kralu dne 15.08.2021 10:07,
před 5 let
camperboyČlenPřidáno
před 5 letSipadan až tak v omylu není, když auto neprovokuje na TOP místech, nebo nebrání pražským sídlišťním Pepíčkům v parkování, tak policajti aktivitu vyvíjet nebudou. Zaparkuj to k bývalému kempu v Braníku. Posílám tam všechny známé a pohoda. Tramvajkama dojedeš do divadla za 15 minut.
Ludek LiberecČlenPřidáno
před 5 letAhoj,všem moc dík za možnosti,ještě to všechno zvážím
Já to jen upřesním. Hl. m Praha je zónou se zákazem stání od 20 do 6 hodin mimo jiné karavanů a obytek. Na každém příjezdu do Prahy je značka s tímto zákazem.
Nezáleží na tom, kdo to má do centra Prahy blíž. Záleží na tom, kde ta obytka stojí v noci. Pokud stojí na místě, kde platí dopravní značky, tak je význam dopravních značek jasný.
Pokud stojí na místě, kde neplatí dopravní značky (například pozemek právnické, nebo fyzické osoby mimo komunikaci, kde značky platí), tam je to věcí majitele. Jinak také znám spousty známých, kteří například projížděli Prahou rychlostí vyšší než 50, kde je stanovena 50 a úplně bez problémů. Přesto to nedoporučuji.
Jak v zónách nevím, ale zrovna minulý týden jsem viděl v Troji obuty karavan botičkou.
To přeci není o dokazování kdo má nebo nemá pravdu. Je to o tom předat zkušenosti a poradit. Za mě ať si stojí kdo chce kde chce. Není potřeba mít hned plamínek u pr.... a hned se hádat. A teď to nemyslím konkrétně na tebe, ale myslím to všeobecně ve zdejších diskuzích. Otravujeme si tím zbytečně život.
mbČlenPřidáno
před 5 letJsem velice šťasten, že se mně podařilo vytočit nejchytřejšího člena C24 👍...
Jen podotknu, že činnost anonymního policajta se nenazývá profesí, ve světě, v CZ ani v Praze 🤣