Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Chorvatsko - kempy na pobřeží

Poslední aktualizace před 5 let
P
pesan71Nováček
Přidáno před 5 let
Pěkný večer vám všem,
9.8. se chystáme na cestu bydlikem do Chorvatska. Jedeme na cca 14 dní a rádi bychom získali tipy na kempy, stellplatzy či možnosti zastavení od Biogradu po Živogošče, určitě podrobné možnosti v okolí Primostenu a Rogoznice.
Předem děkuji za vaše tipy, případně odkazy na webové stránky, mapy či diskuzní fóra či aplikace.
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Ja vyjizdim uz pristi pondeli. Tak se mi take nake info bude hodit. Nebo pak poreferuji.
K
kutil1Člen
Přidáno před 5 let

pesan71 napsal:

@pesan71 - Pěkný večer vám všem,
9.8. se chystáme na cestu bydlikem do Chorvatska. Jedeme na cca 14 dní a rádi bychom získali tipy na kempy, stellplatzy či možnosti zastavení od Biogradu po Živogošče, určitě podrobné možnosti v okolí Primostenu a Rogoznice.
Předem děkuji za vaše tipy, případně odkazy na webové stránky, mapy či diskuzní fóra či aplikace.

Ahoj, byli jsme v minulých letech v kempu v Pakoštane. Je to jedno z prvních míst (mimo Istrii), kde je z kempu vidět širé moře. Severně mám pocit kvůli ostrovům jako u široké řeky. Je tam pěkná procházka do Pakoštane, kde je trh a přístaviště pro čluny. My jsme měli člun zakotvený v kempu na moři a vždy jsem k němu doplaval.

Kousek jižněji je kemp v Drage. Je tam také pěkně, do Pakoštane se dá dojet na kole mimo silnici. Tam jsme byli 2x, ale v privátu s balkonem a výhledem na moře. Privát levnější než kemp. Když jsme tam byli naposledy (přelom července a srpna), byl vedráč, ale moře jen 19 až 20 stupňů. Stačí vlny, které to promíchají.

Úplně poprvé, když jsme byli v tehdejší Jugoslávii, byl to kemp kousíček severně od Primoštenu. Tenkrát jsme byli nadšeni. Abychom poznali i další, tak jsme po týdnu jeli na jih a procházeli kempy. Dojeli jsme až za Boku a v noci se vrátili radši do Primoštenu.

V Živogoště jsme byli v hotelu. Pláž plná lidí, neopakovali bychom.
Když navrhnu, že pojedeme obytkou k moři do Chorvatska, tak manželce "naskočí kopřivka". Chápu ji, dovede si živě představit..

Na fotce z obytky je "naše moře" (minulý týden). Zadarmo a teplá voda.
Upravil kutil1 dne 26.07.2021 20:37, před 5 let
kutil1 Připojili následující obrazek:
img_20210721_082001.jpg
O
OndraS1Člen
Přidáno před 5 let
Ahoj.
Kdepak je "vaše moře"?
Vypadá náramně! Klidně do SZ.
Díky!
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
Vaše moře vypadá jako bys byl někde u Berounky tam bych nejel i kdyby to bylo zadarmo...
Pokud jedu k moři chci vidět moře, přes den servis na pláži a večer nějaký ten noční život, pokud bych chtěl být sám můžu sedět doma u bazénu a jsem na tom lépe Grin
Upravil Zdenek a Alena dne 27.07.2021 20:20, před 5 let
K
kutil1Člen
Přidáno před 5 let

Zdenek a Alena napsal:

@Zdenek a Alena - Vaše moře vypadá jako bys byl někde u Berounky tam bych nejel i kdyby to bylo zadarmo...
Pokud jedu k moři chci vidět moře, přes den servis na pláži a večer nějaký ten noční život, pokud bych chtěl být sám můžu sedět doma u bazénu a jsem na tom lépe Grin

Plně s tebou souhlasím. Zakladateli linku jsem odpověděl na dotazy k těm kempům, na které se ptal. Nyní ještě posílám fotku z kempu u Primoštenu. Také považuji za akceptovatelné jen to místo v kempu, kde je přede mnou jen moře.
Jinak Berounka je nyní hnědá a tuto barvu nefotím.
Upravil kutil1 dne 27.07.2021 21:28, před 5 let
kutil1 Připojili následující obrazek:
7.jpg
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: pesan71, Ondra T2, kutil1, OndraS1, Zdenek a Alena
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 22
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025